Ngadaptar anak abdi di sakola

Inggris ogéTaya basa Inggris

Ngamimitian anak anjeun di sakola di AS nu mimiti kudu ngadaptar anak anjeun jadi murid. Ieu ngandung harti nu peryogi didatangan sakola jeung asup tulak kitu sakola nu tiasa nampi anak anjeun. Diajar naon dokumen nu peryogi tur kumaha carana ngadaptar anak anjeun dina sakola. Baca tentang panempatan jeung kelas husus. Baca ngeunaan pangabutuh anak naon anjeun, naon nu kudu lamun anak anjeun bolos, jeung kumaha carana meunang ka sakola.

To start your child at school in the USA you must first register your child as a student. This means you need to visit the school and sign papers so the school can accept your child. Learn what documents you need and how to register your child in school. Read about placement and special classes. Read about what your child needs, what to do if your child is absent, and how to get to school.

duduluran pendatang mesem

Newcomer siblings smiling

Naon sakola baris anak kuring buka?

What school will my child go to?

sataun anak anjeun lahir jeung tempat anjeun hirup bakal nangtukeun mana sakola barudak anjeun bakal buka. Neangan sakola umum lokal Anjeun.

The year your child was born and the place you live will determine which school your children will go to. Find your local public school.

Naon paperwork do I perlu ngadaptar barudak kuring di sakola?

What paperwork do I need to register my children in school?

The paperwork perlu bisa ngawengku:

The necessary paperwork might include:

  • Bukti karésidénan di kacamatan sakola. Ieu ngandung harti maneh kudu némbongkeun yén anjeun cicing di imah anjeun atanapi apartemen. Conto bukti karésidénan téh mangrupa ngajakan susun ditandatanganan, pernyataan bank, atawa bil utiliti kalawan alamatna. Ieu pikeun mintonkeun yen Anjeun ninggalkeun di lingkungan hiji tempat sakola enrolls barudak.
  • Buktina umur. Salaku conto, sertipikat kalahiran atawa paspor jeung ultah anak anjeun.
  • Immunizations atawa rékaman kaséhatan séjénna.
  • Distrik sakola bisa merlukeun pasamoan jeung pangurus sakola pikeun meunangkeun murid pinuh enrolled.
  • Unggal distrik sakola bisa mibanda formulir sorangan mun anjeun ngadaptar anak anjeun dina sakola. Manggihan bentuk dina ramatloka Kabupaten sakola. Anjeun oge bisa indit ka sakola jeung menta ngobrol jeung sekretaris sakola.
  • Proof of residency in the school district. This means you have to show that you live in your house or apartment. Examples of proof of residency are a signed apartment lease, a bank statement, or a utility bill with an address. This is to show that you leave in a neighborhood where the school enrolls children.
  • Proof of age. For example, a birth certificate or passport with your child’s birthday.
  • Immunizations or other health records.
  • The school district may require a meeting with school administrators to get the student fully enrolled.
  • Each school district may have its own form when you register your child in school. Find the form on the school district website. You can also go to the school and ask to talk to the school secretary.

Nalika kuring ngadaptar anak abdi di sakola?

When do I register my child in school?

Paling sakola di AS dimimitian dina ahir usum panas atawa mimiti ragrag, dina bulan Agustus atawa September. Lamun anjog di Amérika Serikat dina enas, anjeun bisa didatangan sakola anak anjeun dina bulan Juli atanapi Agustus pikeun neuleuman kumaha carana enroll. Lamun anjog di Amérika Serikat nalika taun sakola, Anjeun kudu enroll anak anjeun pas mungkin.

Most schools in the US begin at the end of the summer or early fall, in August or September. If you arrive in the United States in the summer, you can visit your child’s school in July or August to learn how to enroll. If you arrive in the United States during the school year, you should enroll your child as soon as possible.

Ulah barudak kuring kudu indit ka sakola?

Do my children have to go to school?

kahadiran sakola anu diperlukeun pikeun siswa di Amérika Serikat antara umur genep na 16. Dina sababaraha nagara, umur bisa jadi béda ku hiji atawa dua taun. Anjeun tiasa manggihan umur na Jumlah taun dina kaayaan anjeun.

School attendance is required for students in the United States between the ages of six and 16. In some states, the ages might be different by one or two years. You can find out the ages and number of years in your state.

kahadiran biasa pohara penting pikeun murid Anjeun. Sakola ngalacak kahadiran. Anjeun tiasa meunang di gangguan kalayan hukum lamun murid Anjeun misses loba teuing poé sakola. Anjeun bakal meunang loba warnings lamun murid Anjeun mimiti sono loba teuing poé. Jumlah pasti mah béda pikeun kabupatén sakola béda.

Regular attendance is very important for your student. Schools keep track of attendance. You can get in trouble with the law if your student misses too many days of school. You will get many warnings if your student starts to miss too many days. The exact number is different for different school districts.

Hiji henteuna nyaeta nalika anjeun leungit ti sakola. Paling sakola gaduh 2 rupa absen. The 2 jenis anu excused absen jeung absen unexcused.

An absence is when you are missing from school. Most schools have 2 types of absences. The 2 types are excused absences and unexcused absences.

Conto absen excused

Examples of excused absences

  • panyakit
  • libur agama
  • hal nu gumantung, a Peta disiplin dicokot ngalawan murid némbongkeun kabiasaan unacceptable
  • kondisi cuaca bahaya dimana anjeun moal bisa meunang ka sakola aman
  • Kurangna transportasi otorisasi (salaku conto, lamun beus henteu némbongkeun up)
  • Pupusna di kulawarga saharita
  • Izin ti poko
  • Didatangan hiji kampus kuliah
  • pagawean, lamun bagian tina hiji program pangajaran kooperatif disatujuan
  • Partisipasi dina jangka pondok atawa full-waktu gawé
  • Tim olahraga sakola game atawa kompetisi
  • klub sakola-disponsoran atawa aktivitas acara husus
  • Sickness
  • Religious holiday
  • Suspension, a disciplinary action taken against a student showing unacceptable behavior
  • Dangerous weather conditions where you can’t get to school safely
  • Lack of authorized transportation (for example, if the bus does not show up)
  • Death in the immediate family
  • Permission from the principal
  • Visit a college campus
  • Work, if part of an approved cooperative education program
  • Participation in short-term or full-time work
  • School sports team game or competition
  • School-sponsored club or activity special event

Conto absen unexcused

Examples of unexcused absences

  • sakola leungit tanpa sangkan sakola sateuacanna
  • skipping (teu bade) kelas hiji
  • Keur telat ka sakola. Keur telat disebut oge a tardy. Tardies bisa excused na unexcused. tardies Excused boga daftar sarua salaku absen excused.
  • Missing school without telling the school in advance
  • Skipping (not going to) a class
  • Being late to school. Being late is also called a tardy. Tardies can be excused and unexcused. Excused tardies have the same list as excused absences.

murid sok jawab nyieun up sagala karya anjeunna atanapi manehna lasut. anjeun, atawa indungna atawa wali, mangrupakeun tanggung jawab sangkan sakola alesan keur henteuna. Ngabejaan sakola ku nelepon kantor atanapi kahadiran kantor, atanapi ku tulisan na Signing catetan pikeun guru, Sekertaris, atawa poko. Lamun nyaho anak anjeun bakal sono sakola dihareupeun waktos, éta hadé pikeun ngabejaan sakola méméh. sakapeung, henteuna geus teu kaduga. Maksudna oke. Nelepon ka sakola isuk-isuk atawa beurang salajengna.

The student is always responsible for making up all the work he or she missed. You, or a parent or guardian, are responsible for telling the school the reason for the absence. Tell the school by calling the office or attendance office, or by writing and signing a note to the teacher, secretary, or principal. If you know your child will miss school ahead of time, it is better to tell the school before. Sometimes, the absence is unexpected. That is okay. Call the school in the morning or the next day.

Naon barudak kuring butuh keur sakola?

What do my children need for school?

Murid biasana kudu mawa suplai, atawa parabot, ka sakola jeung aranjeunna. Website Kabupaten sakola, website sakola, atawa guru kelas kudu daftar a. daftar tiasa béda pikeun sasmita béda.

Students usually have to bring supplies, or tools, to school with them. The school district website, the school website, or the classroom teacher will have a list. The list can be different for different grades.

kertas notebook sarta pencils atanapi pens biasana diperlukeun. A map atawa polder tilu-ring nyekel tulak oge mantuan.

Notebook paper and pencils or pens are usually required. A three-ring binder or folders to hold papers are also helpful.

suplai sakola bisa meunang mahal. Kertas pangbasajanna, pencils, jeung pens dianggo. Anjeun teu kedah mésér nu pang populerna atanapi fanciest. sakapeung, guru atanapi sakola gaduh suplai tambahan sarta bisa nyadiakeun éta lamun perlu. Sakola atanapi komunitas atanapi organisasi kaagamaan sakapeung méré jauh suplai sakola. Pilarian keur suplai sakola mantuan sababaraha minggu saméméh dimimitian sakola. Kalolobaan giveaways bakal katuhu méméh taun sakola dimimitian.

School supplies can get expensive. The simplest paper, pencils, and pens work. You do not need to buy the most popular or fanciest. Sometimes, teachers or schools have extra supplies and can provide them if you need. Schools or community or religious organizations sometimes give away school supplies. Search for school supply help a couple of weeks before school starts. Most of the giveaways will be right before the school year starts.

Kumaha bade barudak kuring meunang ka sakola?

How will my children get to school?

Paling distrik sakola nyadiakeun angkutan pikeun meunang ka sakola. Lamun hirup deukeut jeung sakola, sakola bisa nyangka yén anjeun bisa leumpang atawa numpak sapédah a. Website Kabupaten sakola kudu informasi dina busing jeung angkutan. Bakal ngabejaan Anjeun dimana ngadagoan beus na naon waktos beus bakal di eureun. Ngahubungan sekretaris sakola ngeunaan informasi angkutan.

Most school districts provide transportation to get to school. If you live close to the school, the school might expect that you can walk or ride a bike. The school district website will have information on busing and transportation. It will tell you where to wait for the bus and what time the bus will be at the stop. Contact the school secretary about transportation information.

distrik sakola mertimbangkeun transportasi mangrupa hak husus murid, lain murid katuhu. hak husus bisa dibawa kabur mun muridna teu behaving leres. Tunggang beus sakola ngabutuhkeun paripolah sarua salaku mahluk di sakola.

School districts consider transportation a student privilege, not a student right. The privilege can be taken away if students are not behaving properly. Riding the school bus requires the same behavior as being in school.

Naon immunizations?

What are immunizations?

Immunizations nu nembak nu barudak di Amérika Serikat nu ilaharna diperlukeun keur kudu indit ka sakola. sarat ieu rupa-rupa ku kabupaten sakola. Karakter ieu kadangkala maréntah ku hukum kaayaan. anak anjeun perlu mibanda sagala immunizations nu diperlukeun atawa perlu mibanda waiver hiji némbongkeun naha maranéhna teu boga aranjeunna. Rékaman tina immunizations biasana diperlukeun pikeun enrolling murid atawa lamun maranehna mimiti sakola.

Immunizations are shots that children in the United States are normally required to have to go to school. These requirements vary by school district. They are sometimes ruled by state laws. Your child needs to have all the required immunizations or needs to have a waiver showing why they do not have them. Records of immunizations are usually required for enrolling a student or when they start school.

Naon baris barudak abdi tuang di sakola?

What will my children eat at school?

sakola umum jeung swasta nawiskeun low-ongkos atawa haratis lunches ka barudak unggal dinten sakola. Ieu program federally dibiayaan disebut Sakola Nasional Program dahar beurang. Jumlah duit rumah tangga earns nangtukeun naha murid qualifies pikeun nampa hiji siang bébas, ngurangan-ongkos dahar beurang, atanapi ngayakeun. Sababaraha distrik sakola ngirimkeun informasi imah ngeunaan Program dahar beurang Sakola Nasional. Tanya sekretaris sakola kanggo inpo.

Public and private schools offer low-cost or free lunches to children each school day. This is a federally funded program called the National School Lunch Program. The amount of money a household earns determines whether a student qualifies to receive a free lunch, reduced-cost lunch, or neither. Some school districts send information home about the National School Lunch Program. Ask the school secretary for more information.

Sababaraha sakola nyadiakeun breakfasts salaku bagian tina program ieu. Sababaraha sakola nyadiakeun dahareun keur siswa dina kulawarga-panghasilan low keur sabtu minggu teh, ngarecah sakola, atawa pakansi panas. Sekretaris sakola bisa ngobrol jeung anjeun ngeunaan lunches bébas sarta ngurangan. atawa, sekretaris sakola bakal nulungan urang manggihan jalma anu bisa mantuan Anjeun.

Some schools provide breakfasts as a part of this program. Some schools provide food to students in low-income families for the weekend, school breaks, or summer vacation. The school secretary can talk to you about free and reduced lunches. Or, the school secretary will help you find the person who can help you.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!