Dimana kuring bisa manggihan sumberdaya bébas légal? Dimana abdi tiasa meunang gratis pitulung imigrasi?

Inggris ogéTaya basa Inggris

Anjeun peryogi pangacara a? Dupi anjeun peryogi ngabantu jeung imigrasi atanapi suaka? Manggihan sumberdaya bébas atawa low-ongkos légal pikeun pangungsi sarta imigran. Diajar kumaha ngajaga diri tina panipuan imigrasi.

Do you need a lawyer? Do you need help with immigration or asylum? Find free or low-cost legal resources for refugees and immigrants. Learn how to protect yourself from immigration fraud.

legal resources for refugees

legal resources for refugees

Naon pro Bono maksudna?

What does pro bono mean?

A pro Bono pangacara téh pangacara anu mere jasa bébas. Loba ahli hukum baris nyumbang waktu maranéhna pikeun mantuan pangungsi atawa jalma anu teu boga cukup duit pikeun mayar hiji pengacara atawa sumberdaya légal. Ieu jasa légal bébas disebut pro Bono jasa.

A pro bono lawyer is a lawyer who gives free services. Many lawyers will donate their time to help refugees or people who do not have enough money to pay for a lawyer or legal resources. These free legal services are called pro bono services.

Anti panipuan warning

Anti-fraud warning

Baca Inpo ieu ngajaga diri ti jalma anu henteu ahli hukum nyata! Aya jalma anu bakal pretend pikeun mantuan Anjeun ngarah bisa tetep duit Anjeun. Diajar kumaha ngakuan aranjeunna sarta ngajaga diri! The imigran Center Resource Hukum (ILRC) dijieunna informasi ngajaga anjeun tina panipuan. Anjeun tiasa baca tur ngundeur informasi dina basa Inggris. Atawa anjeun bisa baca tur ngundeur informasi dina Spanyol.

Read this information to protect yourself from people who are not real lawyers! There are people who will pretend to help you so they can keep your money. Learn how to recognize them and protect yourself! The Immigrant Legal Resource Center (ILRC) made information to protect you from fraud. You can read and download the information in English. Or you can read and download the information in Spanish.

Dimana kuring bisa manggihan jasa légal pro Bono?

Where can I find pro bono legal services?

Lawhelp.org nyambungkeun Anjeun jang ngosongkeun bantuan légal jeung informasi. Eta bakal nulungan urang manggihan pro Bono sarta low-ongkos pitulung légal.

Lawhelp.org connects you to free legal aid and information. It will help you find pro bono and low-cost legal help.

Dimana kuring bisa manggihan pro Bono ahli hukum imigrasi?

Where can I find pro bono immigration lawyers?

Lamun perlu ngabantu jeung urusan nu patali jeung imigrasi, éta impor anu sakuduna anjeun meunang mantuan wungkul ti Pangacara dilisensikeun atanapi wawakil accredited. Lamun nanya ka babaturan anjeun atanapi kulawarga pikeun pitulung, aranjeunna bisa ngahaja ngabejaan Anjeun inpo lepat yen bisa meunang anjeun gangguan kalayan layanan imigrasi.

If you need help with immigration-related matters, it is import that you should get help only from a licensed attorney or accredited representative. If you ask your friends or family for help, they might accidentally tell you incorrect information that could get you in trouble with immigration services.

Teangan hiji pangacara anu mangrupakeun anggota Amérika Imigrasi Association ahli hukum.

Find a lawyer who is a member of the American Immigration Lawyers Association.

ImmigrationLawHelp.org mangrupa bagian tina tina LawHelp.org. Eta mantuan imigran-panghasilan low manggihan pitulung légal.

ImmigrationLawHelp.org is part of of LawHelp.org. It helps low-income immigrants find legal help.

Paké peta milih kaayaan anjeun sarta manggihan daptar pro Bono ahli hukum dina kaayaan anjeun.

Use the map to choose your state and find a list of pro bono lawyers in your state.

Dimana kuring bisa manggihan pitulung légal pikeun batur anu keur ditahan?

Where can I find legal help for someone who is detained?

Paké peta atawa ngabentuk neangan panyadia jasa légal imigrasi ku kaayaan, county, atawa fasilitas ditahan. Ngan organisasi nonprofit nu nyadiakeun jasa légal bébas atawa low-ongkos imigrasi anu kaasup kana diréktori ieu.

Use map or form to search for immigration legal services providers by state, county, or detention facility. Only nonprofit organizations that provide free or low-cost immigration legal services are included in this directory.

Abdi peryogi mantuan kalawan human trafficking

I need help with human trafficking

Lamun atawa batur anjeun terang mangrupakeun korban human trafficking, Anjeun tiasa:

If you or someone you know is a victim of human trafficking, you can:

  • hirup obrolan dina website
  • nelpon 1-888-373-7888
  • téks "Pitulung" atawa "info" pikeun BeFree (233733)
  • ngirim surelek ka help@humantraffickinghotline.org
  • live chat on the website
  • call 1-888-373-7888
  • text “HELP” or “INFO” to BeFree (233733)
  • send an email to help@humantraffickinghotline.org

Abdi peryogi pitulung imigrasi di masarakat kuring

I need immigration help in my community

Klinik mangrupakeun jaringan organisasi nu nawiskeun jasa légal jeung lianna pikeun imigran. Paké diréktori maranéhna pikeun manggihan hiji organisasi deukeut anjeun.

CLINIC is a network of organizations that offer legal and other services to immigrants. Use their directory to find an organization near you.

Anjeun tiasa néangan pitulung deukeut maneh jeung FindHello, Daptar urang tina jasa jeung sumber di AS. Milih basa. Lebetkeun nami kota Anjeun. lajeng pilih “Kawarganagaraan jeung Imigrasi.”

You can look for help near you with FindHello, our list of services and resources in the USA. Choose your language. Enter the name of your city. Then choose “Citizenship and Immigration.”

Abdi peryogi pitulung légal di nagara sejen

I need legal help in another country

The Hak di pengasingan Program mangrupa daptar jasa légal bébas sarta low-ongkos di nagara sakuliah dunya. Pariksa daptar pikeun layanan légal bébas di nagara anjeun.

The Rights in Exile Programme lists free and low-cost legal services in countries all over the world. Check the list for free legal services in your country.

Diajar deui

Learn more



Informasi dina kaca ieu asalna tina loba sumber nu dipercaya didaptarkeun di dieu. Hal ieu dimaksudkeun pikeun hidayah tur diropéa saperti mindeng jadi mungkin. USAHello teu masihan nasihat légal, atawa aya salah sahiji bahan kami dimaksudkeun pikeun dicokot sakumaha nasehat légal. Upami Anjeun keur néangan pikeun pangacara bébas atawa low-ongkos atawa pitulung légal, punten wartosan jasa dina kaca ieu.

The information on this page comes from the many trusted sources listed here. It is intended for guidance and is updated as often as possible. USAHello does not give legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for a free or low-cost lawyer or legal help, please contact the services on this page.

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!