Anu staf sakola di sakola kuring anak urang?

Many people work in American schools. There are school staff other than teachers who are there to help your child. Learn about some of the people you will meet at your child’s school.

School staff are the people who work at a school. There are teaching staff, and there are other non-teaching workers, oge. All school staff members do important jobs for your child’s education.

guru

Guru nu urang langsung jawab ngadidik santri. Éta kalungguhan kagiatan diajar di ruang kelas. Teachers of younger students teach many topics. For older students, there are teachers for each subject. Dina AS, kulawarga némbongkeun hormat keur guru ku gawé bareng guru ngadidik tur ngarojong barudak maranéhanana. Teachers meet families several times per year to talk about their students. This is normal and does not mean that there is a problem with your child.

ESL teachers

ESL stands for English as a second language. Some schools have ESL teachers to help newcomer children who are learning to speak English. ESL teachers usually have special classes a few times a week just for English learners. Or ESL teachers sometimes come into regular classes and help English learners there. Like other teachers, ESL teachers will talk to you about your child’s learning.

pembantunya

Dina loba sakola, pembantunya mantuan guru di ruang kelas maranéhna. Sababaraha ruang kelas gaduh sababaraha pembantunya jeung sababaraha kudu ngaping, gumantung kana pangabutuh siswa dina kelas. Aides often help a student who has special needs. Aides also help small groups of students complete their work. Salaku conto, they may help your child to learn English, like an ESL teacher.

poko

poko nyaeta administrator sirah di sakola a. poko nyaéta jawab overseeing sakabeh guru di wangunan sakola. poko nyaéta pamingpin guru. poko teu ngajarkeun siswa. tibatan, poko mantuan guru, mantuan jeung disiplin, sarta ngabalukarkeun sakola. Di sakola badag, aya oge wakil kepala sekolah. Wawakil kepala sekolah mantuan poko. Dina AS, lamun indung boga gangguan kalayan guru, indungna biasana ceramah ka poko.

Counselors

counselors sakola mantuan akademik siswa, pribadi, sosial, jeung kabutuhan ngembangkeun karir. counselors sakola mingpin program anu ngabantu siswa sukses dina sakola. Counselors tiasa pohara mantuan pikeun kulawarga pangungsian. Counselors bisa mantuan murid Anjeun ngaluyukeun ka sakola anyar maranéhna. Counselors bisa nyaho ngeunaan program husus pikeun siswa pangungsian. Counselors kadang ogé mantuan kalawan Podomoro méntal sarta fisik. A pembimbing téh jalma alus ngobrol jeung di sakola lamun pikir murid Anjeun bisa butuh pitulung tambahan.

perawat

Perawat dianggo di sakola tetep mahasiswa aman jeung cageur. Mun murid geus perasaan gering, guru bisa ngirim ka Mantri nu. Mun murid geus gering, Mantri nu megatkeun pikeun ngirim aranjeunna ngarep dugi aranjeunna ngarasa leuwih alus. Dina AS, nyokot ngurus kaséhatan méntal siswa mangrupa bagian penting bade sakola. sakapeung, students have a hard time in class because they are having a hard time adjusting to life in the USA. They might need extra help because coming to the USA from a different country is very hard. Perawat bisa ngabantu siswa rojongan anu ngabogaan kasusah nyaluyukeun.

Secretaries

Sekretaris sakola mantuan poko tur mindeng jalan di kantor hareup wangunan sakola. Sometimes secretaries are called front office staff. Lamun anjeun datang ka sakola anak anjeun, Anjeun bisa jadi kudu asup kertas ka parios dina. Ieu ngabantuan tetep mahasiswa aman. sekretaris bakal nulungan anjeun asup. sekretaris nu bisa némbongkeun Anjeun dimana buka. Lamun perlu mantuan Signing up for sakola, sekretaris mantuan. Sababaraha sakola merlukeun anjeun asup kertas ka nyandak asal anak anjeun ti sakola mimiti. sekretaris bakal nulungan anjeun asup anak anjeun kaluar. Ieu tetep anak anjeun aman. Aranjeunna mung tiasa balik ku sawawa dipercanten.

Superintendent

superintendent nu jadi marga loba kepala sekolah jeung sakola. Superintendents make decisions on policy, kurikulum (naon siswa diajar di ruang kelas), jeung aturan Kabupaten. Because superintendents work for many schools, aranjeunna bisa jadi di gedong sakola sarua anak anjeun.

Diajar deui