Kumaha ngamimitian hiji nonprofit

Nonprofits mangrupakeun organisasi nu ngabantu urang na jadi sabab. Baca ngeunaan cara ngamimitian nonprofit sarta mantuan masarakat Anjeun. how to start a nonprofit

Dupi anjeun kantos wondered cara ngamimitian nonprofit - program atawa organisasi leutik pikeun mantuan masarakat Anjeun? Di dieu aya sababaraha léngkah anjeun tiasa nyandak pikeun ngaidentipikasi masalah di komunitas Anjeun, manggihan solusi, jeung mawa gagasan anjeun pikeun kahirupan. Nonprofits anu disebut oge “amal.”

Pangungsi sarta imigran gaduh kabutuhan husus nu meureun hoyong alamat. Tapi saencan Anjeun diajar kumaha carana ngamimitian nonprofit sarta ngabantu aranjeunna, check carefully to see what other services are available. Kadang-kadang organisasi nonprofit nu bisa ngabantu geus nyampak!

1. Manggihan kudu di masarakat

Titik awal tina ngarengsekeun masalah naon anu keur sadar masalah. Anjeun pikir ngeunaan kumaha carana ngamimitian nonprofit, naon isu atawa perlu nu katingali di masarakat Anjeun? Anjeun ningali santri muterna kaluar sakola atanapi kelas gagal? Anjeun bisa nempo yén aya anu peryogi pikeun mantuan pendatang sawawa manggihan jobs. Anjeun bisa ngamimitian pamikiran ngeunaan solusi sakali anjeun manggihan masalah sarta angka kaluar kumaha anjeun tiasa mantuan.

2. Milih sarta ngadaptar ngaran

Sakali mutuskeun pikeun ngatur nonprofit Anjeun, Anjeun kudu datang nepi ka ngaran éta ngajelaskeun eta. Anjeun bisa milih ngaran anu ngajelaskeun kumaha nonprofit nu teu atawa anu eta fungsi. Sababaraha nonprofits maké ngan boga hiji kecap anu geus konsép. Pariksa yén nami teu acan dipaké saméméh. Anjeun bakal peryogi ngahubungan Kantor Sekretaris Nagara. Unggal kaayaan boga salah sahiji kantor ieu. Pikeun ngadaptar ngaran anjeun, Anjeun kudu mayar fee leutik sarta berkas dokumen hiji disebut “Artikel ngeunaan incorporation.”

3. Larapkeun pikeun ngajadikeun bebas pajak IRS

nonprofit hartina henteu nyieun duit. Nonprofits bisa dilarapkeun ka teu mayar pajeg dina panghasilan maranéhanana. Anjeun kudu ngabuktikeun yén anjeun moal nyieun duit ku ngeusian kaluar bentuk. The Pajeg Service internal bakal nyandak review sahiji bentuk. Mun aranjeunna pikir anjeun cocog, anjeun bakal meunang 501(c)(3) status.

4. Nulis rarancang bisnis

Anjeun bakal kudu rencana bisnis, sanajan anjeun teu dimimitian usaha! Ieu hiji hambalan penting dina cara ngamimitian nonprofit. Tanpa rencana bisnis, Anjeun teu boga rasa jelas tina hambalan Anjeun kudu mawa, duit nu peryogi pikeun ngangkat, na kumaha anjeun bakal ngahontal cita anjeun.

5. Ngasupkeun nonprofit Anjeun

Sakali anjeun ngagaduhan artikel tina nonprofit rengse, Anjeun bisa milih pikeun ngasupkeun éta. Ieu bakal masihan Struktur dewan anjeun beuki credibility kana program anjeun sarta jasa. Filings jeung waragad bakal rupa-rupa ku kaayaan. Incorporation registers nonprofit Anjeun, tapi henteu nyieun 501(c)(3) dibebaskeun.

6. Ngawangun dewan Anjeun

Hiji déwan téh sakumpulan jalma nu nyieun kaputusan ngeunaan organisasi. Éta téh biasana henteu mayar kanggo karya ieu. Aranjeunna mantuan mutuskeun naon proyék organisasi berpungsi dina. Éta ogé mantuan ngumpulkeun dana jeung ngabejaan jalma séjén ngeunaan organisasi. Gaduhan jalma dina dewan umur béda, ras, sarta profesi brings ideu anyar.

7. Ngamekarkeun anggaran

Sabaraha duit anjeun kudu mimitian nonprofit Anjeun? Mutuskeun lamun hayang nyéwa hiji kantor jeung lamun hoyong nyewa jalma séjén pikeun mantuan Anjeun. Candak waktos ka daptar kaluar parabot nu peryogi. Pikirkeun suplai jeung angkutan. Meureun aya hal nu bisa nginjeum, nawar pikeun, atawa perlu disumbangkeun tina masarakat.

8. Ngahontal kaluar ka masarakat anjeun rojongan

Iraha geus disetel tujuan komunitas, anjeun bakal kedah rojongan. Connect with komunitas Anjeun pikeun manggihan jelema bener jeung organisasi lianna pikeun ngarojong pamanggih anjeun. Daptar kaluar urang konci na organisasi, sarta ngabejaan aranjeunna ngeunaan rencana anjeun. perpustakaan, organisasi nirlaba, jeung puseur resettlement téh kabéh tempat hébat ngahubungan. Salaku conto, lamun gagasan anjeun boga muda maén baskét sanggeus sakola, Anjeun bisa pasangan sareng puseur komunitas tur mibanda sababaraha gerbong.

Diajar deui

daya lianna

Ngalanggan newsletter kami

Ngalenyepan kamajuan anyar nu bisa mangaruhan Anjeun