Naon dina test TASC?

Inggris ogéTaya basa Inggris

Naon dina test TASC? Cara pangalusna pikeun nyiapkeun test anjeun uninga naon dina test TASC. Neangan jawaban kana patarosan anjeun ngeunaan naon nyangka di test teh. Diajar kumaha diajar sarta latihan pikeun uji.

What is on the TASC test? The best way to prepare for your test is to know what is on the TASC test. Find answers to your questions about what to expect in the test. Learn how to study and practice for the test.

Naon dina test TASC

What is on the TASC test

Kumaha atuh nyangka?

What should I expect?

Naon dina test TASC? Ieu naon anjeun tiasa nyangka:

What is on the TASC test? This is what you can expect:

  • Anjeun bakal buka situs test-disatujuan pikeun nyokot test TASC
  • Anjeun teu bisa nyokot test TASC online
  • Anjeun tiasa nyandak test teh dina komputer atawa dina kertas
  • Anjeun tiasa nyandak test dina basa Inggris atanapi Spanyol
  • test nu boga 5 bagian, disebut subtests - hiji pikeun tiap daerah eusi (taluk)
  • You will go to a test-approved site to take the TASC test
  • You cannot take the TASC test online
  • You can take the test on a computer or on paper
  • You can take the test in English or Spanish
  • The test has 5 parts, called subtests – one for each content area (subject)

Sakabeh test nyokot 7 jam 30 menit. Tapi anjeun bisa nyokot 5 bagian on poé béda. Ieu alus keur pagawe sibuk jeung bapa. Eta hartina anjeun bisa milih pikeun ulikan pikeun tiap bagian tina test nu kapisah. Atawa anjeun tiasa nyandak bagian anjeun geus nyaho, lajeng nganggo waktos anjeun pikeun diajar pikeun bagian harder.

The whole test takes 7 hours 30 minutes. But you can take the 5 parts on different days. This is good for busy workers and parents. It means you can choose to study for each part of the test separately. Or you can take the parts you already know, and then use your time to study for the harder parts.

Kumaha kuring nyaho lamun Kami siap nyandak ujian?

How do I know if I am ready to take the test?

Anjeun tiasa nyandak urang tés prakték online gratis lamun ningali anjeun siap.

You can take our free online practice tests to see if you are ready.

Atuh nyandak test dina kertas atawa komputer?

Should I take the test on paper or computer?

Sababaraha loka test nawarkeun test dina komputer, batur nawarkeun test dina kertas, jeung sababaraha nawiskeun duanana pilihan.

Some test sites offer the test on computer, others offer the test on paper, and some offer both choices.

Mun anjeun ngalakukeun test dina komputer, anjeun kudu meunang nyaman ngagunakeun parabot anjeun bakal manggihan di test teh. Anjeun tiasa nyobian pakakas dina parabot latihan online tugas. Lamun teu dipaké pikeun komputer, anjeun bisa mutuskeun prakték di situs test Anjeun jeung komputer nu sabenerna, mouse na keyboard anjeun bakal dipaké dina uji.

If you are taking the test on a computer, you must get comfortable using the tools you will find in the test. You can try the tools on the TASC online tools training. If you are not used to computers, you may decide to practice at your test site with the actual computer, mouse and keyboard you will use in the test.

atawa, anjeun bisa mutuskeun anjeun resep di test kertas. nganggo patarosan prakték resmi nyobian kaluar ngawalon patarosan TASC dina kertas.

Or, you may decide you prefer the paper test. Use the official practice questions to try out answering TASC questions on paper.

Anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang nyokot test TASC dina kertas sarta ngeunaan nyokot test TASC online.

Naon anu patarosan kawas?

What are the questions like?

Naon dina test TASC? Tes TASC boga sababaraha tipena béda patarosan. Sababaraha nu keur test komputer, bari batur nu keur test kertas.

What is on the TASC test? The TASC test has several different types of questions. Some are for the computer test, while others are for the paper test.

patarosan sababaraha-pilihan

Multiple-choice questions

patarosan sababaraha-pilihan anu keur tés boh komputer jeung kertas. Hiji patarosan sababaraha-pilihan méré Anjeun pilihan jawaban. patarosan bisa jadi ngeunaan téks, atawa bisa jadi ngeunaan gambar atawa peta. Ieu bisa jadi diagram a, kaasup bagan a, meja, atawa grafik. Handap téks atanapi gambar bakal sual lajeng daptar waleran, kawas conto ieu katuhu. Anjeun milih hiji katuhu ku ngaklik bunderan dina komputer, atawa nyieun tanda dina tulisan.

Multiple-choice questions are for both the computer and paper tests. A multiple-choice question gives you a choice of answers. The question might be about text, or it could be about a picture or map. It might be a diagram, including a chart, table, or graph. Below the text or image will be a question and then a list of answers, like this example to the right. You choose the right one by clicking a circle on the computer, or making a mark on paper.

conto sual pilihan ganda

example multiple choice question

patarosan sababaraha-pilih kasampak kawas patarosan sababaraha-pilihan. Tapi maranéhna nanya pikeun milih dua atawa tilu jawaban bener tinimbang ngan hiji.

Multiple-select questions look like multiple-choice questions. But they ask you to select two or three correct answers instead of just one.

Hal alus ngeunaan patarosan sababaraha-pilihan jeung sababaraha-pilih patarosan téh yén jawaban anu salawasna aya di hareupeun anjeun. Anjeun ngan kudu inohong kaluar hiji katuhu(s). Jang ngalampahkeun ieu, Anjeun kudu néangan taliti dina émbaran anjeun dibikeun. Baca patarosan taliti pisan, oge. Ieu bisa trik nu saeutik saeutik - contona, eta bisa disebutkeun, Mana jawaban henteu leres?

The good thing about multiple-choice questions and multiple-select questions is that the answers are always there in front of you. You just have to figure out the right one(s). To do this, you need to look carefully at the information you are given. Read the question very carefully, too. It might trick you a little bit – for example, it might say, Which answer is not true?

 

 

respon Gridded

Gridded response

réspon Gridded (waleran) digunakeun pikeun patarosan math on duanana kertas jeung tés komputer. Anjeun bakal peryogi meunang dipaké pikeun cara ieu ngasupkeun waleran Anjeun saencan Anjeun nyandak test math Anjeun.

Gridded responses (answers) are used for math questions on both the paper and the computer tests. You will need to get used to this ways of entering your answers before you take your math test.

Kalawan réspon gridded, Anjeun bakal ngasupkeun jawaban anjeun dua kali. Anjeun nulis unggal angka atanapi simbol di alun hiji di luhur. Satuluyna anjeun ngeusian eta deui ku shading bunderan kalawan jumlah anu sarua ngeunaan simbol dina kolom handap. Di handap ieu hiji conto ti test kertas TASC math pikeun jawaban nu 43.8. Grid Sigana mah ieu dina test komputer teuing.

With gridded responses, you will be entering your answer twice. You write each number or symbol in a square at the top. Then you fill it in again by shading the circle with the same number of symbol in the column below. Below is an example from a TASC math paper test for the answer 43.8. The grid looks like this on the computer test too.

Séred-na-serelek na patarosan komputer-hijina séjén

Drag-and-drop and other computer-only questions

patarosan sered-na-serelek nu ukur dina test komputer. Tes komputer kagunaan naon nelepon TASC “téhnologi-ditingkatkeun” patarosan. Téknologi komputer ngidinan Anjeun pikeun ngarobah hal dina layar. Ngagunakeun mouse nu, anjeun bakal mindahkeun buleud téks ti aréa sual ka wewengkon jawaban. Atawa anjeun bisa ngagambar garis antara buleud. Bakal aya parentah kaasup sual nu. Lamun nyaho kumaha carana ngagunakeun mouse a, téhnologi nu pisan dasar sarta gampang.

Drag-and-drop questions are only on the computer test. The computer test uses what TASC calls “technology-enhanced” questions. The computer technology allows you to change things on the screen. Using the mouse, you will move text boxes from a question area to an answer area. Or you might draw a line between boxes. There will be instructions included in the question. If you know how to use a mouse, the technology is very basic and easy.

patarosan tulisan

Writing questions

test TASC anjeun bakal kaasup patarosan anu meryogikeun Anjeun nulis jawaban. Bisa jadi respon pondok atawa bisa jadi hiji karangan.

Your TASC test will include questions that require you to write an answer. It could be a short response or it could be an essay.

  • respon diwangun: ieu anu pondok ditulis atawa diketik waleran kana patarosan.
  • nulis ajakan (karangan): tna ieu nu panjang ditulis atawa diketik jawaban ka item di test tulisan anjeun. Anjeun kudu nuliskeun sababaraha ayat ngeunaan hiji topik anjeun dibikeun.
  • Constructed response: these are short written or typed answers to questions.
  • Writing prompt (essay): this is a longer written or typed answer to an item in your writing test. You will have write a few paragraphs about a topic you are given.

Coba éta kaluar!

Try them out!

Anjeun tiasa nyandak éta uji TASC dina kertas atawa dina komputer. Coba éta format béda - anjeun bakal bisa ngalengkepan sakabéh jenis sual lamun latihan dihareupeun waktos!

You can take the TASC test on paper or on a computer. Try the different formats – you will be able to complete all of the question types if you practice ahead of time!

Naon anu subjék?

What are the subjects?

Naon dina test TASC? Aya lima subtests (subjék) dina tés TASC: Studi Sosial, elmu pangaweruh, matematika (math pikeun pondok), bacaan na tulisan.

What is on the TASC test? There are five subtests (subjects) on the TASC test: social studies, science, mathematics (math for short), reading and writing.

Naon dina test TASC: bacaan

What is on the TASC test: Reading

Tes bacaan nyokot 85 menit. Cai mibanda patarosan sababaraha-pilihan, sered-na-serelek atawa item nu sarupa pikeun uji komputer, sarta sual anu perlu jawaban diwangun.

The reading test takes 85 minutes. It has multiple-choice questions, drag-and-drop or similar items for the computer test, and a question that needs a constructed answer.

Anjeun bakal ngajawab bahan ngeunaan naskah sunda nu maca. Anjeun bakal baca 75 % teks informational, kayaning artikel koran atawa karangan faktual. Anjeun bakal baca 24 % téks sastra, sakumaha excerpts misalna tina novel, muterkeun atawa sajak.

You will answer materials about texts you read. You will read 75 % informational texts, such as newspaper articles or factual essays. You will read 24 % literary text, such as excerpts from novels, plays or poems.

test bakal ngukur:

The test will measure:

  • carana ngarti: pamahaman naon petikan di nyebutkeun
  • analisa: examining kumaha na naha rinci anu dipaké
  • aplikasi: mindahkeun pamendak ti hiji konteks ka sejen
  • sintésis: putting gagasan babarengan pikeun ngarti harti badag
  • comprehension: understanding what the passage says
  • analysis: examining how and why details are used
  • application: transferring ideas from one context to another
  • synthesis: putting ideas together to understand a larger meaning

Naon dina test TASC: tulisan

What is on the TASC test: Writing

Tes tulisan lasts 110 menit. bagean 1 nyokot 65 menit. Cai mibanda patarosan sababaraha-pilihan jeung sered-na-serelek atawa item nu sarupa pikeun uji komputer. bagean 2 nyokot 45 menit sarta boga salah ditulis sual karangan.

The writing test lasts 110 minutes. Part 1 takes 65 minutes. It has multiple-choice questions and drag-and-drop or similar items for the computer test. Part 2 takes 45 minutes and has one written essay question.

bagean 1 bakal ngukur:

Part 1 will measure:

  • tulisan (15%)
  • grammar / pamakéan (30%)
  • dimodalan / baca / ejahan (25%)
  • pangaweruh basa (30%)
  • writing (15%)
  • grammar/usage (30%)
  • capitalization/punctuation/spelling (25%)
  • knowledge of language (30%)

bagean 2 (karangan) bakal ngoleksi on:

Part 2 (the essay) will be scored on:

  • kajelasan tina éksprési
  • jelas jeung organisasi strategis
  • ngembangkeun lengkep gagasan
  • struktur kalimah, tanda baca, tatabasa, pilihan kecap, jeung éjahan
  • clarity of expression
  • clear and strategic organization
  • complete development of ideas
  • sentence structure, punctuation, grammar, word choice, and spelling

Naon dina test TASC: Studi Sosial

What is on the TASC test: Social studies

Tes studi sosial lasts 75 menit. Cai mibanda patarosan sababaraha-pilihan, sered-na-serelek atawa item nu sarupa pikeun uji komputer, sarta sual anu perlu jawaban diwangun.

The social studies test lasts 75 minutes. It has multiple-choice questions, drag-and-drop or similar items for the computer test, and a question that needs a constructed answer.

Salila ujian, anjeun bakal ngajawab patarosan di AS jeung sajarah dunya, ékonomi, elmu bumi, PPKN, jeung pamaréntah. test bakal ngukur pamahaman anjeun tina prinsip dasar dina unggal jalma wewengkon. Anjeun bakal nempo passages téks, ilustrasi, grafik, jeung grafik. Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan studi TASC Sosial subtest.

During the test, you will answer questions on US and world history, economics, geography, civics, and government. The test will measure your understanding of the basic principles in each of those areas. You will be looking at text passages, illustrations, graphs, and charts. You can learn more about the TASC Social studies subtest.

Naon dina test TASC: matematika

What is on the TASC test: Mathematics

Tes math lasts 105 menit. pikeun bagian 1 (55 menit) Anjeun nganggo kalkulator a. pikeun bagian 2 (50 menit) kalkulator teu diwenangkeun. Aya sababaraha patarosan pilihan, patarosan respon gridded, sarta sered-na-serelek atawa item nu sarupa pikeun uji komputer.

The math test lasts 105 minutes. For part 1 (55 minutes) you use a calculator. For part 2 (50 minutes) calculators are not allowed. There are multiple choice questions, gridded response questions, and drag-and-drop or similar items for the computer test.

Tes math baris difokuskeun kaahlian penalaran matematik Anjeun. Ieu ogé bakal ngukur pamahaman anjeun:

The math test will focus on your mathematical reasoning skills. It will also measure your understanding of:

  • dasar matematika
  • masalah kecap
  • aljabar
  • géométri
  • basic math
  • word problems
  • algebra
  • geometry

Versi komputer sahiji test math boga hiji dina layar kalkulator. Anjeun tiasa latihan jeung kalkulator online di bagian math tina parabot latihan online tugas. Lamun resep a kalkulator handheld ka dina layar kalkulator, menta di situs nguji anjeun lamun bisa mawa sorangan tina daptar di handap.

The computer version of the math test has an on-screen calculator. You can practice with the online calculator in the math section of the TASC online tools training. If you prefer a handheld calculator to an on-screen calculator, ask at your testing site if you can bring your own from the list below.

Lamun nuju nyokot test kertas-dikirimkeun, anjeun bakal kedah nyangking kalkulator handheld. Texas Instrument Modél TI-30XS teh kalkulator pikaresep keur nyokot test TASC, tapi aya lengkep a daptar kalkulator disatujuan.

If you’re taking the paper-delivered test, you will need to bring a handheld calculator. Texas Instrument Model TI-30XS is the preferred calculator for taking the TASC test, but there is a complete list of approved calculators.

Naon dina test TASC: elmu pangaweruh

What is on the TASC test: Science

Tes elmu lasts 75 menit. Cai mibanda patarosan sababaraha-pilihan jeung sered-na-serelek atawa item nu sarupa pikeun uji komputer.

The science test lasts 75 minutes. It has multiple-choice questions and drag-and-drop or similar items for the computer test.

Tes elmu bakal difokuskeun elmu fisik, elmu hirup, jeung bumi sarta spasi elmu. Anjeun bakal kedah ngartos sababaraha pamanggih ilmiah dasar jeung métode ilmiah. Anjeun bisa jadi kudu ngelingan pangaweruh, nerapkeun pangaweruh jeung kaahlian, atawa nerapkeun penalaran. Anjeun tiasa diajar beuki ngeunaan subtest TASC Élmu.

The science test will focus on physical science, life science, and earth and space science. You will need to understand some basic scientific ideas and the scientific method. You may need to recall knowledge, apply knowledge and skills, or apply reasoning. You can learn more about the TASC Science subtest.

Kumaha nu di tés ngoleksi?

How are the tests scored?

The tés anu ngoleksi dina skala 300 ka 800 pikeun tiap subtest. Skor minimum lulus téh:

The tests are scored on a scale of 300 to 800 for each subtest. The minimum passing scores are:

• Reading 500

• Reading 500

• Matematika 500
• Mathematics 500
• Élmu 500
• Science 500
• Studi Sosial 500
• Social Studies 500
• Nulis 500 tambah sahanteuna 2 kaluar tina 8 mungkin titik dina karangan

• Writing 500 plus at least 2 out of 8 possible points on the essay

Lamun anjeun boga lulus lima subtests, geus lulus test TASC.

When you have pass all five subtests, you have passed the TASC test.

Kuring gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana nyokot test TASC dina kaayaan abdi.

I have questions about how to take the TASC test in my state.

Anjeun tiasa manggihan cara nyokot tugas nguji dina kaayaan anjeun.

You can find out how to take the TASC test in your state.

Kamarana atuh salajengna?

What should I do next?

Kami di dieu pikeun mantuan aya hasilna!

We are here to help you succeed!

Diajar deui

Learn more

Rengse sakola na earn GED® Anjeun

Gratis tangtu préparasi GED® online

Rengse atikan anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!