Naon dina test GED®?

Inggris ogéTaya basa Inggris

Naon dina test GED®? The best way to prepare for your test is to know what is on the GED® test. Here is the information you need to know about what is on the GED® test.

What is on the GED® test? The best way to prepare for your test is to know what is on the GED® test. Here is the information you need to know about what is on the GED® test.

Naon dina test GED

What is on the GED test

Kumaha atuh nyangka?

What should I expect?

Naon dina test GED®? Ieu naon anjeun tiasa nyangka:

What is on the GED® test? This is what you can expect:

  • You will go to a testing center to take the GED® test.
  • You cannot take the GED® test online.
  • Anjeun bakal nyandak test dina komputer.
  • Anjeun tiasa nyandak test dina basa Inggris atanapi Spanyol.
  • test nu boga 4 bagian, hiji keur unggal aréa eusi (taluk).
  • You will go to a testing center to take the GED® test.
  • You cannot take the GED® test online.
  • You will take the test on a computer.
  • You can take the test in English or Spanish.
  • The test has 4 parts, one for each content area (subject).

Sakabeh test nyokot antara 7 jeung 8 jam, Tapi anjeun bisa nyokot 4 bagian on poé béda liwat hiji periode 2 taun. Ieu alus keur pagawe sibuk jeung bapa. Eta hartina anjeun bisa milih pikeun diajar pikeun tiap bagian tina uji pikeun nepi ka 8 bulan, hiji bagian sanggeus séjén. Atawa anjeun tiasa nyandak bagian anjeun geus nyaho, lajeng nganggo waktos anjeun pikeun diajar pikeun bagian harder.

The whole test takes between 7 and 8 hours, but you can take the 4 parts on different days over a 2-year period. This is good for busy workers and parents. It means you can choose to study for each part of the test for up to 8 months, one part after the other. Or you can take the parts you already know, and then use your time to study for the harder parts.

Kumaha kuring nyaho lamun Kami siap nyandak ujian?

How do I know if I am ready to take the test?

Anjeun tiasa nyandak urang tés prakték online gratis lamun ningali anjeun siap.

You can take our free online practice tests to see if you are ready.

Naon anu patarosan kawas?

What are the questions like?

Naon dina test GED®? The GED® test has different types of questions. Pikeun lulus ujian, Anjeun kudu mere jawaban anu bener lolobana patarosan.

What is on the GED® test? The GED® test has different types of questions. To pass the test, you have to give the correct answer most of the questions.

patarosan sababaraha-pilihan

Multiple-choice questions

example multiple choice questionKalolobaan patarosan dina test anjeun bakal patarosan sababaraha-pilihan. Hiji patarosan sababaraha-pilihan méré Anjeun pilihan jawaban. patarosan bisa jadi ngeunaan téks, atawa bisa jadi ngeunaan gambar atawa peta. Ieu bisa jadi diagram a, kaasup bagan a, meja, atawa grafik. Handap téks atanapi gambar bakal sual lajeng daptar waleran, resep ieu. Anjeun milih bener salah ku ngaklik bunderan.

example multiple choice questionMost of the questions on your test will be multiple-choice questions. A multiple-choice question gives you a choice of answers. The question might be about text, or it could be about a picture or map. It might be a diagram, including a chart, table, or graph. Below the text or image will be a question and then a list of answers, like this. You choose the right one by clicking a circle.

Hal alus ngeunaan patarosan sababaraha-pilihan éta jawaban téh salawasna aya di hareupeun anjeun. Anjeun ngan kudu angka kaluar nu salah éta. Jang ngalampahkeun ieu, Anjeun kudu néangan taliti dina émbaran anjeun dibikeun. Baca patarosan taliti pisan, oge. Ieu bisa trik nu saeutik saeutik - contona, it could say, Mana jawaban henteu leres?

The good thing about multiple-choice questions is that the answer is always there in front of you. You just have to figure out which one it is. To do this, you need to look carefully at the information you are given. Read the question very carefully, too. It might trick you a little bit – for example, it could say, Which answer is not true?

tipe séjén patarosan

Other types of questions

The GED® test has a few other question formats. Maranéhna nyaéta:

The GED® test has a few other question formats. They are:

  • Séred-na-serelek
  • Puragkeun
  • Eusian-di-nu-kosong
  • titik panas
  • Drag-and-drop
  • Drop-down
  • Fill-in-the-blank
  • Hot spot

Coba éta kaluar!

Try them out!

Coba kaluar kabeh these GED® question types you will see on the test. Anjeun bakal tiasa ngalengkepan sakabéh jenis sual lamun latihan dihareupeun waktos!

Try out all these GED® question types you will see on the test. You will be able to complete all of the question types if you practice ahead of time!

patarosan tulisan

Writing questions

The GED® test includes an “respon nambahan” Patarosan dina kasenian basa (bacaan na tulisan) bagian. Anjeun kudu nulis esai ngeunaan topik anjeun dibikeun. Ieu bakal karangan pondok di 4 ka 7 paragraf (ayat hartina leuwih ti hiji kalimah).

The GED® test includes an “extended response” question in the language arts (reading and writing) section. You will have to write an essay about a topic you are given. It will be a short essay of 4 to 7 paragraphs (a paragraph means more than one sentence).

The testers hoyong ningali nu bisa ngarti informasi, ngamekarkeun hiji gagasan atawa pamadegan, masihan conto, jeung nulis jelas ngeunaan pikiran anjeun. Éta ogé hayang ningali nu bisa nulis Inggris neuleu na make komputer pikeun nampilkeun tulisan anjeun.

The testers want to see that you can understand information, develop an idea or opinion, give examples, and write clearly about your thoughts. They also want to see that you can write English correctly and use the computer to present your writing.

Naon anu subjék?

What are the subjects?

Nyaéta 4 wewengkon eusi (subjék) on the GED® test: Studi Sosial, elmu pangaweruh, matematika (math pikeun pondok), jeung seni basa (bacaan na tulisan).

There are 4 content areas (subjects) on the GED® test: social studies, science, mathematics (math for short), and language arts (reading and writing).

Naon dina test GED®: kasenian basa (bacaan na tulisan)

What is on the GED® test: Language arts (reading and writing)

The GED® language arts (bacaan na tulisan) Ukuran test kumaha ogé anjeun ngartos naon baca, lamun bisa nulis neuleu, na kumaha ogé bisa ngajelaskeun ide anjeun.

The GED® language arts (reading and writing) test measures how well you understand what you read, if you can write correctly, and how well you can explain your ideas.

The GED® language arts test is 150 menit lila, kaasup hiji 10-menit putus. Cai mibanda tilu bagian:

The GED® language arts test is 150 minutes long, including a 10-minute break. It has three sections:

  • bacaan - 60 menit
  • tulisan (basa) - 35 menit
  • tulisan (karangan) - 45 menit
  • Reading – 60 minutes
  • Writing (language) – 35 minutes
  • Writing (essay) – 45 minutes

Bagian maca tina test bakal nguji pangabisa anjeun ngartos tur ngajawab patarosan tina sapotong téks. Teks bisa jadi tina ucapan hiji, surat, a artikel koran, atawa petikan tina buku. tulisan (basa) bagian tina test bakal nanya patarosan ngeunaan cara bener tina tulisan. Bakal nguji pamahaman anjeun grammar. Dua bagian kahiji make sababaraha pilihan, jeung tipe sual basajan séjénna. Bagian katilu merlukeun anjeun nulis esai.

The reading part of the test will test your ability to understand and answer questions from a piece of text. The texts might be from a speech, a letter, a newspaper article, or a passage from a book. The writing (language) part of the test will ask you questions about correct ways of writing. It will test your understanding of grammar. The first two sections use multiple choice, and other simple question types. The third section requires you to write an essay.

Anjeun teu peryogi kauninga fakta wae mun lulus test kasenian basa. Anjeun perlu némbongkeun yén anjeun ngartos naon nu maca ku ngawalon patarosan, na nu bisa nulis Inggris bener. Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan uji kasenian basa.

You don’t need to know any facts to pass the language arts test. You need to show that you understand what you are reading by answering questions, and that you can write correct English. You can learn more about the language arts test.

Naon dina test GED®: Studi Sosial

What is on the GED® test: Social studies

The GED® social studies test measures your understanding of the history, ékonomi jeung géografi ti Amérika Serikat, na tina sababaraha isu dunya teuing.

The GED® social studies test measures your understanding of the history, economics and geography of the United States, and of some world issues too.

The testers keur pilari sababaraha pangaweruh dasar Amerika Serikat jeung ékonomi dunya tur géografi. test dina ukuran kamampuhan anjeun ngartos jeung napsirkeun informasi leuwih ti dinya ukuran pangaweruh anjeun tina fakta.

The testers are looking for some basic knowledge of the United States and the world economy and geography. The test measures your ability to understand and interpret information more than it measures your knowledge of facts.

The GED® social studies test lasts 70 menit. It uses sababaraha jenis sual béda, kaasup sababaraha pilihan, sered-na-serelek, panas titik, sarta eusian-di-nu-kosong. Patarosan anu ngeunaan PPKN jeung pamaréntah (50%), sajarah Amerika (20%), ékonomi (15%), jeung géografi jeung dunya (15%). Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan uji studi sosial.

The GED® social studies test lasts 70 minutes. It uses several different question types, including multiple choice, drag-and-drop, hot spot, and fill-in-the-blank. The questions are about civics and government (50%), United States history (20%), economics (15%), and geography and the world (15%). You can learn more about the social studies test.

Naon dina test GED®: math

What is on the GED® test: Math

The GED® math test will measure your understanding of several kinds of mathematics. Ieu kaasup ngarengsekeun masalah aljabar, kaahlian prosedural, analisis data, Jumlah rasa jeung kaahlian penalaran.

The GED® math test will measure your understanding of several kinds of mathematics. These include solving algebra problems, procedural skills, data analysis, number sense and reasoning skills.

Penalaran kaahlian hartina kamampuhna anjeun ngartos kana informasi di hareup maneh na ngajawab patarosan ngeunaan eta. Kalolobaan test bakal ngagunakeun ngan kaahlian dasar matematika sarta kaahlian penalaran. Topik anu leuwih maju bakal katutupan di ngan sababaraha patarosan kaluar tina sakabeh test.

Reasoning skills means your ability to understand the information in front of you and answer questions about it. Most of the test will use just basic math skills and reasoning skills. The more advanced topics will be covered in just a few questions out of the whole test.

The GED® math test is 115 menit lila sarta boga dua bagian:

The GED® math test is 115 minutes long and has two parts:

  • bagean 1 (mimitina 5-7 patarosan test) - a kalkulator teu diwenangkeun
  • bagean 2 (patarosan test sésana - ngeunaan 40) - a kalkulator nu diwenangkeun
  • Part 1 (first 5–7 test questions) – a calculator is not allowed
  • Part 2 (remaining test questions – about 40) – a calculator is allowed

Murid kedah ngalebetkeun waleran maranéhna pikeun patarosan kahiji (kalkulator teu diwenangkeun) méméh pindah kana kana sésana Ujian. Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan uji math.

Students must submit their answers to the first questions (calculator not allowed) before moving on to the rest of the test. You can learn more about the math test.

Watch a video about how to use the on-screen GED® test calculator

Watch a video about how to use the on-screen GED® test calculator

Naon dina test GED®: elmu pangaweruh

What is on the GED® test: Science

The GED® science test measures your understanding of some basic scientific ideas. test anjeun bakal difokuskeun wewengkon nu tangtu elmu: elmu hirup, elmu fisik, jeung bumi sarta spasi elmu. Ogé tés pangaweruh anjeun kumaha élmuwan ngembangkeun ideu (métode ilmiah).

The GED® science test measures your understanding of some basic scientific ideas. Your test will focus on certain areas of science: life science, physical science, and earth and space science. It also tests your knowledge of how scientists develop ideas (the scientific method).

The GED® science test lasts 90 menit. Cai mibanda 34 ka 45 patarosan ngagunakeun sababaraha jenis sual béda, kaasup sababaraha pilihan, sered-na-serelek, panas titik, sarta eusian-di-nu-kosong. Loba patarosan bakal nanya maca hiji tulisan ilmiah basajan tur ngajawab patarosan. Anjeun oge bisa ngaharepkeun ningali loba tabel sarta grafik na keur ngajawab patarosan ngeunaan éta. Anjeun bisa make kalkulator pikeun sababaraha patarosan upami Anjeun hoyong. Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan uji elmu.

The GED® science test lasts 90 minutes. It has 34 to 45 questions using several different question types, including multiple choice, drag-and-drop, hot spot, and fill-in-the-blank. Many questions will ask you to read a simple scientific text and answer questions. You can also expect to see a lot of tables and charts and to answer questions about them. You may use a calculator for some of the questions if you want to. You can learn more about the science test.

I have questions about how to take the GED® test in my state.

I have questions about how to take the GED® test in my state.

Anjeun tiasa find out how to take the GED® test in your state.

Kamarana atuh salajengna?

What should I do next?

Kami di dieu pikeun mantuan aya hasilna!

We are here to help you succeed!

Diajar deui

Learn more

Finish school and earn your GED®

Free online GED® preparation course

Rengse atikan anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!