Kirim surélék duit sacara internasional

Inggris ogéTaya basa Inggris

Ieu gampang pikeun ngirim duit ka jalma di nagara sejen. Aya sababaraha cara aman tur gancang ngirimkeun duit sacara internasional. Learn how to send money to other countries quickly and safely.

It is easy to send money to people in other countries. There are several safe and quick ways to send money internationally. Learn how to send money to other countries quickly and safely.

Woman at computer - send money internationally

Woman at computer - send money internationally

Send money with MoneyGram or WalMart2World

Send money with MoneyGram or WalMart2World

MoneyGram na WalMart2World aya jasa mindahkeun duit anjeun tiasa nganggo. Aranjeunna duanana dianggo ampir sakabéh nagara di dunya.

MoneyGram and WalMart2World are money transfer services you can use. They both work in almost all of the countries in the world.

Pikeun ngirim tunai ngaliwatan MoneyGram atanapi WalMart2World, Anjeun kudu neangan lokasi sabab tiasa dianggo dina. WalMart2World aya dina sakabéh toko Walmart. lokasi MoneyGram aya supermarket, toko genah, sarta stasiun gas. Anjeun kudu mawa idéntifikasi jeung kas. Anjeun teu bisa make kiridit atawa debit kartu Anjeun. Anjeun tiasa mendakan MoneyGram jeung WalMart locations near you.

To send cash through MoneyGram or WalMart2World, you must first find a location they work in. WalMart2World is in all WalMart stores. MoneyGram locations are supermarkets, convenience stores, and gas stations. You must bring identification and cash. You are not able to use your credit or debit card. You can find MoneyGram and WalMart locations near you.

Mun hayang ngirim ngaliwatan rekening bank, you can use WalMart2World’s online service. Anjeun bakal dipenta pikeun nyieun hiji akun online munggaran. With WalMart2World, the money arrives in minutes and the fees are lower. The fees are a fixed amount, or “flat fee.” MoneyGram is slightly more expensive and slower. Tapi mangrupakeun pilihan alus lamun henteu bisa ngarambat ka Walmart.

If you wish to send through a bank account, you can use WalMart2World’s online service. You will be asked to create an online account first. With WalMart2World, the money arrives in minutes and the fees are lower. The fees are a fixed amount, or “flat fee.” MoneyGram is slightly more expensive and slower. But is a good option if you are not able to travel to a WalMart.

Kirim surélék duit sacara internasional ti bank

Send money internationally from a bank

Lamun mindeng ngirim duit sacara internasional, éta pangalusna ngagunakeun rekening bank. Keeping a lot of cash in your home is not safe in the USA. It is better to open up a bank account. Ngalenyepan bank jeung kumaha carana muka rekening bank.

If you often send money internationally, it is best to use a bank account. Keeping a lot of cash in your home is not safe in the USA. It is better to open up a bank account. Learn about banks and how to open a bank account.

Di dieu nyaeta naon nu peryogi kauninga ngirim duit sacara internasional ti bank Anjeun:

Here is what you need to know to send money internationally from your bank:

  • Sateuacan Anjeun ngirim duit, anjeun bakal kedah informasi ngeunaan jalma meunang duit. bank nyaéta panggero baé ieu nu narima. bank bakal nanya keur ngaran panarima, Jumlah akun bank, sarta kadangkala alamat maranéhna.
  • Pikeun sawatara nagara, anjeun bakal kudu angka idéntifikasi bank. Di handap ieu mangrupakeun IBANs (Jumlah Akun Bank internasional) atanapi Swift angka / BIC. Boga jalma anu geus narima duit menta bank maranéhna lamun bakal butuh angka ieu.
  • remen, Anjeun bisa ngirim duit ngaliwatan akun bank Anjeun online. Lamun perlu pitulung atanapi henteu yakin naon nu pilihan nu, buka bank Anjeun. Anjeun tiasa ngobrol worker dina jandéla panarimaan sarta maranéhanana baris mantuan anjeun.
  • Bank bakal ngeusi batre Anjeun pikeun ngirim duit sacara internasional. Pastikeun nanya ngeunaan waragad (sabaraha eta bakal ngarugikeun).
  • Ngirim duit sacara internasional ngaliwatan bank Anjeun tiasa slow, oge.
  • Before you send money, you will need information about the person getting the money. The bank calls this person the recipient. The bank will ask you for the recipient’s name, bank account number, and sometimes their address.
  • For some countries, you will need a bank identification number. These are IBANs (International Bank Account Number) or SWIFT/BIC numbers. Have the person who is receiving the money ask their bank if you will need this number.
  • Often, you can send money through your bank account online. If you need help or are not sure what the options are, go to your bank. You can talk to the worker in the reception window and they will help you.
  • Banks will charge you for sending money internationally. Make sure to ask about fees (how much it will cost).
  • Sending money internationally through your bank can be slow, too.

Kirim surélék duit kalawan Western Union

Send money with Western Union

Western Union nyaéta parusahaan jasa finansial. You can send money through their website or their smartphone app. Anjeun bakal peryogi rekening bank pikeun ngirim duit online. Éta ogé bakal ngeusi batre Anjeun fee a. Mun anjeun teu boga akun bank, anjeun masih bisa ngirim duit sacara internasional ngaliwatan Western Union. You can find a local branch.

Western Union is a financial services company. You can send money through their website or their smartphone app. You will need a bank account to send money online. They also will charge you a fee. If you do not have a bank account, you can still send money internationally through Western Union. You can find a local branch.

Dina cabang lokal, persatuan urang Barat, anjeun bisa mayar ku duit tunai. Ieu ogé hiji pilihan alus lamun baé anjeun ngirim duit teu boga akun bank. Mun panarima anjeun boga cabang Western Union deukeut aranjeunna, aranjeunna bakal tiasa nyokot duit gantina. Anjeun bakal peryogi:

At a local branch, Western Union, you can pay with cash. This is also a good option if the person you are sending money to does not have a bank account. If your recipient has a Western Union branch near them, they will be able to pick up the money instead. You will need:

  • Ngaran panarima anjeun sakumaha ka nembongan dina ID-dikaluarkeun pamaréntah maranéhna
  • kota panarima anjeun atanapi kota, Propinsi atawa kaayaan, jeung nagara
  • ID-dikaluarkeun pamaréntah Anjeun
  • Your recipient’s name as it appears on their government-issued ID
  • Your recipient’s city or town, province or state, and country
  • Your government-issued ID

Send money with Xoom and Paypal

Send money with Xoom and Paypal

Sistem paling populér pikeun mindahkeun duit internasional dina internét atawa smartphone nyaéta Xoom. When you open a Xoom account, Anjeun bisa ngirim duit sacara internasional pikeun leuwih lengkep 100 saratus nagara jeung wewengkon. The cost of sending money through Xoom changes. Kadangkala kacida mangrupakeun fee tetep. Kadang-kadang maranehna ngecas perséntase. You will need to enter bank account details to send money. You will also need the details of the person you are sending to.

The most popular system for international money transfers on the internet or smartphones is Xoom. When you open a Xoom account, you can send money internationally to more 100 hundred countries and regions. The cost of sending money through Xoom changes. Sometimes it is a fixed fee. Sometimes they charge a percentage. You will need to enter bank account details to send money. You will also need the details of the person you are sending to.

Xoom has pickup locations, which means you can send money and someone can pick it up in cash at the other end. sakapeung, baé anjeun ngirim ka bisa nyokot eta nepi di sababaraha jam. Pikeun sawatara nagara, you can send cash to a bank account. If you are sending to a bank account, you will need that information, oge.

Xoom has pickup locations, which means you can send money and someone can pick it up in cash at the other end. Sometimes, the person you are sending to can pick it up in a few hours. For some countries, you can send cash to a bank account. If you are sending to a bank account, you will need that information, too.

Upami Anjeun gaduh smartphone a, Anjeun tiasa ngundeur aplikasi Xoom. Teras Anjeun tiasa make Xoom ngirim duit dina telepon anjeun.

If you have a smartphone, you can download the Xoom app. Then you can use Xoom to send money on your phone.

Xoom is only for sending money to people. If you want to send money to businesses, you can send money through PayPal. Paypal owns Xoom.

Xoom is only for sending money to people. If you want to send money to businesses, you can send money through PayPal. Paypal owns Xoom.

cara sejenna pikeun ngirim duit

Other ways to send money

cék

Checks

Anjeun bisa ngirim cek ti akun bank Anjeun. Tapi sababaraha nagara nyieun pisan teuas pikeun nampa cék asing. bank asing bakal ngecas fee badag kana deposit aranjeunna.

You can send a check from your bank account. But some countries make it very hard to receive foreign checks. Foreign banks will charge a big fee to deposit them.

pemesanan duit

Money orders

A urutan duit sarupa cek, tapi mangrupa pre-disatujuan sareng nu mayar kanggo. Ieu ngandung harti yén ngaran panarima tur informasi nu geus di tulisan jeung teu bisa dirobah. Hiji waragad urutan duit internasional $8. 55 keur nilai nepi ka $700 ($500 pikeun Él Salvador jeung Guyana). Anjeun tiasa meunang pesenan duit di bank, kantor pos, jeung sababaraha toko. You can learn more about international money orders from the US postal service.

A money order is similar to a check, but it is pre-approved and paid for. This means that the recipient’s name and the information is already on the paper and can not be changed. An international money order costs $8. 55 for values up to $700 ($500 for El Salvador and Guyana). You can get money orders at banks, the post office, and some stores. You can learn more about international money orders from the US postal service.

Naon waragad?

What are fees?

Lamun anjeun ngirim duit sacara internasional, Anjeun bakal boga muatan waragad.

When you send money internationally, you will be charged fees.

waragad mindahkeun

Transfer fees

waragad mindahkeun aya duit maneh mayar ngirim duit. Ieu bisa jadi persentasi jumlah nu dikirim atanapi eta bisa jadi maneuh

Transfer fees are money you pay for sending money. It might be a percentage of the amount you send or it might be a fixed amount

waragad Nilai tukeur

Exchange rate fees

ongkos Exchange anu jumlahna hiji mata uang (kayaning dollar AS) sia di mata uang sejen (kayaning euro). Ongkos ngarobah sadaya waktu. Kadang-kadang nu mayar fee bursa mata uang ogé fee pikeun ngirim duit. Tanya bank atawa layanan pikeun ngajelaskeun waragad maranéhna.

Exchange rates are the amounts one currency (such as US dollars) is worth in another currency (such as Euros). The rates change all the time. Sometimes you pay a currency exchange fee as well as a fee for sending the money. Ask the bank or service to explain their fees.

Hal lalajo pikeun nalika ngirim duit sacara internasional

Things to watch for when sending money internationally

  • How costs compare: Tingali di sadaya tina waragad. Bakal ngahemat duit.
  • Waktos pangiriman: Salawasna pastikeun anjeun terang sabaraha lila mindahkeun bakal nyandak. Mun anjeun ngirim duit kaayaan darurat, persatuan urang Barat, Xoom, atanapi Walmart2World bisa jadi pilihan pangalusna anjeun.
  • rinci akun: lamun ngirim duit ngagunakeun akun tur routing angka, Cek aranjeunna sababaraha kali. Mun aranjeunna henteu bener, duit moal meunang aya.
  • How costs compare: Look at all of the costs. It will save you money.
  • Delivery time: Always be sure you know how long the transfer will take. If you are sending money for an emergency, Western Union, Xoom, or Walmart2World may be your best option.
  • Account details: when sending money using account and routing numbers, check them several times. If they are not correct, the money will not get there.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!