hak imigran: terang hak anjeun salaku hiji imigran

Inggris ogéTaya basa Inggris

Do you know your rights in the USA? If you are an immigrant, you have civil rights, human rights, and legal rights. You have these rights even if you are undocumented or in detention. Learn about your rights.

Do you know your rights in the USA? If you are an immigrant, you have civil rights, human rights, and legal rights. You have these rights even if you are undocumented or in detention. Learn about your rights.

Amérika Sarikat Mexico Border- Nyaho Hak anjeun, Dinas Tenaga Kerja

United States Mexico Border- Know Your Rights, Department of Labor

Immigrant rights for asylum seekers

Immigrant rights for asylum seekers

Arab, Inggris, Spanyol, Somali, Urdu, Mandarin, Perancis, Hindi, sarta basa Punjabi. Manual pikeun imigran LGBTQ, sawawa, jeung barudak unaccompanied.

Arabic, English, Spanish, Somali, Urdu, Mandarin, French, Hindi, and Punjabi languages. Manuals for LGBTQ immigrants, adults, and unaccompanied children.

Nasional Kaadilan imigran Center nyaéta sadia nyadiakeun ikhtiar légal jeung nyadiakeun referrals légal. Anjeun tiasa ngahubungan Nasional Kaadilan imigran Center di angka bébas tol na: (312) 263-0901. dokumen ieu pikeun jalma anu sieun balik ka nagara imah maranéhanana sabab lesbian, homo, bisexual atawa transgender (LGBT) jeung / atawa alatan status HIV maranéhna. Anjeun bisa boga pertahanan ngalawan carana nundung lamun sieun anjeun bakal disiksa atanapi disiksa lamun aya ngadéportasi ka nagara lembur.

The National Immigrant Justice Center is available to provide legal counsel and provide legal referrals. You can contact the National Immigrant Justice Center at its toll free number: (312) 263-0901. This document is for people who are afraid to return to their home countries because they are lesbian, gay, bisexual or transgender (LGBT) and/or due to their HIV status. You may have a defense against deportation if you fear you will be harmed or tortured if you are deported to your home country.

Anjeun oge bisa maca dokumen dina Spanyol, Perancis, atawa Arab.

You can also read the document in Spanish, French, or Arabic.

We have rights” - videos from ACLU

“We have rights” – videos from ACLU

You can see all the videos in Spanish, Urdu, Arab, Haitian Creole, Russian and Mandarin on the ACLU website.

You can see all the videos in Spanish, Urdu, Arabic, Haitian Creole, Russian and Mandarin on the ACLU website.

Living in the USA – know your immigrant rights

Living in the USA – know your immigrant rights

Kartu Beureum nu imigran Hukum Resource Center urang anu dijieun pikeun mantuan jalma ngeceskeun hak maranéhanana sarta membela diri ngalawan pelanggaran konstitusional. Aranjeunna ngabantu urang terang hak maranéhna hiji imigran (naha didieu jum'atan atanapi henteu) atawa malah warga hiji bisa laksana lamun confronted.

The Immigrant Legal Resource Center’s Red Cards were created to help people assert their rights and defend themselves against constitutional violations. They help people know their rights an immigrant (whether here legally or not) or even a citizen may exercise if confronted.

Anjeun terang hak anjeun? Ieu sumber gampang-to-pamakéan ngeunaan kaayaan béda anu dijieun ku ACLU sangkan anjeun tiasa gaduh hak anjeun di fingertips Anjeun.

Do you know your rights? These easy-to-use resources about different situations were created by the ACLU so you can have your rights at your fingertips.

ICivics nyaéta ramatloka mana barudak dewasa bisa maénkeun video kaulinan pikeun ngalenyepan hak jeung hukum di AS. Sababaraha kaulinan ogé bisa dicoo dina Spanyol.

ICivics is a website where children and adults can play video games to learn about rights and laws in the US. Some of the games can also be played in Spanish.

Immigrant rights with ICE

Immigrant rights with ICE

Anti panipuan warning

Anti-fraud warning

Baca Inpo ieu ngajaga diri ti jalma anu henteu ahli hukum nyata! Aya jalma anu bakal pretend pikeun mantuan Anjeun ngarah bisa tetep duit Anjeun. Diajar kumaha ngakuan aranjeunna sarta ngajaga diri! The imigran Center Resource Hukum (ILRC) dijieunna informasi ngajaga anjeun tina panipuan. Anjeun tiasa baca tur ngundeur informasi dina basa Inggris. Atawa anjeun bisa baca tur ngundeur informasi dina Spanyol.

Read this information to protect yourself from people who are not real lawyers! There are people who will pretend to help you so they can keep your money. Learn how to recognize them and protect yourself! The Immigrant Legal Resource Center (ILRC) made information to protect you from fraud. You can read and download the information in English. Or you can read and download the information in Spanish.

daya lianna

Other resources

Diajar deui

Learn more



Informasi dina kaca ieu asalna tina ACLU, éta National Immigrant Justice Center (NIJC), éta Immigrant Legal Resource Center (ILRC) sarta séjén sumber dipercanten. Hal ieu dimaksudkeun pikeun hidayah tur diropéa saperti mindeng jadi mungkin. USAHello teu masihan nasihat légal, atawa aya salah sahiji bahan kami dimaksudkeun pikeun dicokot sakumaha nasehat légal. Upami Anjeun keur néangan pikeun pangacara bébas atawa low-ongkos atawa pitulung légal, bisa mantuan Anjeun manggihan jasa légal bébas sarta low-ongkos.

The information on this page comes from ACLU, the National Immigrant Justice Center (NIJC), the Immigrant Legal Resource Center (ILRC) and other trusted sources. It is intended for guidance and is updated as often as possible. USAHello does not give legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for a free or low-cost lawyer or legal help, we can help you find free and low-cost legal services.

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!