Kumaha carana nulis email badami gaji

To negotiate your salary, you will want to sound professional. You can use a template to help you create a well-written salary negotiation email.

nulis email badami gajiBelow is an example of a salary negotiation email that you can use as a base for your own email when you want to negotiate your salary. Ngarobah email ka nyaluyukeun baé anjeun nulis pikeun, kaayaan, na gaji nu ditawarkeun.

Dina sadaya komunikasi proyek Anjeun, apal janten sopan tur sumanget!

Citakan pikeun email badami gaji

ka:

ti:

garis Subject: [Paké garis subjek dunungan dipaké dina tawaran proyek]
OR ngalebetkeun [Nami posisi] - tawaran proyek


Sareng hormat Bapak / Ibu [Nami pengker]

Hatur nuhun pisan kanggo tawaran. Kami bungah ngeunaan kamungkinan bisa dipake saperti [nami posisi] pikeun perusahaan. Kuring yakin yén kaahlian abdi di ___________, _____________, sarta ____________, bakal nyieun kuring a asset berharga pikeun tim anjeun.

Sateuacan abdi nampi tawaran Anjeun, I would like to talk about the salary. Kuring melong gaji ngusulkeun sarta, alatan kuring [jumlah] taun pangalaman dina industri, Jigana hiji gaji ti $ [angka 5-10% leuwih luhur ti tawaran] bakal leuwih hade. Kuring miharep anjeun bakal satuju.

I look forward to discussing this with you soon and thank you for your time.

enya-enya,

[ngaran hareup jeung tukang anjeun]

Ngundeur email badami gaji

 

Diajar deui