Beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi

Inggris ogéTaya basa Inggris

Anjeun pilari beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi? Di AS, aya loba beasiswa hususna keur pangungsi sarta imigran. Dina kaca ieu, anjeun bakal manggihan beasiswa ku kaayaan, ku kabangsaan, sarta ku topik diajar. Anjeun tiasa nerapkeun pikeun beasiswa ieu pikeun mantuan mayar atikan anjeun.

Are you looking for scholarships for immigrants and refugees? In the USA, there are many scholarships especially for refugees and immigrants. On this page, you will find scholarships by state, by nationality, and by learning topic. You can apply for these scholarships to help pay for your education.

Beasiswa pikeun Murid pangungsian
Poto ku Chandler Christian, CC.
Scholarships for Refugee Students
Photo by Chandler Christian, CC.

Naon beasiswa?

What are scholarships?

Beasiswa anu duit panghargaan pikeun mantuan Anjeun mayar atikan anjeun. Di AS, loba mahasiswa panawaran pikeun beasiswa pikeun mantuan aranjeunna mayar kuliah. The beasiswa na kaca ieu téh utamana pikeun pangungsian sarta imigran siswa. Sababaraha di antarana nyaéta pikeun “generasi kahiji” mahasiswa. Ieu bisa hartosna yén kolotna anjeun éta imigran atawa pangungsi. Éta ogé bisa hartosna yén anjeun hiji imigran atawa pangungsian anu kiwari boga kawarganagaraan. Aya ogé beasiswa pikeun murid anu teu belegug.

Scholarships are money awards to help you pay for your education. In the USA, many students apply for scholarships to help them pay for college. The scholarships on this page are especially for refugee and immigrant students. Some of them are for “first generation” students. This could mean that your parents were immigrants or refugees. It can also mean that you are an immigrant or refugee who now has citizenship. There are also scholarships for students who are not citizens.

beasiswa nasional pikeun imigran sarta pangungsi

National scholarships for immigrants and refugees

Hiji beasiswa tina $10,000 ieu dileler unggal taun. ieu beasiswa mangrupa non-renewable. Nu hartina anjeun moal meunang deui taun hareup. Ieu bisa dilarapkeun ka hiji warsih akademik. Ngalamar kudu dilahirkeun di luar AS sarta kudu geus bisa di sakola (atanapi katampa) salaku murid sarjana pinuh-waktu di hiji kuliah AS accredited atanapi universitas. manula SMA anu hayang enroll dina kuliah oge layak. A transcript panganyarna kudu némbongkeun hiji IPK tina 3.4 atawa gede.

One scholarship of $10,000 is awarded each year. This scholarship is non-renewable. That means you will not get it again next year. It can be applied to one academic year. Applicants must be born outside the USA and must already be in school (or accepted) as a full-time undergraduate student at an accredited US college or university. High school seniors who want to enroll in college are also eligible. A recent transcript must show a GPA of 3.4 or greater.

telepon: (866) 315-8261

Phone: (866) 315-8261

email: info@charterup.com

Email: info@charterup.com

beasiswa Renewable ku stipend mungkin keur DREAMers (DACA jeung TPS). A stipend nyaéta jumlah duit nu bisa nampa salian beasiswa Anjeun. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina gaul atanapi jajaka urang program gelar pikeun kahiji kalina. lulusan SLTA (atawa diploma HSE) kudu boga IPK 2.5+. lulusan kuliah Komunitas kudu boga IPK 3.0+. Anjeun kudu jadi layak pikeun di nangtang SPP di hiji kuliah pasangan.

Renewable scholarship with a possible stipend for DREAMers (DACA and TPS). A stipend is a sum of money you could receive in addition to your scholarship. You must be planning to enroll full time in an associate or bachelor’s degree program for the first time. High school graduates (or HSE diploma) must have GPA 2.5+. Community college graduates must have GPA 3.0+. You must be eligible for in-state tuition at a partner college.

telepon: (855) 670-4787

Phone: (855) 670-4787

email: TheDream.US@applyists.com

Email: TheDream.US@applyists.com

Beasiswa pikeun DREAMers (DACA atanapi TPS) hirup di nagara bagian mana maranéhna kudu mayar kaluar-of-kaayaan SPP atawa moal ditarima ka sakola di kaayaan maranéhna. Anjeun kudu geus lulus SMA atanapi earned HSE diploma kalayan IPK 2.8+ .

Scholarship for DREAMers (DACA or TPS) living in states where they will have to pay out-of-state tuition or will not be accepted to the schools in their state. You must have graduated high school or earned HSE diploma with GPA 2.8+ .

telepon: 855-670-4787

Phone: 855-670-4787

email: TheDream.US@Applyists.com

Email: TheDream.US@Applyists.com

Beasiswa pikeun Afrika Amérika, Amérika India / Alaska Asalna, Asian Pasifik nu nyicingan di pulo Amérika, sarta siswa Amérika Hispanik. Anjeun kudu gaduh “kedah finansial signifikan” di Amérika Sarikat. Anjeun bakal kedah nangtang sabaraha duit kulawarga anjeun damel sarta maranéhanana baris mutuskeun lamun bisa nerapkeun.

Scholarships for African American, American Indian/Alaska Native, Asian Pacific Islander American, and Hispanic American students. You must have a “significant financial need” in the United States. You will need to state how much money your family makes and they will decide if you can apply.

hubungan: formulir online di http://gmsp.org/a-contact-us/#

Contact: online form at http://gmsp.org/a-contact-us/#

A $90,000 pangajén leuwih 2 taun pikeun imigran, pangungsi, jeung generasi kahiji Amerika. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina program gelar sarjana. Anjeun oge kudu di handapeun umur 31.

A $90,000 award over 2 years for immigrants, refugees, and first-generation Americans. You must be planning to enroll full time in a graduate degree program. You also must be under the age of 31.

telepon: (212) 547-6926

Phone: (212) 547-6926

email: PDSoros@pdoros.or

Email: PDSoros@pdoros.or

dua $1000 beasiswa pikeun imigran atawa barudak imigran. Janten layak anjeun kudu jadi dina kuliah 4 taun atawa anjeun kudu geus katampa ku kuliah 4 taun. IPK Anjeun kudu jadi 3.0 atawa saluhureuna ogé.

Two $1000 scholarships for immigrants or children of immigrants. To be eligible you must be in a 4-year college or you must have been accepted by a 4-year college. Your GPA must be 3.0 or higher as well.

email: scholarships@runningothebulls.com

Email: scholarships@runningothebulls.com

Nirlaba nu nyadiakeun bébas di-jalma / rojongan online. Aranjeunna nyadiakeun sarta beasiswa pikeun murid-panghasilan low ti ngawitan proses aplikasi kuliah maranéhna pikeun kalulusan maranéhanana ti kuliah.

Non-profit that provides free in-person/online support. They provide and scholarships to low-income students from the start of their college application process to their graduation from college.

telepon: 415 652-2766

Phone: 415 652-2766

email: info@scholarmatch.org

Email: info@scholarmatch.org

Beasiswa ku kaayaan

Scholarships by state

Ieu daptar beasiswa pikeun pangungsi sarta imigran di nagara béda.

This is a list of scholarships for refugees and immigrants in different states.

California

California

warga Californian: mangga tingali dina ramatloka tina Dana Asian Pasifik. dana administers sababaraha beasiswa hébat di California kaasup pikeun siswa Filipino, Asia, jeung warisan Pasifik Island, jeung tukang tani migran. Anjeun tiasa ngundeur aplikasi pikeun sakabéh aranjeunna dina kaca web beasiswa.

Californian residents: please look on the website of the Asian Pacific Fund. The fund administers several great scholarships in California including for students of Filipino, Asian, and Pacific Island heritage, and for migrant farm workers. You can download applications for all of them on the scholarship web page.

telepon: (415) 395-9985

Phone: (415) 395-9985

email: scholarship@asianpacificfund.org

Email: scholarship@asianpacificfund.org

Beasiswa tina nepi ka $7,000 pikeun imigran-panghasilan low. Anjeun kudu lulus ti SMA atanapi enrolled dina program kuliah tur lulus. Anjeun kudu hirup di atawa hadir a sakola di Area San Fransisco Bay.

Scholarship of up to $7,000 for low-income immigrants. You must be graduating from high school or enrolled in college and graduate programs. You must live in or attend a school in the San Francisco Bay Area.

Inpo kontak dihurungkeun website lamun aplikasi anu kabuka. Atawa anjeun bisa surélék nancy@immigrantsrising.org.

Contact information is on the website when applications are open. Or you can email nancy@immigrantsrising.org.

Beasiswa keur mahasiswa imigran generasi kahiji. Anjeun kudu janten warga AS atawa nyicingan légal residing di California.

Scholarship for first-generation immigrant students. You must be a US citizen or legal resident residing in California.

telepon: (877) 968-6328

Phone: (877) 968-6328

email: grants@foroutanfoundation.org

Email: grants@foroutanfoundation.org

Kacamatan Columbia, Maryland, jeung Virginia

District of Columbia, Maryland, and Virginia

Pikeun siswa dilahirkeun di luar AS atawa anu boga kadua kolotna dilahirkeun di luar AS sarta perencanaan enroll full-waktu di hiji kuliah umum accredited atanapi universitas. Ngalamar kedah janten boh mangrupa lulus senior di hiji SMA di Kacamatan Columbia, Maryland, atanapi Virginia atawa GED grad panganyarna residing di DC, Maryland atanapi Virginia.

For students born outside the USA or who have both parents born outside the USA and planning to enroll full-time at an accredited public college or university. Applicants must be either a graduating senior at a high school in the District of Columbia, Maryland, or Virginia or a recent GED grad residing in DC, Maryland or Virginia.

The beasiswa dibasajankeun $5000 ka $20,000, gumantung kana kedah finansial. panarima beasiswa bakal dipilih dumasar kana qualities tradisional hargana tur nunjukkeun ku komunitas imigran. Esperanza ogé nyadiakeun muridna kalayan mentors pikeun mantuan aranjeunna napigasi kuliah, internships tur dimimitian karir. larapkeun online.

The scholarships range from $5000 to $20,000, depending on financial need. Scholarship recipients will be selected based on qualities traditionally valued and demonstrated by the immigrant community. Esperanza also provides students with mentors to help them navigate college, internships and starting a career. Apply online.

email: info@esperanzafund.org

Email: info@esperanzafund.org

Illionis

Illinois

HIAS nyadiakeun beasiswa akademik pikeun siswa anu immigrated atawa kulawarga anu immigrated ka aréa Chicago jeung bantuan ti HIAS Chicago, atanapi saha diakses HIAS’ imigrasi tur kawarganagaraan jasa sakali di Amérika Serikat. beasiswa ngawengku: nu Scholarship Benton-Bernstein pikeun maranéhanana nuliskeun profesi nulungan; nu Scholarship Tilly Warshaw pikeun lulusan SLTA, jeung sababaraha nu lianna.

HIAS provides academic scholarships to students who immigrated or whose family immigrated to the Chicago area with the assistance of HIAS Chicago, or who accessed HIAS’ immigration and citizenship services once in the United States. Scholarships include: the Benton-Bernstein Scholarship for those entering the helping professions; the Tilly Warshaw Scholarship for high school graduates, and several others.

telepon: 312-357-4666
Phone: 312-357-4666

Maine

Maine

A beasiswa 2 taun hadir Southern Maine Komunitas College. Hal ieu dileler ka imigran Afrika lulus ti SMA Portland.

A 2-year scholarship to attend Southern Maine Community College. It is awarded to an African immigrant graduating from a Portland high school.

telepon: (207) 741-5957

Phone: (207) 741-5957

email: info@mapsj.org

Email: info@mapsj.org

Michigan

Michigan

Hiji daptar leuwih 70 beasiswa ku hiji aplikasi pikeun lulus murid. Anjeun kudu hirup di sakola tinggi Kent County. Anjeun oge bisa buka sakola luhur di Allegan, Barry, Ionia, Ottawa, Montcalm, Muskegon, atawa wilayah Newaygo.

A list of over 70 scholarships with one application for graduating student. You must live in Kent County high schools. You can also go to high schools in Allegan, Barry, Ionia, Ottawa, Montcalm, Muskegon, or Newaygo counties.

telepon: (616) 454-1751 ext. 103

Phone: (616) 454-1751 ext. 103

email: (Atikan Program Officer Ruth Bishop) rbishop@grfoundation.org

Email: (Education Program Officer Ruth Bishop) rbishop@grfoundation.org

Minnesota

Minnesota

A beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika atanapi imigran. Anjeun kudu lulus ti hiji Eagan, Minnesota SMA. Anjeun tiasa nerapkeun kalayan hiji aplikasi pikeun beasiswa ieu sareng 100+ beasiswa sejenna dina Eagan Yayasan.

A scholarship for first-generation Americans or immigrants. You must be graduating from an Eagan, Minnesota high school. You can apply with one application for this scholarship and 100+ other scholarships in the Eagan Foundation.

telepon:(651) 243-1198

Phone:(651) 243-1198

email: admin@eaganfoundation.org

Email: admin@eaganfoundation.org

York énggal

New York

Naek Dana atikan panghargaan beasiswa mimitian ti $2,500 ka $20,000 mun imigran siswa jeung barudak imigran anu lulus ti SMA New York City hadir akademi jeung universitas publik atawa swasta, paduli etnis, asal nasional, atawa status imigrasi. Larapkeun online nalika jaman aplikasi muka dina bulan Nopémber.

Ascend Educational Fund awards scholarships ranging from $2,500 to $20,000 to immigrant students and children of immigrants who are graduating from a New York City high school to attend public or private colleges and universities, regardless of ethnicity, national origin, or immigration status. Apply online when application period opens in November.

email: info@ascendfundny.org

Email: info@ascendfundny.org

Dana Scholarship Mary Rosenblum Somit nyadiakeun $4,000 ($2,000 per semester) ka sarjana di Universitas munding, York énggal, anu jurusan biokimia, élmu Kalautan atanapi Farmakologi na Waos. Leuwih sering dipake tinimbang dibikeun ka siswa anu imigran, barudak imigran atawa mahasiswa generasi kahiji. Larapkeun kana website.

The Mary Rosenblum Somit Scholarship fund provides $4,000 ($2,000 per semester) to an undergraduate at the University of Buffalo, New York, who is majoring in biochemistry, biomedical sciences or pharmacology and toxicology. Preference is given to students who are immigrants, children of immigrants or first-generation college students. Apply on the website.

telepon: (716) 829-3955

Phone: (716) 829-3955

email: khickey@buffalo.edu

Email: khickey@buffalo.edu

Propinsi Sulawesi Tenggara

North Carolina

Beasiswa pikeun warga AS generasi kahiji, pangungsi, jeung imigran lulus ti Wake County SMA. Anjeun teu kedah dokumén légal panawaran.

Scholarship for first-generation US citizens, refugees, and immigrants graduating from a Wake County high school. You do not need legal documents to apply.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

Ohio

Ohio

Beasiswa pikeun pangungsi residing di wewengkon tri nangtang Greater Cincinnati. Kabéh pangungsi pursuing atikan luhur di publik a, swasta, kuliah teknis atanapi universitas di AS bisa nerapkeun. Aya henteu larangan umur.

Scholarship for refugees residing in the Greater Cincinnati tri-state area. All refugees pursuing higher education at a public, private, technical college or university in the USA can apply. There are no age restrictions.

telepon: (513) 449-0368

Phone: (513) 449-0368

email: info@refugeeconnect.org

Email: info@refugeeconnect.org

Texas

Texas

beasiswa Ieu keur imigran barudak generasi kahiji - jalma anu boga sahanteuna hiji indung anu immigrated ka Amérika Serikat. Leuwih sering dipake tinimbang bakal dibikeun ka barudak imigran ti Méksiko atawa Amérika Tengah.

This scholarship is for first-generation immigrant children – those who have at least one parent who immigrated to the United States. Preference will be given to children of immigrants from Mexico or Central America.

telepon: (210) 458-8000

Phone: (210) 458-8000

email: onestop@utsa.edu

Email: onestop@utsa.edu

Utah

Utah

beasiswa lengkep sareng mentoring pikeun siswa pinuh waktos sareng tukang pangungsian, leuwih sering dipake tinimbang dibikeun ka siswa freshman dimimitian dina kuliah komunitas. Kudu mulasara IPK tina 2.5 atawa saluhureuna.

Full scholarships and mentoring for full time students with refugee background, preference given to freshman students starting at a community college. Must maintain GPA of 2.5 or higher.

telepon: (801) 360-5707

Phone: (801) 360-5707

email: info@onerefugee.org

Email: info@onerefugee.org

Virginia

Virginia

beasiswa tina $1000 pikeun murid Amérika generasi kahiji internasional atanapi saha anu hajat geus lulus ti Averett Universitas sarta mendemonstrasikan kedah finansial. Kudu ngajaga rata titik kelas tina 3.0 atawa hadé.

Scholarship of $1000 for international or first-generation American student who whose intent is to graduate from Averett University and demonstrates financial need. Must maintain a grade point average of 3.0 or better.

telepon: (434) 791-5600

Phone: (434) 791-5600

email: finaid@averett.edu

Email: finaid@averett.edu

Wyoming

Wyoming

beasiswa tina $500 dileler ka nonoman Amérika generasi kahiji. Anjeun kudu ngabuktikeun kedah financial rencanana hadir salah sahiji 7 akademi komunitas Universitas Wyoming.

Scholarship of $500 awarded to a first generation American youth. You must prove financial need and plan to attend one of the 7 community colleges of the University of Wyoming.

telepon: (307) 777-6198

Phone: (307) 777-6198

email: bruce.hayes@wyo.gov

Email: bruce.hayes@wyo.gov

fee test diuk na kuliah fee aplikasi waiver

SAT test fee and college application fee waiver

Ieu pikeun siswa anu kulawarga boga panghasilan low. A waiver ngandung harti yén anjeun moal kudu mayar fee éta. Anjeun tiasa nerapkeun nepi ka opat sakola. Waivers nu sadia pikeun 11-panghasilan lemah sareng siswa kelas 12 di AS atawa AS téritori. warga AS hirup di luar AS mungkin bisa boga waragad test waived. Anjeun tiasa nerapkeun keur diuk waivers fee Subject Test lamun anjeun aya di hambalan 9 ngaliwatan 12.

This is for students whose families have a low income. A waiver means that you will not need to pay the fee. You can apply for up to four schools. Waivers are available to low-income 11th and 12th grade students in the USA or US territories. US citizens living outside the USA may be able to have test fees waived. You can apply for SAT Subject Test fee waivers if you are in grades 9 through 12.

telepon: (866) 630-9305

Phone: (866) 630-9305

Beasiswa pikeun widang husus tina learning

Scholarships for specific fields of learning

Hiji dua-minggu ukhuwah pikeun pangusaha sarta pamingpin sosial. A ukhuwah dina proyek dimana anjeun teu dibayar. tibatan, anjeun meunang pikeun neuleuman kaahlian anyar jeung papanggih jalma anu bisa mantuan Anjeun. Anjeun kudu boga hiji suku robah na cross-budaya paguneman. Hadé pisan lamun éta paguneman antara komunitas Yahudi jeung Muslim.

A two-week fellowship for entrepreneurs and social leaders. A fellowship in a job where you are not paid. Instead, you get to learn new skills and meet people who can help you. You must have an interest in change and cross-cultural conversation. It is best if it is conversation between Jewish and Muslim communities.

hubungan: formulir online di http://adrfellowship.org/contact/

Contact: online form at http://adrfellowship.org/contact/

Hiji program ukhuwah 12-bulan pikeun jalma nu keur dipake dina karir di ngembangkeun internasional. Anjeun kudu boga gelar sarjana di sawah relevan pikeun ngembangkeun internasional. Anjeun oge kudu geus spent sahanteuna 6 bulan peuntas laut di nagara berkembang. Anjeun kudu jadi béntés dina basa Inggris sarta basa kadua.

A 12-month fellowship program for people who are working on a career in international development. You must have a graduate degree in a field relevant to international development. You also must have spent at least 6 months overseas in a developing country. You must be fluent in English and a second language.

telepon: (888) 277-7575

Phone: (888) 277-7575

email: idfp@crs.org

Email: idfp@crs.org

Hiji program 8-bulan nu ngaronjatkeun kaahlian komunikasi Inggris anjeun ti maju ka profésional-tingkat. A beasiswa pinuh bakal disadiakeun pikeun jalma anu katampa kana program éta. Anjeun kudu sarat nu meunang pakasaban jeung pamaréntah féderal sawaktos Anjeun keur dipigawé ku program éta.

A 8-month program that improves your English communication skills from advanced to professional-level. A full scholarship will be provided to people who are accepted to the program. You must requirement that get a job with the federal government when you are done with the program.

telepon: (202) 687-4455

Phone: (202) 687-4455

email: info_ehlsprogram.org

Email: info_ehlsprogram.org

beasiswa tina $2,500 dirancang ngarojong pamuda sabudeureun dunya di anu hoyong buka kuliah. Anjeun kudu jadi antara umur 18-26. Anjeun kudu milih hiji gelar sarjana dina widang bobot atawa bisnis.

Scholarship of $2,500 designed to support young people around the world in who want to go to college. You must be between the ages of 18-26. You must choose an undergraduate degree in a STEM field or business.

Tel: (202) 686-8652

Tel: (202) 686-8652

email: wufoundation@iie.org

Email: wufoundation@iie.org

scholarships for refugees and immigrants in the US. Thanks to the Portland Adult Education Program for use of their photos. Photo by Molly Haley.
Poto kahadean tina Molly Haley, Program Pendidikan sawawa Portland.
scholarships for refugees and immigrants in the US. Thanks to the Portland Adult Education Program for use of their photos. Photo by Molly Haley.
Photo courtesy of Molly Haley, Portland Adult Education Program.

Beasiswa pikeun grup na nationalities husus

Scholarships for specific groups and nationalities

sababaraha yayasan, organisasi sarta asosiasi profésional nyimpen duit kana beasiswa pangajén pikeun rahayat ethnicities tangtu.

Some foundations, organizations and professional associations save money to award scholarships to people of certain ethnicities.

Siswa turunan Afrika

Students of African descent

Kahareup Ulama Afrika (FSA) nyaéta hiji organisasi nonprofit basis Utah dijieun ku siswa, pikeun siswa. FSA nyadiakeun siswa SMA sarta kuliah anu imigran, pangungsi, atanapi asylees ti Afrika jeung beasiswa, mentorship, sarta bimbel bébas dina sakabéh subjék. Jasa nu ngaropéa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan unggal murid. Salaku conto, keur SMA mahasiswa perencanaan pikeun buka kuliah, aranjeunna nyadiakeun mentorship keur on kumaha sukses sakuliah kuliah. Email lamun museurkeun narima pitulung ti FSA.

Future Scholars of Africa (FSA) is a Utah-based nonprofit organization created by students, for students. FSA provides high school and college students who are immigrants, refugees, or asylees from Africa with scholarships, mentorship, and free tutoring in all subjects. Services are customized to fit the needs of each student. For example, for high school students planning to go to college, they provide mentorship for on how to succeed throughout college. Email if you are interested in receiving help from FSA.

email: futurescholarsofafrica@gmail.com

Email: futurescholarsofafrica@gmail.com

A beasiswa 2 taun hadir Southern Maine Komunitas College. Hal ieu dileler ka imigran Afrika lulus ti SMA Portland.

A 2-year scholarship to attend Southern Maine Community College. It is awarded to an African immigrant graduating from a Portland high school.

email: info@mapsj.org

Email: info@mapsj.org

Asia, siswa kidul Asia Wétan sarta nu nyicingan di pulo Pasifik

Asian, South East Asian and Pacific Islander students

2 ka 3 beasiswa tina $2,500 - $5,000 unggal pikeun siswa Asian jeung / atawa nu nyicingan di pulo Pasifik etnis na nyicingan di California (Bay aréa pikaresep). Ngundeur aplikasi dina website. Dikaluarkeun ku Asian Pasifik Dana.

2 to 3 scholarships of $2,500 – $5,000 each for students of Asian and/or Pacific Islander ethnicity and resident in California (Bay area preferred). Download the application on the website. Administered by the Asian Pacific Fund.

telepon: (415) 395-9985

Phone: (415) 395-9985

email: scholarship@asianpacificfund.org

Email: scholarship@asianpacificfund.org

Beasiswa pikeun Islanders Asian jeung / atawa Pasifik ku fokus kana santri kalayan kedah finansial kuat jeung / atawa nu munggaran di kulawarga maranéhanana indit ka kuliah anu attending universitas husus (tingali ramatloka pikeun daptar).

Scholarships for Asian and/or Pacific Islanders with a focus on students with strong financial need and/or are first in their families to go to college who are attending specific universities (see website for list).

telepon: (877) 808-7032

Phone: (877) 808-7032

email: info@apiascholars.org

Email: info@apiascholars.org

Beasiswa pikeun murid anu nganyatakeun activism dina nu nyicingan di pulo Asia sarta Pasifik (API). Ieu oge keur lesbian, homo, bisexual, transgender, sarta queer (LGBTQ) komunitas kuliah di hiji sakola di AS.

Scholarship for students who express activism in the Asian and Pacific Islander (API). It is also for lesbian, gay, bisexual, transgender, and queer (LGBTQ) communities studying at a school in the US.

telepon: (415) 857-4272

Phone: (415) 857-4272

email: info@gapafoundation.org

Email: info@gapafoundation.org

Beasiswa pikeun sarjana jeung lulusan muridna ngamotivasi. Anjeun kudu rarancang dina diajar elmu, siswa médis atanapi biologi warisan Asia Tenggara.

Scholarship for motivated undergraduate and graduate students. You must be planning on studying science, medical or biology students of Southeast Asian heritage.

email: scholarship@stemcellthailand.org

Email: scholarship@stemcellthailand.org

Siswa turunan Arab

Students of Arab descent

Beasiswa dileler dina dasar kalapa pikeun siswa warisan arab. Anjeun kudu planing on nerapkeun ka kuliah komunitas, opat-taun kuliah, sarta sakola sarjana. sakola kudu di New York, New Jersey, atanapi Connecticut.

Scholarship awarded on a competitive basis to students of Arab heritage. You must be planing on applying to a community college, four-year college, and graduate school. The school must be in New York, New Jersey, or Connecticut.

telepon: (347) 924-9674/ (917) 591-2177

Phone: (347) 924-9674/ (917) 591-2177

email: fernado@amln.org

Email: fernado@amln.org

Sababaraha beasiswa sadia pikeun Arab Amerika atawa individu turunan Arab diajar di AS. Mangga buka ramatloka pikeun daptar lengkep ngeunaan beasiswa.

Several scholarships available for Arab Americans or individuals of Arab descent studying in the USA. Please visit the website for full list of scholarships.

Beasiswa pikeun siswa turunan Arab. Anjeun kudu jadi junior a, sakola sarjana senior atawa attending dina widang media atawa jurnalisme. Anjeun oge bisa jurusan jurnalistik, radio, televisi jeung / atawa pilem. Anjeun kudu jadi dina program sarjana salaku junior atawa senior. Anjeun oge bisa jadi dina program pascasarjana.

Scholarship for students of Arab descent. You must be a junior, senior or attending graduate school in the field of media or journalism. You can also be majoring in journalism, radio, television and/or film. You must be in an undergraduate program as a junior or senior. You can also be in a graduate program.

telepon: (202) 244-2990

Phone: (202) 244-2990

email: organizing@adc.org

Email: organizing@adc.org

Beasiswa pikeun Arab-Amerika nu boga sasmita alus teuing jeung nu aub dina activism na di masarakat maranéhna.

Scholarship for Arab-Americans who have excellent grades and are involved in activism and in their community.

hubungan: formulir online di http://www.naaponline.org/about-naap/contact/

Contact: online form at http://www.naaponline.org/about-naap/contact/

Beasiswa pikeun sarjana atanapi lulusan mahasiswa pinuh waktos. Anjeun kudu diajar rékayasa, gawena undagi, ilmu komputer, atawa IT. Anjeun kudu jadi anggota murid kiwari AAAEA – Area ibukota atawa anak ti hiji anggota ayeuna.

Scholarship for full time undergraduate or graduate students. You must be studying engineering, architecture, computer science, or IT. You must be a current student member of AAAEA – Capital Area or a child of a current member.

email: AAAEADC@AAAEADC.com

Email: AAAEADC@AAAEADC.com

Beasiswa pikeun awéwé Amérika Arab attending sakola di Michigan.

Scholarship for Arab American women attending school in Michigan.

hubungan: Yvonne Abraham

Contact: Yvonne Abraham

email: yabraham@aawbc.org

Email: yabraham@aawbc.org

Siswa turunan Filipino

Students of Filipino descent

Lima beasiswa tina $5000 unggal dibikeun taunan pikeun siswa sahanteuna 50% warisan Filipino anu hirup di California. Ngundeur aplikasi dina website. Dikaluarkeun ku Asian Pasifik Dana.

Five scholarships of $5000 each given annually to students of at least 50% Filipino heritage who are living in California. Download the application on the website. Administered by the Asian Pacific Fund.

telepon: (415) 395-9985

Phone: (415) 395-9985

email: scholarship@asianpacificfund.org

Email: scholarship@asianpacificfund.org

Siswa turunan Iran

Students of Iranian descent

Beasiswa keur mahasiswa imigran generasi kahiji. Kedah janten warga AS atawa nyicingan légal residing di California.

Scholarship for first-generation immigrant students. Must be a US citizen or legal resident residing in California.

telepon: (877) 968-6328

Phone: (877) 968-6328

email: grants@foroutanfoundation.org

Email: grants@foroutanfoundation.org

Sababaraha beasiswa pikeun siswa turunan Iran dumasar kedah finansial, involvement komunitas, atawa prestasi akademik.

Multiple scholarships for students of Iranian descent based on financial need, community involvement, or academic achievement.

email: info@theisf.org

Email: info@theisf.org

Sababaraha beasiswa sadia pikeun lulus siswa SMA sarta waktu mahasiswa pinuh ku turunan Iran.

Multiple scholarships available to graduating high school students and full time college students of Iranian descent.

telepon: 727-433-2133

Phone: 727-433-2133

email: momenifoundation@aol.com

Email: momenifoundation@aol.com

Latino / mahasiswa Hispanik

Latino/Hispanic students

Beasiswa keur mahasiswa Hispanik néangan 4 taun atawa canggih derajat. Beasiswa dibasajankeun $500 ka $5,000 dumasar kana relatif kedah.

Scholarship for Hispanic students seeking 4-year or advanced degrees. Scholarships range from $500 to $5,000 based on relative need.

hubungan: formulir online di HTTPS://www.hsf.net/en_US/contact-us

Contact: online form at https://www.hsf.net/en_US/contact-us

Hiji daptar beasiswa, kaasup Program Beasiswa MALDEF Hukum Sakola. Ieu pikeun siswa hukum anu hoyong maju hak sipil masarakat Latino.

A list of scholarships, including the MALDEF Law School Scholarship Program. This is for law students who want to advance the civil rights of the Latino community.

hubungan: formulir online di http://www.maldef.org/contact/index.html

Contact: online form at http://www.maldef.org/contact/index.html

Beasiswa pikeun Amérika Tengah sarta mahasiswa Latino anu hoyong enroll dina kuliah. Anjeun kudu hirup di wewengkon Los Angeles. Beasiswa nu kabuka ka sadaya muridna paduli status imigrasi.

Scholarship for Central American and Latino students who want to enroll in college. You must live in the Los Angeles area. Scholarships are open to all students regardless of immigration status.

telepon: (213) 480-1052

Phone: (213) 480-1052

Murid ti Myanmar

Students from Myanmar

Beasiswa keur mahasiswa anyar ti Myanmar néangan gelar hiji gaul urang ti Universitas di Jalma.

Scholarship for new students from Myanmar seeking an associate’s degree from the University of the People.

email: financial.aid@uopeople.edu

Email: financial.aid@uopeople.edu

Siswa turunan Paléstina

Students of Palestinian descent

Beasiswa keur mahasiswa Amérika Paléstina sarta Paléstina ti imah-panghasilan low.

Scholarships for Palestinian and Palestinian American students from low-income homes.

telepon: (734) 425-1600

Phone: (734) 425-1600

email: admin@afrp.org

Email: admin@afrp.org

siswa Siria

Syrian students

Beasiswa keur mahasiswa di sabudeureun dunya anu pangungsi atanapi seekers suaka.

Scholarship for students around the world who are refugees or asylum seekers.

email: info@uopeople.edu

Email: info@uopeople.edu

beasiswa lengkep sareng parsial pikeun siswa Siria perencanaan hadir hiji universitas anggota Konsorsium Suriah. Anjeun tiasa ningali daptar universitas dina website.

Full and partial scholarships for Syrian students planning to attend a Syria Consortium member university. You can see a list of universities on the website.

email: syriasupport@iie.org

Email: syriasupport@iie.org

Beasiswa pikeun kulawarga worker migran

Scholarships for migrant worker families

Program College Bantuan migran (tempat kemah) mangrupakeun federally-dibiayaan atikan rojongan tur beasiswa program nu mantuan leuwih ti 2,000 siswa taunan ti backgrounds tegalan-kerja migran na musiman ngahontal jeung sukses dina kuliah. Pamilon nampa bantuan keuangan salila sataun freshman maranéhanana kuliah sarta rojongan akademik lumangsung dugi kalulusan maranéhna. Anjeun tiasa mariksa daptar program camp lamun ningali aya program beasiswa di kaayaan anjeun.

The College Assistance Migrant Program (CAMP) is a federally-funded educational support and scholarship program that helps more than 2,000 students annually from migrant and seasonal farm-working backgrounds to reach and succeed in college. Participants receive financial assistance during their freshman year of college and ongoing academic support until their graduation. You can check the list of CAMP programs to see if there is a scholarship program in your state.

beasiswa patut $500 pikeun siswa ngasupkeun atanapi enrolled dina kuliah atawa program atikan sejenna. Ieu oge keur individu anu henteu ngalengkepan SMA tapi nunjukkeun janji kamampuhan pikeun neruskeun sarakola.

Scholarship worth $500 for students entering or enrolled in college or other education programs. It is also for individuals who did not complete high school but show promise of ability to continue schooling.

hubungan: Chris Norton, nu mingpin pausahaan

Contact: Chris Norton, Director

email: cnorton@gvboces.org
Email: cnorton@gvboces.org
telepon: 800-245-5681

Phone: 800-245-5681

A $2000 beasiswa keur tukang tani atawa anak ti tukang tani tina sagala tukang ras atawa etnis. Kedah janten warga AS atawa nyicingan permanén. Ngundeur aplikasi dina website. Dikaluarkeun ku Asian Pasifik Dana.

A $2000 scholarship for farm workers or child of farm workers of any racial or ethnic background. Must be US citizen or permanent resident. Download the application on the website. Administered by the Asian Pacific Fund.

telepon: (415) 395-9985

Phone: (415) 395-9985

email: scholarship@asianpacificfund.org

Email: scholarship@asianpacificfund.org

Beasiswa pikeun Amerika Anyar atawa belegug generasi kahiji

Scholarships for New Americans or first-generation citizens

A $90,000 beasiswa dileler leuwih 2 taun pikeun imigran, pangungsi, jeung generasi kahiji Amerika. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina program gelar sarjana. Anjeun oge kudu di handapeun umur 31.

A $90,000 scholarship awarded over 2 years for immigrants, refugees, and first-generation Americans. You must be planning to enroll full time in a graduate degree program. You also must be under the age of 31.

telepon: (212) 547-6926

Phone: (212) 547-6926

email: PDSoros@pdsoros.org

Email: PDSoros@pdsoros.org

Beasiswa pikeun warga generasi kahiji, pangungsi, atanapi imigran anu dihadiran sakola di Wake County, Propinsi Sulawesi Tenggara. Aya dokuméntasi diperlukeun.

Scholarship for first-generation citizens, refugees, or immigrants who attended school in Wake County, North Carolina. There is no documentation required.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

hubungan: Julia Da Silva
Contact: Julia Da Silva
email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

Beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika residing di Wyoming. Anjeun kudu perencanaan hadir salah sahiji kaayaan urang 7 akademi komunitas atawa universitas Wyoming.

Scholarship for first-generation Americans residing in Wyoming. You must be planning to attend one of the state’s 7 community colleges or the University of Wyoming.

telepon: (307) 777-6198

Phone: (307) 777-6198

email: bruce.hayes@wyo.gov

Email: bruce.hayes@wyo.gov

Beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika atanapi imigran lulus ti hiji Eagan, Minnesota SMA. Larapkeun kalawan hiji aplikasi pikeun beasiswa ieu sareng 100+ beasiswa sejenna dina Eagan Yayasan.

Scholarship for first-generation Americans or immigrants graduating from an Eagan, Minnesota high school. Apply with one application for this scholarship and 100+ other scholarships within the Eagan Foundation.

telepon: (651) 243-1198

Phone: (651) 243-1198

email: admin@eaganfoundation.org

Email: admin@eaganfoundation.org

Beasiswa kalawan henteu dokuméntasi diperlukeun

Scholarships with no documentation required

Beasiswa pikeun imigran, warga generasi kahiji, atanapi pangungsi (euweuh dokuméntasi diperlukeun) anu dihadiran sakola di Wake County, Propinsi Sulawesi Tenggara.

Scholarship for immigrants, first-generation citizens, or refugees (no documentation required) who attended school in Wake County, North Carolina.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

hubungan: Julia Da Silva
Contact: Julia Da Silva
email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

A bakat na kedah basis beasiswa pikeun DREAMers attending hiji sakola umum Chicago.

A talent and need-based scholarship for DREAMers attending a Chicago public school.

hubungan: Luis Narvaez

Contact: Luis Narvaez

email: dreamers@cps.edu

Email: dreamers@cps.edu

Beasiswa tina nepi ka $7,000 pikeun imigran-panghasilan low lulus ti SMA. Anjeun oge bisa enrolled dina program kuliah na sarjana anu cicing di / hadir sakola di Bay Area San Fransisco.

Scholarship of up to $7,000 for low-income immigrants graduating from high school. You can also be enrolled in college and graduate programs who live in/attend school in the San Francisco Bay Area.

email: nancy@immigrantsrising.org

Email: nancy@immigrantsrising.org

Beasiswa pikeun siswa kalawan hébat-sasmita. Anjeun kudu perencanaan ngudag hiji gelar sarjana di hiji kuliah 4 taun. Ngalamar kudu disatujuan pikeun DACA atanapi TPS. Anjeun kudu jadi ngabogaan hak pikeun ilubiung dina internships mayar.

Scholarship for students with great-grades. You must be planning to pursue an undergraduate degree at a 4-year college. Applicants must be approved for DACA or TPS. You must be eligible to participate in paid internships.

email: info@goldendoorscholars.org

Email: info@goldendoorscholars.org

program beasiswa ieu ditawarkeun ku Déwan Méksiko Federations di Amérika Kalér (cöfe). Éta panghargaan beasiswa tina $500 ka siswa Komunitas College tur $1,000 ka siswa sarjana attending akademi opat taun atawa paguron luhur di Los Angeles, oranyeu, Riverside, Inland Kakaisaran, San Bernardino na Ventura nagara di California. Ngalamar kudu dianggap undocumented atanapi kedah nyandak kauntungan tina AB-540 atawa DACA. Ogé maranéhna tiasa anggota atawa jadi patali ka anggota hiji federasi COFEM-filial atanapi klub.

This scholarship program is offered by the Council of Mexican Federations in North America (COFEM). It awards scholarships of $500 to Community College students and $1,000 to undergraduate students attending four-year colleges or universities in Los Angeles, Orange, Riverside, Inland Empire, San Bernardino and Ventura countries in California. Applicants must be considered undocumented or must benefit from AB-540 or DACA. Also they can be a member or be related to a member of a COFEM-affiliated federation or club.

telepon: (213) 417-8394

Phone: (213) 417-8394

email: lzarazua@cofem.org

Email: lzarazua@cofem.org

Beasiswa pikeun pangungsi atanapi seekers suaka

Scholarships for refugees or asylum seekers

Peryogi basis beasiswa keur pangungsian Vermont urang jeung mahasiswa suaka-néangan. Ieu ngan pikeun siswa perencanaan hadir Champlain College.

Need-based scholarship for Vermont’s refugee and asylum-seeking students. This is only for students planning to attend Champlain College.

telepon: (802) 860-2777

Phone: (802) 860-2777

email: compass@champlain.edu

Email: compass@champlain.edu

Sadia ka siswa di sabudeureun dunya anu pangungsi atanapi seekers suaka.

Available to students around the world who are refugees or asylum seekers.

email: info@uopeople.edu

Email: info@uopeople.edu

Beasiswa pikeun pangungsi atanapi seekers suaka perencanaan hadir Universitas sahiji Jalma.

Scholarship for refugees or asylum seekers planning to attend University of the People.

telepon: info@uopeople.edu

Phone: info@uopeople.edu

Ieu ukhuwah sataun-lila. A ukhuwah mangrupakeun job unpaid dimana anjeun meunang pikeun neuleuman kaahlian anyar. Ieu keur profesor, peneliti, jeung kaum intelektual publik anu nyanghareupan ancaman kana kahirupan maranéhanana sarta careers di nagara imah maranéhanana.

This is a year-long fellowship. A fellowship is a unpaid job where you get to learn new skills. It is for professors, researchers, and public intellectuals who face threats to their lives and careers in their home countries.

telepon: (212) 205-6486

Phone: (212) 205-6486

email: srf@iie.org

Email: srf@iie.org

Beasiswa pikeun awéwé

Scholarships for women

Karir Development hibah nyadiakeun waragad pikeun awéwé anu nyekel gelar sarjana muda sarta Nyiapkeun maju atawa ngarobah careers atanapi reenter workforce nu. tinimbangan primér dibikeun ka awéwé tina warna sarta awéwé pursuing gelar canggih mimiti maranéhanana atawa Kapercayaan dina widang nontraditional. Ngalamar kedah janten US. warga atanapi warga permanén anu gelar panungtungan ieu ditampi saméméh Juni 30, 2014. Dana anu sadia pikeun SPP, waragad, buku, suplai, angkutan lokal, sarta perawatan gumantung. Larapkeun kana website.

Career Development Grants provide funding to women who hold a bachelor’s degree and are preparing to advance or change careers or reenter the workforce. Primary consideration is given to women of color and women pursuing their first advanced degree or credentials in nontraditional fields. Applicants must be U.S. citizens or permanent residents whose last degree was received before June 30, 2014. Funds are available for tuition, fees, books, supplies, local transportation, and dependent care. Apply on the website.

Surélék: connect@aauw.org

E-mail: connect@aauw.org

telepon: 202.785.7700

Phone: 202.785.7700

Beasiswa pikeun awéwé Amérika Arab attending sakola di Michigan.

Scholarship for Arab American women attending school in Michigan.

hubungan: Yvonne Abraham

Contact: Yvonne Abraham

email: yabraham@aawbc.org

Email: yabraham@aawbc.org

kursus profésional pikeun awéwé anu hoyong ngalebetkeun deui widang profésional maranéhna. Aya ogé kursus bahasa keur integrasi kana nagara anyar maranéhanana atawa kursus maot ujian nasional diperlukeun.

Professional courses for women who want to re-enter their professional field. There are also language courses for integration into their new country or courses to pass required national exams.

telepon: (+41) 22 731 2380

Phone: (+41) 22 731 2380

The Thread ukhuwah Beureum nyaéta sadia pikeun awéwé kuliah-kabeungkeut of backgrounds internasional anu bakal ngasupkeun hiji kuliah Amérika atawa universitas di ukhuwah fall.The datang ngawengku dua bagian: a $1000 beasiswa pangajén sarta rojongan mentorship sataun-lila. Aya henteu IPK atanapi US. syarat karésidénan. aplikasi nu diwangun ku sababaraha patarosan pondok-jawaban, dua karangan, sareng dua hurup tina rekomendasi. Urang merlukeun yén sahenteuna salah sahiji recommenders anjeun jadi hiji rujukan akademik, kayaning guru atawa pembimbing hidayah. Larapkeun kana website.

The Red Thread Fellowship is available to college-bound women of international backgrounds who will be entering an American college or university in the coming fall.The fellowship consists of two parts: a $1000 scholarship award and year-long mentorship support. There are no GPA or U.S. residency requirements. The application consists of several short-answer questions, two essays, and two letters of recommendation. We require that at least one of your recommenders be an academic reference, such as a teacher or a guidance counselor. Apply on the website.

email: info@redthreadfoundation.org

Email: info@redthreadfoundation.org

Beasiswa for everyone

Scholarships for everyone

Careeronestop nyaéta ramatloka pamaréntah AS nu mantuan urang manggihan jobs sarta palatihan pikeun jobs. Cai mibanda daptar beasiswa nu tiasa milarian. Anjeun tiasa nyaring ku tingkat ulikan atanapi ku tempat atawa ku duanana. di handap “karaketan diperlukeun,” Anjeun malah bisa nyaring for kabawa dina minoritas etnis.

Careeronestop is a US government website that helps people find jobs and training for jobs. It has a list of scholarships that you can search. You can filter by level of study or by place or by both. Under “affiliation required,” you can even filter for being in an ethnic minority.

hibah

Grants

Anjeun oge bisa nerapkeun pikeun hibah, nu mangrupakeun jenis sejen pangrojong finansial pikeun atikan. Kantor ti Federal Mahasiswa bantuan nyadiakeun hibah, gajian, jeung dana karya-ulikan pikeun kuliah atanapi karir sakola. larapkeun di Aplikasi Federal pikeun Free Mahasiswa bantuan (FAFSA).

You can also apply for grants, which are another kind of financial support for education. The office of Federal Student Aid provides grants, loans, and work-study funds for college or career school. Apply at Federal Application for Free Student Aid (FAFSA).

Aya loba beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi. Lamun nyaho batur pikeun nambahkeun, Punten surélék urang. Urang baris nambahan eta daftar.

There are many scholarships for immigrants and refugees. If you know of others to add, please email us. We will add them to the list.

Diajar deui

Learn more

Diajar kumaha panawaran pikeun kuliah

Info on nerapkeun kuliah

Diajar deui

Learn how to apply for college

Info on applying to college

Learn more
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!