Candak nu test GED®

Inggris ogéTaya basa Inggris

Kumaha kuring nyokot test GED®? Naon anu kuring peryogi kauninga ngeunaan nyokot test GED®? Di dieu nu parabot sarta informasi Anjeun kudu mawa tur lulus test GED®.

How do I take the GED® test? What do I need to know about taking the GED® test? Here are the tools and information you need to take and pass the GED® test.

take the GED test

take the GED test

Di dieu aya 10 léngkah pikeun pitulung anjeun meunang siap nyokot test GED®.

Here are 10 steps to help you get ready to take the GED® test.

1. Make yakin ieu teh test pangalusna pikeun kaayaan anjeun

1. Make sure this is the best test for your state

Sababaraha nagara nawiskeun test sejen tinimbang GED®. Éta bisa nawiskeun HiSET ™ atanapi TASC. Loba nagara nawiskeun pilihan a. Panggihan didieu lamun tes GED® ieu ditawarkeun dina kaayaan anjeun:

Some states offer another test instead of GED®. They may offer HiSET™ or TASC. Many states offer a choice. Find out here if the GED® test is offered in your state:

Daptar HSE tés kaayaan ku kaayaan diropéa 2019

Table of HSE tests state by state updated 2019

2. Pariksa yén anjeun ngabogaan hak

2. Check that you are eligible

Anjeun biasana bakal ngabogaan hak pikeun nyokot test GED® lamun anjeun 18 taun umur atawa heubeul jeung teu lulus ti SMA AS. Dina sababaraha kasus, anjeun bisa bisa nyandak test teh lamun aya 16 atawa 17. Sababaraha nagara menta nu hadir kelas préparasi test. nagara sejen ngan ngijinan warga nyandak ujian. Anjeun tiasa manggihan sarat test GED® dina kaayaan anjeun.

You will usually be eligible to take the GED® test if you are 18 years of age or older and have not graduated from a US high school. In some cases, you may be able to take the test if you are 16 or 17. Some states ask that you attend test preparation classes. Other states only allow residents to take the test. You can find the GED® test requirements in your state.

3. Diajar ngeunaan uji GED®

3. Learn about the GED® test

Panggihan naon nyangka mun anjeun nyandak test teh - naon pangaweruh nu peryogi sarta jenis patarosan Anjeun bakal dipénta. Nu peryogi kauninga naon dina test GED®.

Find out what to expect when you take the test – what knowledge you need and the kind of questions you will be asked. You need to know what’s on the GED® test.

4. Diajar pikeun uji Anjeun

4. Study for your test

Anjeun teu bisa nyokot test GED® online, Tapi anjeun bisa meunangkeun siap pikeun eta online. urang kelas online gratis jeung tés prakték online gratis bakal mantuan Anjeun.

You cannot take the GED® test online, but you can get ready for it online. Our free online class and free online practice tests will help you.

5. Teangan hiji puseur uji coba

5. Find a testing center

Anjeun teu bisa nyandak ujian online. Anjeun WAJIB nyokot test di jalma dina hiji puseur uji coba. Neangan pusat nguji kiwari atawa saatos Anjeun ngadaptar.

You cannot take the test online. You MUST take the test in person at a testing center. Find a testing center now or after you register.

6. Ngadaptar pikeun hiji akun dina ged.com

6. Register for an account at ged.com

Nyieun hiji pasini test, anjeun kudu nyieun hiji akun online di ged.com. Anjeun tiasa nyieun akun Anjeun iraha wae - anjeun teu kudu nungguan nepi ka anjeun siap nyandak test Anjeun. Your account is called MyGED.

To make a test appointment, you must create an online account at ged.com. You can create your account at any time – you don’t have to wait until you are ready to take your test. Your account is called MyGED.

Salila pendaptaran anjeun kalawan ged.com, Anjeun kudu ngajawab patarosan (nami Anjeun, alamat, pendidikan, jeung sajabana) tapi maneh moal kudu bayar dugi anjeun siap ngadamel janjian test.

During your registration with ged.com, you will have to answer questions (your name, address, education, etc.) but you will not need to pay until you are ready to make a test appointment.

7. Jadwal na bayar pikeun tés Anjeun

7. Schedule and pay for your tests

Nalika anjeun siap, Anjeun tiasa make ramatloka ged.com sangkan pasini nyandak ujian. Anjeun tiasa nyandak masing-masing bagian tina test dina poé béda, Tapi anjeun bakal kedah nyandak sakabeh opat tés dina periode dua taun mun meunang diploma GED® Anjeun.

When you are ready, you can use the ged.com website to make an appointment to take the test. You can take each part of the test on different days, but you will need to take all four tests within a two-year period to get your GED® diploma.

Mutuskeun tés awal atawa tés rék nyandak. Lajeng milih lokasi na jeung titimangsa. Lamun ngajadwalkeun dua tés dina waktos anu sareng, Anjeun ngan bakal meunang 10-menit putus antara aranjeunna. Anu teu pisan lila. Upami anjeun hoyong langkung waktos, pastikeun ngajadwalkeun tés anjeun nyalira - anjeun masih bisa milih dinten anu sami, Tapi Anjeun bisa milih kali nu ngidinan keur putus deui.

Decide the first test or tests you want to take. Then choose the location and date and time. If you schedule two tests at the same time, you will only get a 10-minute break between them. That is not very long. If you want more time, be sure to schedule your tests separately – you can still choose the same day, but you can choose times that allow for a longer break.

Lamun Anjeun hoyong candak sagala tés dina hiji dinten, kasampak di kumaha jadwal tés anjeun sangkan anjeun tiasa gaduh putus dahar beurang.

If you want to take all the tests in one day, look at how to schedule your tests so you can have a lunch break.

Teras, Anjeun kudu mayar fee ka ngajadwalkeun ujian. Ieu beda-beda ti kaayaan keur kaayaan, tapi nyaeta ngeunaan $30 pikeun tiap tina opat tés ($120 pikeun sakabéh aranjeunna). Anjeun tiasa mayar hiji test dina hiji waktu anjeun ngajadwalkeun aranjeunna.

Next, you will have to pay a fee to schedule the test. It varies from state to state, but it is about $30 for each of the four tests ($120 for all of them). You can pay for one test at a time as you schedule them.

8. Candak hiji ujian prakték resmi

8. Take an official practice test

Sateuacan Anjeun nyandak tes nyata, it is a good idea to take the official GED Ready® Practice Tests if you can. Anjeun teu kudu ngalakukeun ieu, tapi bakal nulungan urang pastikeun anjeun siap pikeun uji sabenerna. You can find the practice tests under the “Practice” tab in your MyGED account.

Before you take the real test, it is a good idea to take the official GED Ready® Practice Tests if you can. You do not have to do this, but it will help you make sure you are ready for the actual test. You can find the practice tests under the “Practice” tab in your MyGED account.

The GED Ready® Practice Tests are half as long as the real tests. aranjeunna ngarugikeun $6 pikeun tiap tina opat tés ($24 pikeun sakabéh aranjeunna), jadi ukur nyandak leuwih geus diajarkeun pikeun tur dijadwalkeun pasini pikeun.

The GED Ready® Practice Tests are half as long as the real tests. They cost $6 for each of the four tests ($24 for all of them), so only take the ones you have studied for and scheduled an appointment for.

The tés bakal mere Anjeun latihan kitu maneh bakal disiapkeun dina poé test. Hasilna bakal ngabejaan Anjeun upami anjeun siap nyandak ujian, atanapi naon diajar lamun henteu siap. Lamun mutuskeun anjeun teu siap pikeun uji nyata Anjeun, Anjeun bisa ngarobah janjian test anjeun nepi dugi 24 jam payun.

The tests will give you practice so you will be prepared on test day. The results will tell you if you are ready to take the test, or what to study if you are not ready. If you decide you are not ready for your real test, you can change your test appointment up until 24 hours ahead.

9. Meunang siap pikeun dinten test

9. Get ready for test day

Di dieu aya sababaraha tips pikeun pitulung aya hasilna dina poé test:

Here are some tips to help you succeed on test day:

  • Meunang teu nyaman jeung pangalaman test ku practicing dina komputer mana wae.
  • Panggihan naon dina test GED®
  • Latihan di format sual sarta parentah nu bakal ningali dina test jeung énsiklopédia bébas GED® tutorial. Tetep ngagunakeun tés prakték bébas USAHello oge!
  • Jieun prakték lalampahan ka Tes nilai tengah jadi anjeun teu kudu neangan eta pikeun kahiji kalina dina dinten test. Bari maneh aya, pariksa jeung puseur nguji ka menta aturan maranéhanana sarta sagala informasi sejenna anjeun perlu.
  • Pastikeun anjeun meunang sare a alus wengi urang sateuacan test Anjeun. Ulah anjog capé, halabhab, atawa lapar. Anjeun moal diwenangkeun pikeun mawa dahareun atawa inuman kana kamar nguji.
  • Ulah nyandak loba hal sareng anjeun, sakumaha item pribadi teu diwenangkeun dina kamar nguji. Tapi do mawa ID anjeun – paspor a, sim, atanapi ID-dikaluarkeun pamaréntah séjén.
  • Bawa hiji kalkulator TI-30XS Multiview ilmiah lamun milih ngagunakeun hiji. Bakal aya hiji on-screen calculator for you to use instead if you prefer.
  • Anjeun moal diwenangkeun pikeun mawa kertas jeung pens, Tapi anjeun bakal meunang papan erasable sarta kamajuan pikeun pembuatan catetan.
  • Anjog sahanteuna 30 menit mimiti di puseur uji sangkan anjeun bisa pariksa di na neangan netep. Paké mandi sakumaha aya euweuh ngarecah di test teh.
  • Upami Anjeun gaduh patarosan atawa masalah salila uji, ngangkat leungeun anjeun.
  • Get comfortable with the test experience by practicing on any computer.
  • Find out what’s on the GED® test
  • Practice the question formats and instructions that you will see on the test with the free GED® tutorial. Keep using the free USAHello practice tests too!
  • Make a practice trip to the test center so you do not have to find it for the first time on test day. While you are there, check with the testing center to ask for their rules and any other information you may need.
  • Make sure you get a good night’s sleep before your test. Do not arrive tired, thirsty, or hungry. You won’t be allowed to bring food or drinks into the testing room.
  • Don’t take a lot of things with you, as personal items are not allowed in the testing room. But do bring your ID – a passport, driver’s license, or other government-issued ID.
  • Bring a TI-30XS Multiview Scientific calculator if you to choose to use one. There will be an on-screen calculator for you to use instead if you prefer.
  • You won’t be allowed to bring paper and pens, but you will get erasable boards and a marker for making notes.
  • Arrive at least 30 minutes early at the test center so you can check in and get settled. Use the bathroom as there are no breaks in the test.
  • If you have questions or problems during the the test, raise your hand.

10. Sanggeus tes

10. After the test

Anjeun bakal kedah skor sahanteuna 145 titik dina unggal bagian tina test ka lulus. skor anjeun bakal sadia dina ged.com dina 24 jam nyokot test Anjeun. Lamun anjeun geus kaliwat kabeh bagian, anjeun bakal nampa diploma GED® Anjeun. Ku skor pisan tinggi, anjeun meunang sertipikat nu nyebutkeun anjeun "College Siap."

You will need to score at least 145 points on each part of the test to pass. Your scores will be available on ged.com within 24 hours of taking your test. When you have passed all the parts, you will receive your GED® diploma. With a very high score, you get a certificate that says you are “College Ready.”

Anjeun tiasa ngareubut balik sagala tés atawa sababaraha mata pelajaran lamun gagal. Anjeun tiasa nyimpen nyokot test teh dugi ka lulus, tapi anjeun kudu antosan 60 poé sanggeus tilu nyoba heula anjeun. Aya aturan béda pikeun retaking test dina unggal kaayaan.

You can retake all the tests or some of the subjects if you fail. You can keep taking the test until you pass, but you will have to wait 60 days after your first three tries. There are different rules for retaking the test in each state.

Sing salamet!

Good luck!

Diajar deui

Learn more

daya lianna

Other resources

Rengse sakola na earn GED® Anjeun

Gratis tangtu préparasi GED® online

Rengse atikan anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!