Néangan kasempetan pakasaban

Inggris ogéTaya basa Inggris

Ulah nu peryogi kauninga mana néangan pakasaban? Diajar mana néangan kasempetan pakasaban online tur di masarakat Anjeun. Panggihan kumaha carana ngarti a gambaran proyék.

Do you need to know where to look for a job? Learn where to look for job opportunities online and in your community. Find out how to understand a job description.



job opportunities

job opportunities

Aya loba cara néangan jobs. Anjeun tiasa make salah sahiji atawa sakabéh cara ieu kasampak.

There are many ways to look for jobs. You can use one or all of these ways to look.

Néangan kasempetan pakasaban di lingkungan Anjeun

Look for job opportunities in your neighborhood

Anjeun tiasa leumpang sabudeureun lingkungan anjeun sarta kasampak dina jandéla tina usaha deukeut nuhun tanda yén ngomong "Mantuan hayang". Ieu ngandung harti bisnis keur néangan pagawé.

You can walk around your neighborhood and look in the windows of the businesses near you for signs that say “Help Wanted.” This means the business is looking for employees.

Ngadaptarkeun di hiji pusat pagawean

Sign up at an employment center

Kabéh kota mibanda puseur pagawean nu mantuan Anjeun milari pakasaban. Manggih Puseur pagawean pangcaketna Anjeun. Mun anjeun pangungsian a, Anjeun agénsi resettlement ogé bakal mantuan Anjeun néangan pakasaban munggaran anjeun. Mun aranjeunna mantuan anjeun pikeun manggihan pakasaban munggaran anjeun, Anjeun tiasa ngabejaan aranjeunna nu Anjeun keur pilari pakasaban anyar. Éta bisa bisa nulungan deui.

All cities have employment centers that help you search for work. Find your nearest employment center. If you are a refugee, you resettlement agency also will help you look for your first job. If they helped you to find your first job, you can tell them you are looking for a new job. They may be able to help you again.

Pilarian pikeun kasempetan pakasaban online

Search for job opportunities online

Kauntungannana pilari online pikeun digawé téh nu tiasa husus kalayan pilarian proyek Anjeun. Anjeun tiasa néangan jenis pasti ngeunaan kasempetan jobs na careers rék. Panalungtikan karya, lokasi, na jam anu pangalusna keur anjeun. Mun anjeun teu mibanda komputer, anjeun bisa make komputer haratis di perpustakaan publik.

The advantage of looking online for work is that you can be specific with your job search. You can look for the exact kind of jobs and careers opportunities you want. Research the work, location, and hours that are best for you. If you don’t have a computer, you can use free computers at the public library.

Diajar kaahlian komputer

Learning computer skills

Pilari online pikeun digawé tiasa hésé pikeun jalma anyar pikeun ngagunakeun komputer. Anjeun tiasa diajar kaahlian komputer dasar atawa anjeun tiasa milarian FindHello keur kelas komputer di kota atawa kota.

Looking online for work can be difficult for people new to using computers. You can learn basic computer skills or you can search FindHello for computer classes in your town or city.

Ngagunakeun jaba pagawean

Using employment websites

Aya sababaraha situs web anjeun bisa make neangan kasempetan pakasaban online. Sakabéh situs web pilarian pakasaban ieu boga pilihan pikeun anjeun ngadaptarkeun ngabejaan pakasaban. Upami anjeun ngasupkeun alamat surélék anjeun, anjeun bakal nampa apdet nalika jobs sadia di wewengkon Anjeun dipikaresep.

There are some websites you can use to search for job opportunities online. All of these job search websites have the option for you to sign up for job alerts. If you enter your email address, you will receive updates when jobs become available in your area of interest.

  • Leres pisan nyaéta ramatloka alus pikeun milari postingan pakasaban di kota Anjeun. Lebetkeun kotana anjeun pikeun neangan gawean anyar di wewengkon Anjeun.
  • Idealist nyaeta website boga kavling jobs nonprofit. Pangungsi sakapeung bisa manggihan jobs digawé mantuan pangungsi séjén, utamana lamun nyarita leuwih ti hiji basa.
  • monster ngidinan Anjeun ngadaptarkeun apdet email Listing jobs anyar. Lamun Anjeun keur pilari proyek, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun jadi anggota hiji ramatloka kawas Monster.
  • LinkedIn bisa dipaké dina komputer atawa dina telepon anjeun pikeun nerapkeun pikeun jobs. Milari judul rék jeung nerapkeun pikeun sagala posisi nu cocog kualifikasi Anjeun.
  • Indeed is a good website to search for job postings in your city. Enter your city to search for new jobs in your area.
  • Idealist is a website has lots of nonprofit jobs. Refugees can sometimes find jobs working to help other refugees, especially if you speak more than one language.
  • Monster lets you sign up for email updates listing new jobs. If you are looking for a job, it is a good idea to become a member of a website like Monster.
  • LinkedIn can be used on a computer or on your phone to apply for jobs. Search for the title you want and apply for any position that matches your qualifications.

Diajar kumaha nyieun profil LinkedIn anu bakal nulungan urang jeung kasempetan pakasaban

Learn how to make a LinkedIn profile that will help you with job opportunities

  • CareerBuilder ngidinan Anjeun nyieun hiji akun ngakses postingan pakasaban sarta babagi neruskeun Anjeun. Anjeun tiasa meunang nasehat on pilarian proyek Anjeun tur ngembangkeun profésional.
  • Glassdoor ngidinan Anjeun manggihan kasempetan pakasaban panganyarna dina widang anjeun dipikaresep. Anjeun oge bisa manggihan informasi ngeunaan gaji ogé pedaran dunungan poténsial.
  • USjobs nyaéta ramatloka mana anjeun bisa néangan jobs pamaréntah kaayaan. Pastikeun pikeun pariksa unggal posting saméméh nerapkeun ningali lamun pakasaban merlukeun kawarganagaraan.
  • USAjobs nyaeta pikeun jalma anu miboga kawarganagaraan AS. Ieu sumberdaya alus keur féderal (pamaréntah AS) jobs. Anjeun tiasa ngakses jeung nerapkeun pikeun postingan proyek ti agénsi féderal.
  • ZipRecruiter nyaeta sumberdaya sejen bisa ngagunakeun dina komputer atawa dina telepon anjeun. Anjeun kudu ngalengkepan profil hiji, nu ngawengku kasang tukang profésional anjeun sarta kapentingan. Anjeun tiasa milih pikeun nampa apdet nalika jobs sadia. Jalan dieu, kasempetan karir datangna langsung ka anjeun.
  • CareerBuilder lets you create an account to access job postings and share your resume. You can get advice on your job search and professional development.
  • Glassdoor lets you find the most recent job opportunities in your field of interest. You can also find information about salaries as well as reviews of potential employers.
  • USjobs is a website where you can look for state government jobs. Be sure to check every posting before applying to see if the job requires citizenship.
  • USAjobs is for those who have US citizenship. This is a good resource for federal (US government) jobs. You can access and apply for job postings from all federal agencies.
  • ZipRecruiter is another resource you can use on a computer or on your phone. You will have to complete a profile, which includes your professional background and interests. You can choose to receive updates when jobs become available. This way, career opportunities come directly to you.

Ngarti hiji gambaran proyék

Understanding a job description

Anjeun néangan kasempetan pakasaban, anjeun bakal kedah neuleuman déskripsi pakasaban. Uninga lamun aya fit alus keur pakasaban, anjeun bakal hoyong manggihan kualifikasi keur pakasaban.

As you look for job opportunities, you will need to understand the job descriptions. To know if you are a good fit for the job, you will want to find the qualifications for the job.

Tingali for kata jeung frasa kayaning pang copelna, kedah na, kudu boga, kudu bisa, dibutuhkeun, perlu, diperlukeun, sarat, jeung sahenteuna. Ieu bakal nulungan urang manggihan kaahlian naon, pangalaman jeung atikan anu diperlukeun keur meunang pakasaban.

Look for words and phrases such as minimum, must be, must have, must be able to, needed, necessary, required, requirements, and at least. This will help you find what skills, experience and education are needed to get the job.

Hal ieu kacida penting nu boga pamahaman alus tina kualifikasi keur pakasaban. Anjeun kudu mastikeun maneh boga kualifikasi saméméh nerapkeun. Mun anjeun bisa némbongkeun yén anjeun ngartos tur boga kualifikasi pikeun posisi éta, anjeun bakal boga kasempetan alus pikeun meunangkeun wawancara jeung meunang pakasaban.

It is very important that you have a good understanding of the qualifications for the job. You should make sure you have the qualifications before applying. If you can show that you understand and have the qualifications for the position, you will have a good chance to get an interview and get the job.

Diajar deui

Learn more

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Diajar kumaha neangan pakasaban sarta ngadamel neruskeun hébat.

Neangan pakasaban pitulung ayeuna
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!