Kumaha janten hiji manajer proyék IT

Inggris ogéTaya basa Inggris

IT stands for information technology. A karir di IT hartina proyek gawé bareng komputer jeung informasi aranjeunna nyimpen jeung pamakéan. A manajer proyék organizes proyék jeung tugas jeung jelema anu ngalakukeun eta. Panggihan kumaha carana jadi manajer proyék IT.

IT stands for information technology. A career in IT means a job working with computers and the information they store and use. A project manager organizes projects and tasks and the people that do them. Find out how to become an IT project manager.

 IT project manager in his office

 IT project manager in his office

What is an IT project manager?

What is an IT project manager?

Hiji manajer proyék IT dina bisnis sedeng-ukuran oversees sistem IT (komputer jeung jaringan) dina sakabéh departemén. Anjeunna atanapi manehna supervises staf tech sarta ngarencanakeun sistem anyar salaku parusahaan tumuwuh. The manajer proyék ngajadikeun yakin kabeh sistem anu dipake jeung aman.

An IT project manager in a medium-size business oversees the IT systems (computers and networks) in all departments. He or she supervises the tech staff and plans new systems as the company grows. The project manager makes sure all systems are working and secure.

Ngaran séjén keur proyék ieu nyaéta manajer komputer sarta informasi sistem atawa ngan manajer IT. Beuki loba pausahaan nu pilari manajer proyék IT salaku pausahaan maranéhanana ngarobah jeung tumuwuh.

Other names for this job are computer and information systems manager or just IT manager. More and more companies are looking for IT project managers as their companies change and grow.

Ngeunaan pakasaban

About the job

What can you expect in the job of IT project manager?

What can you expect in the job of IT project manager?

Duties of an of IT project manager

Duties of an of IT project manager

Hiji manajer proyék IT spends loba waktu kaayaan jalma. Kalolobaan jalma ieu nu mawa kaluar tugas jeung proyek nu patali komputer. The manajer proyék ngajadikeun yakin staf nyaho naon nu kudu jeung nu maranéhna ngalakukeun deui dina waktos. manajer proyék IT oge komunikasi sareng jalma anu hoyong proyék rengse. Aranjeunna ngalaporkeun ka dunungan maranéhanana sarta tetep nepi ka tanggal.

An IT project manager spends a lot of time dealing with people. Most of these people are carrying out computer-related tasks and projects. The project manager makes sure staff know what to do and that they do it on time. IT project managers also communicate with people who want the projects done. They report to their employers and keep them up to date.

Sagala manajer proyék solves masalah nalika maranéhna datang nepi. Ku kituna hiji manajer proyék IT solves masalah dina hardware, software, kaamanan, or in his or her company’s computer network.

Any project manager solves problems when they come up. So an IT project manager solves problems in hardware, software, security, or in his or her company’s computer network.

Duties also include:

Duties also include:

  • Ngatur jadwal
  • nulis laporan
  • Ngirim surelek tur nelepon
  • Nulungan masalah fix tim IT
  • netepkeun prioritas
  • Nyieun sistem anyar
  • Ngahulag masalah masa depan
  • Managing schedules
  • Writing reports
  • Sending emails and making calls
  • Helping the IT team fix problems
  • Setting priorities
  • Creating new systems
  • Preventing future problems

gaw

Workplace

manajer proyék IT dianggo dina medium-ukuran jeung organisasi badag sarta usaha. Paling manajer proyék IT dianggo dina kantor jeung sesa staf IT. Sababaraha bisa dianggo jarak jauh ngagunakeun sambungan video na telepon. Paling manajer proyék téh pagawé, tapi batur bisa jadi leupas (hired pikeun proyék tinangtu). manajer proyék dianggo jam lila di kali sibuk.

IT project managers work in medium-size to large organizations and businesses. Most IT project managers work in an office with the rest of the IT staff. Some may work remotely using video and phone connections. Most project managers are employees, but others may be freelance (hired for a particular project). Project managers work long hours at busy times.

Salary for IT project managers

Salary for IT project managers

Gaji pikeun manajer proyék gumantung kana pangalaman jeung kualifikasi. Ieu Bulan ti $60,000 ka $200,000 sataun, kalawan paling manajer earning ngeunaan $140,000.

The salary for project managers depends on experience and qualifications. It ranges from $60,000 to $200,000 a year, with most managers earning about $140,000.

Ngeunaan jalma nu

About the person

What kind of person makes a good IT project manager? Mun anjeun resep téhnologi komputer, ngarengsekeun masalah, jeung kaayaan jalma, lajeng manajer proyék IT bisa jadi karir alus pikeun anjeun.

What kind of person makes a good IT project manager? If you like computer technology, solving problems, and dealing with people, then IT project manager may be a good career for you.

Qualities anjeun kudu boga

Qualities you should have

  • Alus dina émbaran analisa
  • Hébat komunikasi - manajer proyék IT kedah komunikasi terus kalawan anggota tim sareng masihan parentah jelas
  • Alus dina tata jeung organisasi
  • Bisa ngabéréskeun konflik
  • Bisa nyieun presentasi
  • Keur cautious na ati rinci
  • Good at analyzing information
  • Great communication – IT project managers must communicate constantly with team members and give clear instructions
  • Good at planning and organization
  • Able to resolve conflicts
  • Able to make presentations
  • Being cautious and careful of details

Kaahlian anjeun bakal kedah

Skills you will need

  • Kaahlian komputer
  • kaahlian kapamimpinan
  • Up-to-date pamahaman hardware, software, sarta isu kaamanan
  • manajemén kontrak
  • Manajemén risiko
  • budgeting
  • Laporkeun tulisan
  • Computer skills
  • Leadership skills
  • Up-to-date understanding of hardware, software, and security issues
  • Contract management
  • Risk management
  • Budgeting
  • Report writing

meunang ijasah

Get qualified

What training, certification and experience do manajer proyék ITs need?

What training, certification and experience do IT project managers need?

Training for IT project managers

Training for IT project managers

Hiji manajer proyék IT baris perlu gelar. derajat komputer dasar anu téhnologi informasi, ilmu komputer, jeung rékayasa komputer.

An IT project manager will need a degree. Basic computer degrees are information technology, computer science, and computer engineering.

Hiji gelar dina Sistim émbaran manajemén (naon) bakal ngagabungkeun manajemén jeung téhnologi komputer. Mertimbangkeun hiji gelar MIS lamun hayang jadi hiji manajer proyék IT. Bakal ngalatih maneh ogé keur pakasaban.

A degree in management information system (MIS) will combine management and computer technology. Consider an MIS degree if you want to be an IT project manager. It will train you well for the job.

Anjeun tiasa diajar keur salah sahiji derajat ieu dina kuliah masarakat satempat Anjeun atawa dina universitas. Mun anjeun digawé salila poé, Anjeun ogé bisa diajar online pikeun derajat ieu. Teangan hiji kuliah komunitas deukeut anjeun jeung learn more about lalaki hiji gelar MIS online.

You can study for one of these degrees at your local community college or at a university. If you are working during the day, you can also study online for these degrees. Find a community college near you and learn more about getting an MIS degree online.

sertipikasi

Certification

Anjeun peryogi gelar, Tapi anjeun oge bisa neangan Certified di wewengkon nu tangtu pakasaban:

You need a degree, but you can also get certified in specific areas of the job:

  • Manajemén proyék
    A Project Management Profesional (PMP) sertipikat nembongkeun anjeun terang kumaha carana ngatur proyék.
  • kaamanan
    CASP na CISSP sertipikat némbongkeun anjeun mumpuni pikeun nanganan isu cybersecurity canggih.
  • frameworks software
    Tangkas na scrum sertipikat némbongkeun yén anjeun nyaho kerangka nu make loba pamekar software. sertipikat ieu pikeun jalma anu geus professional IT.
  • Project management
    A Project Management Professional (PMP) certificate shows you know how to manage projects.
  • Security
    CASP and CISSP certificates show you are qualified to handle advanced cybersecurity issues.
  • Software frameworks
    AGILE and SCRUM certificates show that you know the framework that many software developers use. These certificates are for people who are already IT professionals.

Kabéh certifications ieu pikeun jalma nu geus eta professional. Do you really need these certifications? Mun anjeun damel di wewengkon nu tangtu, kayaning Podomoro tur pamaréntah, aranjeunna bisa jadi mangpaat. Baca leuwih seueur tentang IT na certifications manajemén proyék jeung find statistics and details about the job of IT project manager.

All these certifications are for people who already IT professionals. Do you really need these certifications? If you work in certain areas, such as healthcare and government, they may be useful. Read more about IT and project management certifications and find statistics and details about the job of IT project manager.

pangalaman

Experience

Anjeun bakal peryogi pangalaman dina IT atanapi di manajemén saméméh anjeun jadi manajer proyék IT. Anjeun bisa geus miboga pakasaban lian di IT jeung mawa kaahlian komputer keur pakasaban. Atawa sugan geus junun jinis séjénna ngeunaan program, tur anjeun bringing kaahlian manajemén anjeun ka IT.

You will need experience in IT or in management before you become an IT project manager. You may have had another job in IT and bring your computer skills to the job. Or perhaps you have managed other kinds of programs, and you are bringing your management skills to IT.

Kumaha lamun kuring teu boga pangalaman acan? Dimana do kuring mimiti?

What if I have no experience yet? Where do I start?

Anjeun tiasa mendakan hiji pakasaban Éntri-tingkat dina téhnologi komputer. Diajar kaahlian téhnologi komputer dasar, kayaning coding atanapi programming. Teras Anjeun tiasa meunang hiji pakasaban Éntri-tingkat sarta mangtaun pangalaman nu peryogi.

You can find an entry-level job in computer technology. Learn basic computer technology skills, such as coding or programming. Then you can get an entry-level job and gain the experience you need.

Find out more how to start your career and get jobs dina téhnologi komputer. Salaku conto, Anjeun tiasa:

Find out more how to start your career and get jobs in computer technology. For example, you can:

  • Neangan lowongan di Dadu, hiji situs pagawean online pikeun pagawe tech
  • Neangan pagawean di Upwork, a noticeboard pakasaban pikeun Pagawé Leupas basis internét
  • Find jobs at Dice, an online employment site for tech workers
  • Find work at Upwork, a job noticeboard for internet-based freelancers

Diajar deui

Learn more

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Diajar kumaha neangan pakasaban sarta ngadamel neruskeun hébat.

Neangan pakasaban pitulung ayeuna
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!