patarosan wawancara pakasaban

Inggris ogéTaya basa Inggris

Cara pangalusna pikeun nyiapkeun hiji wawancara pakasaban mangrupa latihan ngawalon patarosan. Eta bakal ngajadikeun anjeun beuki ngarasa yakin tur mantuan anjeun ngalakukeun ogé dina wawancara Anjeun. Aya proyek patarosan wawancara anu loba pangusaha menta. Baca patarosan tur manggihan cara masihan waleran alus.

The best way to prepare for a job interview is to practice answering questions. It will make you more feel confident and help you to do well in your interview. There are job interview questions that many employers ask. Read the questions and find out how to give good answers.

a woman listening to job interview questions

a woman listening to job interview questions

Lamun anjeun panawaran pikeun proyek, anjeun bakal meunang ditanyakeun wawancara sababaraha pakasaban. Anjeun bakal ditanya ngeunaan kaahlian anjeun sarta pangalaman. Unggal wawancara mah béda, Tapi aya sababaraha patarosan anu loba pangusaha menta. Prakték ngawalon patarosan wawancara pakasaban paling umum. Praktekna bakal nulungan urang ngalakukeun ogé!

When you apply for a job, you will get asked several job interview questions. You will be asked about your skills and experience. Every interview is different, but there are some questions that many employers ask. Practice answering the most common job interview questions. Practice will help you do well!

Di dieu aya 5 patarosan nu loba pangusaha moal nanya:

Here are 5 questions that many employers will ask you:

Carioskeun tentang anjeun

Tell me about yourself

Ieu patarosan kahiji anjeun bakal meunang ménta di unggal wawancara. Sakeudeung nerangkeun jobs anjeun geus kungsi na ngobrol ngeunaan naon kaahlian pangalusna anjeun téh. Lamun indit ka sakola, ngobrol ngeunaan naon diulik. Ulah ngobrol pikeun panjang teuing, na rengse nepi ka hal nu aya perasaan atawa lakukeun ayeuna. Salaku conto, Anjeun bisa nyebutkeun anjeun bungah bisa ngalamar proyék ieu.

This is the first question you will get asked at every interview. Briefly describe the jobs you have had and talk about what your best skills are. If you went to school, talk about what you studied. Don’t talk for too long, and finish up with something that you are feeling or doing now. For example, you can say you are excited to be applying for this job.

Naon anu anjeun nyaho ngeunaan organisasi ieu (atanapi bisnis)?

What do you know about this organization (or business)?

Sawaktos Anjeun dipenta sual ieu, ngobrol ngeunaan hal positif anjeun terang. Ucapkeun naon anjeun resep ngeunaan pausahaan. Nyiapkeun sual ieu ku nempo website dunungan urang. Baca tentang gol parusahaan jeung naon proyék aranjeunna dipake dina. Lamun pausahaan teu gaduh ramatloka a, pamakean Glassdoor atawa Yelp. Éta bisa ngabejaan ka Anjeun naon jalma séjén pikir ngeunaan pausahaan.

When you are asked this question, talk about the positive things you know. Say what you like about the company. Prepare for this question by looking at the employer’s website. Read about the company’s goals and what projects they are working on. If the company does not have a website, use Glassdoor or Yelp. They may tell you what other people think about the company.

Naha urang kudu nyewa Anjeun?

Why should we hire you?

Sateuacan wawancara Anjeun, baca gambaran proyék. milih 3 ka 5 kaahlian anjeun gaduh anu paling penting keur pakasaban. Ngobrol ngeunaan kaahlian pamadegan. Ucapkeun kumaha maranéhna bakal ngabantu organisasi. Salaku conto, batur nerapkeun janten asisten guru urang bisa disebutkeun, "Kuring kudu leuwih ti 8 taun gawé bareng barudak di daycares na di puseur komunitas. Kuring geus pangalaman nyieun kurikulum sarta gawé bareng jalma ti loba budaya. Kuring noticed nu loba ti kulawarga anu datangna ka sakola anjeun nyarita Spanyol. Spanyol nya basa munggaran abdi, sangkan kuring bisa mantuan narjamahkeun ".

Before your interview, read the job description. Choose 3 to 5 skills you have that are the most important for the job. Talk about those skills. Say how they would help the organization. For example, someone applying to be a teacher’s assistant might say, “I have more than 8 years working with children at daycares and in community centers. I have experience creating curriculum and working with people from many cultures. I noticed that many of the families that come to your school speak Spanish. Spanish is my first language, so I could help translate.”

Naon kalemahan anjeun?

What is your weakness?

Ulah ngomong maneh teu boga kalemahan a. Milih hal anu bisa dibenerkeun. Ngobrol ngeunaan naon nu tos dipidamel pikeun berpungsi dina kalemahan anjeun. Ngajelaskeun kumaha eta geus gotten hadé - lamun eta boga. Conto kelemahan umum nyaéta diomongkeun umum. Anjeun bisa nyebutkeun anjeun geus nyokot kelas di diomongkeun umum jeung geus latihan pisan dina pakasaban panungtungan anjeun. Tungtungna ku nyebutkeun yén anjeun ayeuna ngarasa leuwih percaya diri nalika diomongkeun di publik, atawa nu aya masih kénéh digawé di dinya.

Do not say you don’t have a weakness. Choose something that can be fixed. Talk about what you have done to work on your weakness. Explain how it has gotten better – if it has. An example of a common weakness is public speaking. You could say you have taken classes in public speaking and have practiced a lot at your last job. End by saying that you now feel much more confident when speaking in public, or that you are still working on it.

Dimana anjeun ningali diri dina 5 taun?

Where do you see yourself in 5 years?

Disebutkeun yen hal pangpentingna ka anjeun téh keur meunang proyek tur ngalakukeun ogé. Lamun nyaho naon pakasaban di luhur posisi anjeun, nyebut eta. Lamun henteu, disebutkeun yen Anjeun hoyong janten dina pakasaban tingkat luhur dimana anjeun bisa mantuan pausahaan malah leuwih. Nyebut kaahlian naon bakal hoyong nganggo.

Say that the most important thing to you is to get the job and do well. If you know what the job above your position is, mention it. If you don’t, say that you would like to be in a higher level job where you could help the company even more. Mention what skills you would want to use.

Nalika ngawalon sagala patarosan wawancara pakasaban, coba mun ngajawab di 2 menit atawa kirang. Mun interviewer nu hayang ngadéngé émbaran leuwih lengkep, aranjeunna bakal menta turutan-up patarosan.

When answering all job interview questions, try to answer in 2 minutes or less. If the interviewer wants to hear more information, they will ask follow-up questions.

patarosan wawancara pakasaban behavioral

Behavioral job interview questions

sakapeung, hiji dunungan bisa menta anjeun ngabejaan aranjeunna carita ngeunaan kumaha anjeun behaved dina kaayaan susah. Éta rék ngalenyepan jenis jalma anjeun na kumaha anjeun nungkulan hal.

Sometimes, an employer may ask you to tell them a story about how you behaved in a difficult situation. They want to learn about what kind of person you are and how you deal with things.

Nalika ngawalon patarosan behavioral, nganggo Hasil Masalah Aksi (ku) wujud jeung ukuran.

When answering behavioral questions, use the Problem Action Result (PAR) format.

1. masalah: Mimitian jawaban anjeun ku ngajéntrékeun kaayaan jeung masalah di jéntré. Nerangkeun kaayaan pakasaban sarta jalma. Salaku conto, Anjeun bisa ngomong "Lamun kuring éta hiji manajer di Cocina Michoacana, Kuring junun lima waiters na waitresses. Salah sahiji waiters mindeng henteu bakal némbongkeun up pikeun berpungsi dina waktu ".

1. Problem: Start your answer by describing the situation and problem in detail. Describe the job situation and the people. For example, you might say “When I was a manager at Cocina Michoacana, I managed five waiters and waitresses. One of the waiters would often not show up to work on time.”

2. aksi: Ngajelaskeun naon tuh mun ngalereskeun masalah. Anjeun bisa nyebutkeun, "Kuring dikaitkeun kana palayan ka pribadi ngeunaan datang pikeun berpungsi dina waktos. Anjeunna ka kuring yén indungna pohara gering. Anjeunna teu bisa manggihan hiji caregiver anu bisa ngamimitian mimiti isuk-isuk. sakapeung, manéhna tetep imah lamun manehna teu perasaan ogé ".

2. Action: Describe what you did to fix the problem. You might say, “I talked to the waiter privately about coming to work on time. He told me that his mother was very sick. He was not able to find a caregiver who could start early in the morning. Sometimes, he had to stay home if she was not feeling well.”

3. hasil: Ngobrol ngeunaan hasil sukses tur naon diajar. A ending alus bakal jadi, "Kuring mutuskeun pikeun ngarobah shifts nu palayan pikeun engké dina poé. Kuring nanya lamun ieu oke mun ngabejaan sababaraha ko-pagawe ngarah bisa mantuan. Cenah enya. Aranjeunna sapuk pikeun nutupan shift na lamun aya kaayaan darurat. "

3. Result: Talk about the successful result and what you learned. A good ending would be, “I decided to change the waiter’s shifts to later in the day. I asked if it was okay to tell some co-workers so they could help. He said yes. They agreed to cover his shift if there was an emergency.”

Ulah ngabejaan carita dimana masalah teu direngsekeun.

Do not tell a story where the problem was not solved.

Di dieu aya sababaraha patarosan behavioral umum lianna:

Here are some other common behavioral questions:

  • Ngabejaan urang ngeunaan hiji waktos Anjeun disagreed kalawan boss Anjeun.
  • Ngajelaskeun hiji waktos anjeun henteu akur jeung coworker a.
  • Naon prestasi proudest Anjeun?
  • Ngabejaan urang ngeunaan hiji waktos Anjeun dijieun kasalahan jam gawé.
  • Ngajelaskeun hiji waktu anjeun handapeun loba tekanan jam gawé.
  • Tell us about a time you disagreed with your boss.
  • Describe a time you did not get along with a coworker.
  • What is your proudest accomplishment?
  • Tell us about a time you made a mistake at work.
  • Describe a time when you were under a lot of pressure at work.

interviewer anjeun teu diwenangkeun nanya patarosan pribadi. Ieu ngawengku status kakawinan Anjeun, sabaraha barudak anjeun gaduh, jeung umur anjeun. Lamun batur miwarang anjeun pertanyaan pribadi anjeun teu hayang ngajawab, Anjeun bisa nyebutkeun sopan ngomong, "Kuring resep ka teu ngajawab patarosan éta."

Your interviewer is not allowed to ask you personal questions. This includes your marital status, how many children you have, and your age. If someone asks you a personal question you don’t want to answer, you can say politely say, “I prefer to not answer that question.”

patarosan wawancara proyek nyieun dulur saraf. Hal Hadé pisan mun éta apal na latihan waleran anjeun! Upami Anjeun tiasa, latihan sareng sobat atawa anggota kulawarga.

Job interview questions make everyone nervous. The best thing is to remember and practice your answers! If you can, practice with a friend or family member.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!