Sakola pikeun barudak

Sakola di AS

Learn about school in the USA. sakola umum anu haratis di Amérika pikeun sakabéh barudak dimimitian dina umur 5. Paling barudak rengse sakola umum di umur 18. Maca deui

Enroll anak anjeun

Learn how to start your child in school. Lamun anjeun mimiti anjog di AS, Anjeun kudu mimitian anak anjeun dina sakola. Maca deui

Nulungan anak anjeun

Anjeun tiasa mantuan anak anjeun dina sakola. Malah lamun teu nyarita basa Inggris, anjeun bisa mantuan anak anjeun jadi suksés di sakola. Maca deui