Ngajual barang online

Inggris ogéTaya basa Inggris

Rék diajar kumaha nyieun duit ngajual produk online? Ngawangun hiji bisnis online ngajual produk mangrupa jalan anu sae sangkan panghasilan tambahan. Diajar kumaha ngajual barang online.

Would you like to learn how to make money selling products online? Building an online business to sell products is a good way to make extra income. Learn how to sell stuff online.

Kumaha carana ngajual barang online

How to sell stuff online

Léngkah pikeun ngajual barang online

Steps to selling stuff online

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun duit ngajual barang online, kayaning perhiasan handmade, baju tradisional, atawa hal lianna nu ngadamel diri atawa manggihan pikeun harga lemah sareng ngajual keur harga nu leuwih luhur. Hiji toko online ilahar disebut "e-commerce." Di dieu aya sababaraha léngkah anjeun tiasa nyandak ka muka bisnis e-commerce anjeun sarta nyieun sababaraha panghasilan:

It is possible to make money selling items online, such as handmade jewelry, traditional clothes, or other things you make yourself or find for a low price and sell for a higher price. An online store is often called “e-commerce.” Here are some steps you can take to open your e-commerce business and make some income:

1. Teangan ide anjeun sarta bunuh ka dinya

1. Find your idea and commit to it

Hal kahiji Anjeun kudu mimitian kaluar dina e-commerce anu boga gagasan unik. Aya loba jelema ngajual produk online, jeung anjeun kudu nyieun Hormat nangtung kaluar. nanya ka diri, naon gagasan kuring? Kumaha eta unik ti batur, atanapi kumaha abdi tiasa nyieun unik? Baris nu jadi ngajual baju, perhiasan, atawa sababaraha tipe karya seni? Lamun nyieun produk Anjeun unik tur desirable, paling urang bakal leuwih gampang dibeuli.

The first thing you need to start out in e-commerce is to have a unique idea. There are a lot of people selling products online, and you need to make yours stand out. Ask yourself, what is my idea? How is it unique from others, or how can I make it unique? Will you be selling clothes, jewelry, or some type of artwork? If you make your products unique and desirable, most people will be more likely to buy it.

Cara séjén pikeun manggihan ide bisnis giat nyaeta pikeun ngaidentipikasi hiji kedah di pasaran dina. Mun anjeun bisa nyieun hiji produk nu urang kudu, anjeun bisa mawa kana pasaran online. Sababaraha produk nu gampang perishable, jadi Anjeun kudu nangtukeun lamun produk anjeun pangalusna dijual online. Aya loba jasa pengiriman barang anjeun bisa make, Tapi anjeun ngan bakal perlu mastikeun anjeun lakukeun bagian anjeun pikeun meunangkeun produk ka pembeli.

Another way to find a viable business idea is to identify a need in the marketplace. If you are able to make a product that people need, you can bring it to the online marketplace. Some products are easily perishable, so you should determine if your product is best sold online. There are a lot of shipping services you can use, but you will just need to make sure you are doing your part to get the product to the buyers.

2. Jieun produk Anjeun

2. Make your product

Kiwari nu boga hiji gagasan, éta waktu nyieun produk Anjeun. Pastikeun produk anjeun tina kualitas hébat sarta patut jual. Anjeun kudu ngarancang produk Anjeun papanggih konsumén Anjeun’ pangabutuh. Tetep pemurnian design anjeun ku kituna ieu panon-catching ka konsumén Anjeun.

Now that you have an idea, it’s time to make your product. Make sure your product is of great quality and worth selling. You must design your product to meet your customers’ needs. Keep refining your design so it is eye-catching to your customers.

Salah sahiji hal salah kudu ngalakukeun anu nangtukeun lamun kudu digawekeun ku suppliers atanapi pabrik nyieun produk Anjeun. Anjeun teu bisa nyangka boga produk sampurna katuhu kaluar lalay nu, Tapi lamun tetep Mayar perhatian kana detil na tetep ngaronjatkeun deui, Anjeun antukna bakal mungkas nepi ku produk nu urang anu daék mayar.

One of the things one must do is to determine if you need to work with suppliers or manufacturers to make your product. You cannot expect to have the perfect product right off the bat, but if you keep paying attention to the details and keep improving it, you will eventually end up with a product that people are willing to pay for.

3. Nangtukeun pasar Ecological Anjeun

3. Determine your niche market

Anjeun bakal peryogi pikeun ngaidentipikasi anu Anjeun hoyong ngajual produk anjeun pikeun. Nangtukeun sakelompok jalma anu tiasa customer poténsi Anjeun. Anjeun kudu boga hiji pamahaman demografi jeung kapentingan maranéhna, sangkan anjeun gaduh pamahaman jelas kumaha produk Anjeun tiasa mantuan aranjeunna. Ku cara ieu Anjeun bisa komunikasi dina nilai produk anjeun ka aranjeunna éféktif.

You will need to identify who you would like to sell your product to. Identify the group of people who can be your potential customer. You should have an understanding of their demographics and interests, so you have a clear understanding of how your product can help them. This way you can communicate the value of your products to them effectively.

4. Nangtukeun brand Anjeun

4. Define your brand

Cara séjén Anjeun tiasa make nyieun diri nangtung kaluar téh ku watesan hiji merk unik. brand Anjeun ngagambarkeun kumaha rék konsumén Anjeun ningali maneh, sarta eta bakal kalan anjeun ti sadayana pesaing séjénna dina pasaran nu. Anjeun tiasa nempo merek hébat nu resep tur tingal kumaha aranjeunna kalan diri ti batur. Anjeun tiasa make inspirasi maranéhna, tapi pastikeun mendesain sorangan unik.

Another way you can use to make yourself stand out is by defining a unique brand. Your brand represents how you want your customers to see you, and it will differentiate you from all other competitors in the marketplace. You can look at great brands that you like and see how they differentiate themselves from others. You can use their inspiration, but make sure to design your own unique.

merek hébat ulah ngan ngabejaan ka Anjeun naon maranéhna ngalakukeun, aranjeunna ngabejaan Anjeun naha maranéhna ngalakukeun deui, hartina maranéhna téh dumasar kana nilai. apel, salaku conto, mangrupa salah sahiji merek greatest di dunya. Aranjeunna nyieun komputer tur iPhones, tapi naon differentiates aranjeunna éta brand maranéhanana nyebutkeun aranjeunna percanten inovasi jeung pamikiran béda.

Great brands don’t just tell you what they do, they tell you why they do it, meaning they are based on values. Apple, for example, is one of the greatest brands in the world. They create computers and iPhones, but what differentiates them is that their brand says they believe in innovation and thinking differently.

Lamun nyieun tur ngajual kaos, Anjeun teu kudu ngan ngabejaan konsumén Anjeun Anjeun ngajual kaos, tapi anjeun kudu ngajelaskeun ka aranjeunna naha anjeun ngajual aranjeunna. Anjeun kedah masihan brand Anjeun ngaran anu unik. Salaku tambahan, Anjeun kudu nyieun hiji logo kalawan fon ilahar. Kadangkala investasi dina gambar branded bakal ngawangun credibility of brand Anjeun.

If you make and sell T-shirts, you should not only tell your customers you sell T-shirts, but you must explain to them why you sell them. You should give your brand a name that is unique. In addition, you should create a logo with unusual fonts. Sometimes investing in branded images will build the credibility of your brand.

5. Jieun toko online Anjeun

5. Create your online store

Aya loba platform na jasa anjeun tiasa nganggo mun ngajual produk Anjeun online. Di dieu nu leuwih ilahar:

There are a lot of platforms and services you can use to sell your products online. Here are the most common ones:

  • BigCommerce mangrupakeun e-commerce platform ngarah. Aranjeunna mibanda hiji dioptimalkeun software e-commerce kalawan pamasaran jeung paguneman diwangun dina, sangkan bisa ngamajukeun produk anjeun sarta ngajual aranjeunna langkung.
  • Amazon boga jasa resale anu bakal ngaktipkeun anjeun ngajual produk Anjeun online. Anjeun tiasa ngajual produk Anjeun jeung ngatur pesenan Anjeun ngagunakeun sistem manajemen maranéhna. Éta ogé kudu jasa kayaning pengiriman barang anu tiasa ngamangpaatkeun.
  • Etsy mangrupakeun pasaran global dimana Anjeun bisa meuli atawa ngajual barang handmade. Hayu urang a uniquely dikembangkeun pikeun jalma kreatif kawas anjeun anu rék ngajual buah uniquely handcrafted maranéhna.
  • Shopify mangrupa solusi e-commerce anu ngamungkinkeun pikeun nyetél toko online Anjeun tur ngajual barang anjeun. Ogé ngidinan Anjeun ngatur jeung ngajual produk Anjeun, nampa kartu kiridit, lagu na ngabales pesenan.
  • eBay nyaéta badag e-commerce Corporation anu fasilitas konsumen-to-konsumen atawa bisnis-to-bisnis jualan ngaliwatan ramatloka na. Salaku seller a, anjeun bisa ngajual rupa-rupa barang jeung jasa.
  • BigCommerce is a leading e-commerce platform. They have an optimized e-commerce software with marketing and conversation built in, so you can promote your product and sell them more.
  • Amazon has resale services that will enable you to sell your products online. You can sell your products and manage your orders using their management system. They also have services such as shipping that you can take advantage of.
  • Etsy is a global marketplace where you can buy or sell handmade goods. It’s a uniquely developed for creative people like you who want to sell their uniquely handcrafted pieces.
  • Shopify is an e-commerce solution that allows to set up your online store and sell your goods. It also lets you organize and sell your products, accept credit cards, track and respond to orders.
  • eBay is a big e-commerce corporation that facilities consumer-to-consumer or business-to-business sales through its website. As a seller, you can sell a wide variety of goods and services.

Anjeun tiasa baca nasihat ngeunaan kumaha carana ngamimitian bisnis Amazon ti Supplyspy.com. Anjeun kudu ngajaga diri tina isu légal. Ngalenyepan isu légal dina Guide légal jeung E-commerce.

You can read advice about how to start an Amazon business from Supplyspy.com. You do need to protect yourself from legal issues. Learn about legal issues in the Legal Guide to E-commerce.

6. Ngajaga hubungan jeung konsumén

6. Maintain relationship with customers

dina bisnis, anjeun ukur jadi suksés sakumaha layanan palanggan Anjeun. Ku sabab, éta penting pikeun ngawangun trust jeung konsumén Anjeun, lamun nasabah anjeun teu percanten ka anjeun, aranjeunna bakal ninggalkeun maneh keur parusahaan sejen. konsumén dinten ieu hoyong respon timely kana pamundut maranéhna, kitu éta penting anjeun nawiskeun sababaraha saluran komunikasi maranehna keur ngahontal Anjeun: salaku conto, email, nomer telepon, sarta dina média sosial.

In business, you are only as successful as your customer service. Therefore, it’s important to build trust with your customers, if your customers don’t trust you, they will leave you for another company. Today’s customers want a timely response to their request, so it’s important you offer several communication channels for them to reach you: for example, email, phone number, and on social media.

Loba nasabah méakkeun waktu maranéhanana dina média sosial, kitu éta penting pikeun komunikasi jeung interaksi jeung aranjeunna dina platform ieu. Ngabales gancang ka kabutuhan maranéhna, sarta menta eupan balik maranéhanana dina produk Anjeun. Mun aranjeunna teu hayang produk Anjeun saatos aranjeunna dibeuli, nyieun gampang pikeun aranjeunna pikeun balik deui.

Many customers spend their time on social media, so it’s important to communicate and interact with them on these platforms. Respond quickly to their needs, and ask for their feedback on your product. If they don’t want your product after they buy it, make it easy for them to return it.

7. Pasar na ngajual produk Anjeun

7. Market and sell your products

Konsumén nu urat nadi bisnis naon kitu anjeun kudu ngawangun hubungan kuat ku konsumén Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara maké strategi marketing kabuktian kayaning iklan, pamasaran online, tur ngajaga hubungan dina platform média sosial. Hayu konsumén Anjeun nyaho saha anjeun jeung naon anu anjeun ngagambarkeun.

Customers are the lifeblood of any business so you must build a strong relationship with your customers. You can do this by using proven marketing strategies such as advertising, online marketing, and maintaining relationships on social media platforms. Let your customers know who you are and what do you represent.

Jalma meuli produk dumasar kana émosi - aranjeunna meuli barang online lantaran hayang ngarasakeun hal. Ieu penting uninga sarta bisa alamat kumaha produk anjeun bakal nyieun eta ngarasa. Lamun boga hiji barang anu bakal nguntungkeun urang lianna, anjeun teu kedah sieun ngajual eta.

People buy products based on emotions – they buy stuff online because they want to feel something. It’s important to know and be able to address how your products will make them feel. If you have a product that would benefit other people, you shouldn’t be afraid of selling it.

Jual nyaeta ngeunaan komunikasi nilai produk anjeun ka konsumén poténsial Anjeun. Anjeun nyoba cocog kapentingan produk anjeun pikeun kaperluan atawa hawa nafsu. Anjeun kudu boga pangaweruh alus ngeunaan produk anjeun sarta bisa ngajawab patalékan maranéhna bisa boga. Mun anjeun bisa ngalakukeun ieu, Anjeun bakal tiasa ngajual produk Anjeun éféktif. Salaku tambahan, Anjeun bakal tiasa ngadamel sababaraha panghasilan samping keur ngarojong diri jeung kulawarga anjeun.

Selling is about communicating the value of your product to your potential customers. You are trying to match the benefit of your product to their needs or desires. You must have a good knowledge about your products and be able to answer any questions they might have. If you can do this, you will be able to sell your products effectively. In addition, you will be able to make some side income to support yourself and your family.

Diajar deui

Learn more

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Diajar kumaha neangan pakasaban sarta ngadamel neruskeun hébat.

Neangan pakasaban pitulung ayeuna

Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!