manufaktur jobs

Inggris ogéTaya basa Inggris

Ngalenyepan industri sarta béda rupa manufaktur panganyarna manufaktur. Baca ngeunaan jalur karir béda bisa nyandak di manufaktur. Panggihan kumaha latihan nu peryogi tur dimana ngawitan milarian proyek Anjeun.

Learn about the manufacturing industry and different kinds of manufacturing jobs. Read about the different career paths you can take in manufacturing. Find out what training you need and where to start your job search.

two men with hard hats - manufacturing jobs

two men with hard hats - manufacturing jobs

Manufaktur hartosna nyieun hal. kira-kira 18% panganyarna di AS nu jobs manufaktur. Jalma gawe dina manufaktur make ubar, mobil, teknologi, atawa kadaharan. pakean nu, mineral, sarta percetakan industri oge rupa manufaktur. Paling jobs manufaktur aya di pabrik ageung atanapi cyber mana paling pagawe beroperasi mesin badag. Tapi loba gawean lianna anu di bengkel leutik.

Manufacturing means making things. About 18% of jobs in the USA are manufacturing jobs. People working in manufacturing make medicine, cars, technology, or food. The clothing, mineral, and printing industries are also types of manufacturing. Most manufacturing jobs are in large factories or mills where most workers operate large machines. But many other jobs are in small workshops.

Nu manufaktur pakasaban?

Which manufacturing job?

Manufaktur mangrupa industri seru! Hal ieu salawasna ngarobah jeung ngaronjatkeun. Kusabab téhnologi anyar, proyek Anjeun bisa ngarobah gancang. Mun anjeun damel teuas, aya loba cara anjeun bisa neangan diwanohkeun. Anjeun teu salawasna butuh pangalaman keur meunang proyek di manufaktur. Loba pausahaan manufaktur utama nawiskeun dina éta-proyek latihan. Aranjeunna baris ngajarkeun kaahlian nu peryogi sateuacanna.

Manufacturing is an exciting industry! It is always changing and improving. Because of new technology, your job could change quickly. If you work hard, there are a lot of ways you can get promoted. You do not always need experience to get a job in manufacturing. Many major manufacturing companies offer on-the-job training. They will teach the skills you need to advance.

Di dieu aya sababaraha damelan manufaktur:

Here are some manufacturing jobs:

  • masmis - susunan up jeung nyokot ngurus mesin manufaktur. Nangtukeun masalah utama kalawan mesin pegat.
  • jasa wawakil customer - ceramah jeung pausahaan meuli produk nu. Ngajadikeun yakin aranjeunna senang jeung produk na arranges pangiriman.
  • jasa teknisi sawah - mana anu ka lokasi jeung nangtukeun produk customer urang nu boga masalah.
  • Gudang gaul - gudang nyaeta dimana sakabeh bagian disimpen. associates gudang pastikeun yén aya cukup bagian. Aranjeunna mesen bagian jeung paket aranjeunna.
  • Ngolah operasi / assembly - ngagunakeun mesin nempatkeun babarengan bagian. Cleans mesin sarta nangtukeun masalah mékanis leutik. Ieu pakasaban paling populér pikeun jalma anu teu salse kuliah atanapi sakola tinggi.
  • Kualitas kontrol Kur'an - ngajadikeun yakin yén karya produk, katingal alus, sarta nunda babarengan katuhu.
  • Expeditor: Manages parabot na jalma pikeun mastikeun sagalana geus lumangsung gancang-gancang. Pekuncén kaluar cara pikeun make pagawean lumangsung gancang.
  • Brazer na welder - lebur, ngalipet, sarta nyaluyukeun bagian logam kalawan parabot. Anjeun bakal kedah wartosan Amérika las Society sarta nyandak test pikeun meunang sertifikasi a.
  • Operasi manajer - menata sababaraha prosés jeung jalma pikeun mastikeun yén produk nu ditunda bareng neuleu. Paling dunungan keur pilari pagawe anu boga gelar bisnis.
  • teknisi kaamanan - nguji mesin saméméh jeung mangsa pamakéan pikeun mastikeun aranjeunna aman. Mutuskeun cara pikeun ngaronjatkeun mesin jadi pagawe moal meunang Hurt. Dunungan néangan kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi, biologi, sarta derajat kimia.
  • Machinist – sets up and takes care of manufacturing machines. Fixes major problems with broken machines.
  • Customer service representative – talks to the companies buying the product. Makes sure they are happy with the product and arranges delivery.
  • Field service technician – goes to the customer’s location and fixes products that have problems.
  • Warehouse associate – a warehouse is where all parts are stored. Warehouse associates make sure that there are enough parts. They order parts and package them.
  • Processing operation/assembly – uses the machines to put together parts. Cleans the machines and fixes small mechanical problems. This is the most popular job for people that did not finish college or high school.
  • Quality control inspector – makes sure that products work, look good, and are put together right.
  • Expeditor: Manages the equipment and people to make sure everything is happening as quickly as possible. Figures out ways to make work happen faster.
  • Brazer and welder – melting, bending, and adjusting metal parts with tools. You will need to contact the American Welding Society and take a test to get a certification.
  • Operations manager – managing multiple processes and people to make sure that the product is put together correctly. Most employers are looking for workers who have a business degree.
  • Safety technician – testing machines before and during use to make sure they are safe. Deciding ways to improve the machines so the workers will not get hurt. Employers look for occupational health and safety, biology, and chemistry degrees.

Anu manufaktur jobs katuhu pikeun kuring?

Are manufacturing jobs right for me?

Sababaraha proyék manufaktur tiasa teuas dina awak anjeun. Anjeun bisa jadi nangtung pikeun paling poé. Anjeun oge bisa kudu digawé nalika peuting atawa pisan mimiti isuk-isuk. Anjeun bakal peryogi eyesight alus tur koordinasi alus. Loba gawean manufaktur mean lakukeun tugas sarua dina pola anu sarua kabeh dinten panjang. Anjeun bakal meureun jadi digawé di hiji tempat ribut.

Some manufacturing jobs can be hard on your body. You might be standing for most of the day. You also may have to work during the night or very early in the morning. You will need good eyesight and good coordination. Many manufacturing jobs mean doing the same task in the same pattern all day long. You will probably be working in a noisy place.

Loba gawean manufaktur ngalibetkeun gawe babarengan sarta perhatian ka jéntré. Lamun bisa dianggo oge di tim sarta tetep fokus kana detil, manufaktur bisa jadi pakasaban alus pikeun anjeun. Éta ogé industri alus keur jalma anu hayang diajar kaahlian anyar jeung téhnologi.

Many manufacturing jobs involve teamwork and attention to detail. If you can work well in a team and stay focused on details, manufacturing may be a good job for you. It is also a good industry for people who want to learn new skills and technology.

Lalajo video ieu ngeunaan sakumaha hiji assembler

Watch this video about working as an assembler

Dimana do kuring mimiti?

Where do I start?

Paling pausahaan leuwih resep employ jalma nu gaduh pangalaman saméméhna di manufaktur. Tapi loba nu pondok pagawé dipercaya, sarta maranéhanana baris ngalatih maneh sorangan.

Most companies prefer to employ people who have previous experience in manufacturing. But many are short of reliable workers, and they will train you themselves.

Latihan jeung kaahlian

Training and skills

Sababaraha dunungan bisa rék boga gelar hiji gaul urang (gelar dua taun) keur sababaraha damelan terampil, kayaning keur masmis a. dunungan sejen bisa rék ngalakukeun hiji magang. Hiji magang mangrupakeun jaman latihan dimana anjeun neuleuman kana pakasaban jeung teu dibayar teuing dugi anjeun pinuh dilatih.

Some employers may want you to have an associate’s degree (a two-year degree) for some skilled jobs, such as being a machinist. Other employers may want you to do an apprenticeship. An apprenticeship is a training period where you learn on the job and are not paid much until you are fully trained.

diajar online

Learn online

kaahlian komputer alus nu mangpaat dina manufaktur sabab loba mesin anu dijalankeun ku komputer. Khan Akademi nawarkeun sagala rupa kelas bébas, kaasup loba kelas programming komputer.

Good computer skills are useful in manufacturing because many machines are run by computers. Khan Academy offers all kinds of free classes, including many computer programming classes.

Teangan hiji kelas di deukeut anjeun

Find a class near you

Loba akademi komunitas nawiskeun kelas latihan komputer béaya rendah sarta associates derajat di subjék manufaktur nu patali. Teangan hiji kuliah komunitas deukeut anjeun. Kanggo sababaraha jobs, anjeun bakal kudu gelar universitas di sains, rékayasa atawa bisnis. Anjeun tiasa maca ngeunaan derajat di rékayasa manufaktur.

Many community colleges offer low-cost computer training classes and associates degrees in manufacturing-related subjects. Find a community college near you. For some jobs, you will need a university degree in science, engineering or business. You can read about degrees in manufacturing engineering.

Kumaha lamun Kuring keur geus mumpuni di nagara sejen?

What if I am already qualified in another country?

Upami Anjeun gaduh kualifikasi téhnologi atawa gelar ti nagara sejen, Upwardly Global mantuan imigran karya-otorisasi, pangungsi, asylees, sarta Panyekel visa ngabalikan careers profésional maranéhanana di Amérika Serikat.

If you have technology qualification or a degree from another country, Upwardly Global helps work-authorized immigrants, refugees, asylees, and visa holders restart their professional careers in the United States.

Naon lain ngalakukeun Abdi peryogi?

What else do I need?

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Start your job search

Aya sagala rupa cara pikeun ngamimitian pilarian proyek Anjeun

There are various ways to start your job search

Anjeun tiasa mimitian jam hiji puseur pagawean. puseur pagawean pamaréntah bébas. Aranjeunna nawiskeun nasihat sarta nyimpen hiji daptar jobs lokal. Aranjeunna ngabantu jeung dihanca sarta aplikasi pakasaban. Éta bisa nyambung anjeun latihan pakasaban sarta atikan. Nimu pagawean Puseur deukeut anjeun.

You can start at an employment center. Government employment centers are free. They offer advice and keep a list of local jobs. They help with resumes and job applications. They can connect you to job training and education. Find an employment center near you.

Di handap ieu mangrupakeun puncak 10 pausahaan nu bakal Ngiring paling pagawe manufaktur dina sababaraha taun hareup. Anjeun tiasa milarian lowongan di situs web maranéhna:

These are the top 10 companies that will be hiring the most manufacturing workers in the next few years. You can search for jobs on their websites:

Anjeun oge bisa make situs web pakasaban. Manufacturingjobs.com nyaéta ramatloka proyek ngan pikeun manufaktur jobs.

You can also use job websites. Manufacturingjobs.com is a job website just for manufacturing jobs.

Diajar deui

Learn more

Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!