Kumaha negotiate gaji

Inggris ogéTaya basa Inggris

Hese menta deui duit di proyek Anjeun. Kadé prakna sarta nyaho waktu katuhu nanya. Diajar kumaha negotiate gaji lamun Anjeun ngamimitian pakasaban anyar. Panggihan kumaha carana menta ngangkat hiji.

It is difficult to ask for more money at your job. It is important to practice and know the right time to ask. Learn how to negotiate salary when you start a new job. Find out how to ask for a raise.

a woman talking to her managers- negotiate salary

a woman talking to her managers- negotiate salary

Sateuacan Anjeun bisa ngamimitian pakasaban anyar, Anjeun tur dunungan anjeun bakal satuju sabaraha anjeun bakal dibayar jeung naon kauntungan anjeun bakal nampa. Kanggo sababaraha jobs, anjeun bisa negotiate gaji Anjeun. Hungkul nu diskusi anu ngakibatkeun hiji perjangjian. Lamun neuleuman kumaha carana negotiate gaji sarta kauntungan, anjeun bisa earn leuwih mun anjeun ngamimitian proyek.

Before you can start a new job, you and your employer will agree how much you will be paid and what benefits you will receive. For some jobs, you can negotiate your salary. Negotiations are discussions that lead to an agreement. If you learn how to negotiate salary and benefits, you may earn more when you start a job.

engké, lamun anjeun di proyek na lakukeun ogé, anjeun bisa negotiate paningkatan di gaji Anjeun, nu disebut ngangkat hiji.

Later, when you are in a job and doing well, you can negotiate an increase in your salary, which is called a raise.

Kumaha atuh pikir ngeunaan nalika kuring negotiate gaji kuring?

What should I think about when I negotiate my salary?

Sawaktos Anjeun keur negotiating gaji a, Anjeun kudu mikir ngeunaan leuwih ti ngan duit. Aya kauntungan sejen bisa negotiate pikeun nyieun hiji patut gaji leutik leuwih.

When you are negotiating a salary, you should think about more than just money. There are other benefits you can negotiate for to make a smaller salary worth more.

kauntungan

Benefits

Loba gawean nawiskeun kauntungan, kayaning asuransi kaséhatan, waktos pakansi, sarta rarancang pangsiun. Hiji proyek anu bayaran $25,000 sataun tapi méré Anjeun $10,000 langkung di kauntungan leuwih hade tinimbang pakasaban nu bayaran $30,00 sataun kalayan euweuh kauntungan.

Many jobs offer benefits, such as health insurance, vacation time, and a retirement plan. A job that pays $25,000 a year but gives you $10,000 more in benefits is better than a job that pays $30,00 a year with no benefits.

lokasi

Location

Dimana anjeun cicing parobahan sabaraha maneh perlu mayar. Sababaraha tempat anu jauh leuwih murah pikeun hirup ti batur. Dina eta tempat, dunungan kudu nawiskeun leuwih duit pikeun proyek sami.

Where you live changes how much you get paid. Some places are much more expensive to live than others. In those places, employers have to offer more money for the same job.

kaahlian

Skills

pangalaman Anjeun, pendidikan, jeung kualifikasi sadaya ningkatkeun kaahlian Anjeun. Dunungan bakal mayar leuwih keur kaahlian alus tur pangalaman.

Your experience, education, and qualifications all improve your skills. Employers will pay more for good skills and experience.

pamenta

Demand

Anjeun ngalamar pakasaban nu geus teuas ngeusian? dunungan bisa mayar langkung upami anjeunna gaduh waktos teuas nyungsi pagawe mumpuni.

Are you applying for a job that is hard to fill? The employer may pay more if he is having a hard time finding qualified workers.

bonus

Bonuses

Sababaraha proyék nawiskeun bonus di ahir taun. Ieu bisa jadi basis sasaran. Ieu ngandung harti lamun ngalakukeun ogé, anjeun bakal earn langkung. di batur, Anjeun bisa meunang leuwih duit keur libur (Natal jeung Taun Baru) atawa lamun Anjeun ngamimitian pakasaban.

Some jobs offer bonuses at the end of the year. These may be target-based. This means if you do well, you will earn more. At others, you might get more money for the holidays (Christmas and New Year) or when you start the job.

Kumaha negotiate gaji nalika anjeun meunang hiji tawaran proyek

How to negotiate salary when you get a job offer

Lamun dunungan ngirimkeun Anjeun tawaran huruf, hatur aranjeunna keur tawaran terus ucapkeun Anjeun hoyong pikir ngeunaan eta. Tanya nalika maranéhna kudu respon Anjeun. Ngalakukeun sababaraha panalungtikan sarta manggihan lamun gaji ditawarkeun fits kalawan gaji rata pikeun pakasaban sarta lokasi. Lamun papanggih sakabéh sarat na kudu pangalaman pakasaban prior, mertimbangkeun lamun kudu ménta pikeun gaji luhur.

When the employer sends you an offer letter, thank them for the offer and say you would like to think about it. Ask when they need your response. Do some research and find out if the salary offered fits with the average salary for the job and location. If you meet all of the requirements and have prior job experience, consider if you should ask for a higher salary.

Sateuacan deadline di, nelepon atawa surélék dunungan. Ngabejaan aranjeunna naha anjeun pikir anjeun kudu earn beuki nyarankeun jumlah luhur. Ngobrol ngeunaan kaahlian anjeun sarta pangalaman. Hadé mun menta nya 5% ka 10% leuwih ti dunungan ditawarkeun Anjeun. Mun kauntungan kaséhatan, bonus, atanapi waktos pakansi nu leuwih penting ka anjeun, negotiate pikeun maranéhanana gantina.

Before the deadline, call or email the employer. Tell them why you think you should earn more and suggest a higher amount. Talk about your skills and experience. It is best to ask for 5% to 10% more than the employer offered you. If health benefits, bonuses, or vacation time are more important to you, negotiate for those instead.

Dunungan butuh sababaraha poé mutuskeun. biasana, aranjeunna baris ngaronjatkeun tawaran maranéhna pikeun inohong a wae antara jumlah munggaran tur hiji anjeun dipénta. sakapeung, Anjeun moal meunang nambahan wae. Tapi nanyakeun teu menyakiti. Ogé mintonkeun dunungan anjeun yakin ngeunaan kaahlian Anjeun.

Employers may take a few days to decide. Usually, they will increase their offer to a figure somewhere between the first amount and the one you asked for. Sometimes, you will not get any increase. But asking does not hurt. It also shows the employer you are confident about your skills.

Di gawean unskilled, dunungan téh kurang kamungkinan kana negotiate. Aranjeunna geus diatur jumlah per jam atawa per minggu nu maranéhna bakal mayar. Tapi lamun gaduh pangalaman tambahan atawa kaahlian, anjeun bisa coba Negotiating. Anjeun oge bisa negotiate lamun aya teu cukup pagawe alus keur pakasaban.

At unskilled jobs, employers are less likely to negotiate. They have set amounts per hour or per week that they will pay. But if you have extra experience or skills, you can try negotiating. You can also negotiate if there are not enough good workers for the job.

Lamun mutuskeun nanya ngaliwatan email, anjeun bisa make ieu gaji email badami template.

If you decide to ask through email, you can use this salary negotiation email template.

Lalajo video kalayan leuwih tips tentang kumaha carana negotiate gaji Anjeun

Watch a video with more tips about how to negotiate your salary

Kumaha negotiate raises gaji

How to negotiate salary raises

Negotiating ngangkat hiji kawas negotiating a gaji dimimitian. Rék némbongkeun naha anjeun leuwih patut ti anjeun keur mayar. Ku kituna sakali deui:

Negotiating a raise is like negotiating a starting salary. You want to show why you are worth more than you are being paid. So once again:

  • Ngobrol ngeunaan kaahlian anjeun sarta pangalaman.
  • Ngalakukeun panalungtikan Anjeun: naon urang sejenna ayeuna keur mayar di tingkat anjeun jeung jobs sarupa?
  • Menta jumlah husus pikeun muka hungkul.
  • Talk about your skills and experience.
  • Do your research: what are other people are being paid at your level and for similar jobs?
  • Request a specific amount to open negotiations.

Pikeun ménta ngangkat hiji, Anjeun ogé bisa ngobrol ngeunaan hal nu tos dilakukeun di karya. Lamun geus dipigawé pakasaban alus, nunjuk kaluar mun boss Anjeun. Meureun anjeun geus dijieun parusahaan loba duit. Meureun anjeun mantuan nyieun parobahan positif di parusahaan. Ulah sieun mun ngobrol ngeunaan eta. Pausahaan hoyong tetep karyawan alus, malah lamun maranéhna kudu mayar bit leuwih. Di dieu aya sababaraha hal sejenna pikeun nginget sawaktos Anjeun keur nanyakeun keur ngangkat hiji:

To ask for a raise, you can also talk about the things you have done at work. If you have done a good job, point it out to your boss. Maybe you have made the company a lot of money. Maybe you helped make a positive change at the company. Don’t be afraid to talk about it. Companies want to keep good employees, even if they have to pay a bit more. Here are some other things to remember when you are asking for a raise:

Difokuskeun pakasaban, teu dina pangabutuh pribadi Anjeun

Focus on the job, not on your personal needs

Salaku conto, nunjuk kaluar tanggung jawab tambahan anjeun geus nyokot on, teu sabaraha luhur pangmayaran mobil anjeun téh.

For example, point out extra responsibilities you have taken on, not how high your car payments are.

Paké timing alus

Use good timing

Ulah ménta ngangkat hiji nalika pausahaan anu kaleungitan duit atawa boga loba tagihan mayar. Tanya nalika pausahaan (atawa anjeun) geus suksés.

Don’t ask for a raise when the company is losing money or has many bills to pay. Ask when the company (or you) have been successful.

janten profésional

Be professional

Menta hiji waktos anjeun tiasa ngobrol. dunungan anjeun bakal leuwih gampang ngadangukeun lamun maranéhna geus sisihkan waktu.

Ask for a time you can talk. Your employer will be more likely to listen if they have set aside the time.

janten positif

Be positive

Tanya dina cara positif. Ulah ngomong anjeun bakal ninggalkeun lamun teu meunang naon rék - iwal mun hartosna eta! Jadi disiapkeun keur badami.

Ask in a positive way. Don’t say you will leave if you don’t get what you want – unless you mean it! Be prepared to compromise.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!