Naon kelas USAHello jeung naha éta bébas?

Inggris ogéTaya basa Inggris

USAHello nawarkeun hiji kelas online gratis pikeun mantuan jalma sukses di Amérika Serikat of America. Diajar naha urang nawiskeun kelas bébas pikeun pangungsi sarta imigran. Panggihan anu kami jeung naha éta gawang kami pikeun mantuan pendatang di AS.

USAHello offers a free online classroom to help people succeed in the United States of America. Learn why we offer free classes for refugees and immigrants. Find out who we are and why it is our goal to help newcomers in the USA.

Naser Yahya (dewan piwuruk) sarta Tej Mishra (Déwan diréksi) dina pasamoan dewan USAHello di 2018.
Naser Yahya (advisory board) and Tej Mishra (board of directors) at USAHello board meeting in 2018.

Naha éta kelas bébas?

Why are the classes free?

kelas urang bébas ngarah tiasa kabuka ka dulur. Anjeun teu kudu mayar kusabab USAHello mangrupakeun nirlaba. A nirlaba mangrupa organisasi anu henteu nyieun duit tina jalma eta mantuan. Jalma anu ngeunaan miara pangungsi sarta imigran méré duit jadi USAHello kelas online tiasa layanan bébas. USAHello henteu nyambung ka sagala pamaréntah.

Our classes are free so they can be open to everyone. You do not have to pay because USAHello is a non-profit. A non-profit is an organization that does not make money from the people it helps. People who care about refugees and immigrants give money so the USAHello online classroom can be a free service. USAHello is not connected to any government.

Naha kuring kudu mere Anjeun inpo kuring?

Why must I give you my information?

Anjeun teu kudu masihan informasi ngeunaan diri, Tapi anjeun bakal kedah nganggo alamat surélék enroll. email alamat anjeun bakal Ngaran akun anjeun. Dina akun anjeun, anjeun tiasa ngalacak palajaran sarta kuis nu lengkep. Urang bakal dikirim Anjeun surelek ngeunaan kamajuan Anjeun. Upami anjeun hoyong kami eureun ngirim Anjeun surelek, Anjeun tiasa ngabejaan urang.

You do not have to give information about yourself, but you will need to use an email address to enroll. Your email address will be your account name. In your account, you can keep track of the lessons and quizzes you complete. We will send you emails about your progress. If you want us to stop sending you emails, you can tell us.

Dupi anjeun kersa masihan abdi diploma GED® atanapi kawarganagaraan?

Will you give me a GED® diploma or citizenship?

kelas urang nyiapkeun anjeun nyandak GED nu® test jeung test kawarganagaraan AS. kelas urang teu masihan anjeun GED a® diploma atawa kawarganagaraan AS. Anjeun kudu buka hiji puseur nguji resmi pikeun meunangkeun GED Anjeun® diploma. pikeun kawarganagaraan, anjeun kudu nerapkeun ka pamaréntah AS.

Our classes prepare you to take the GED® test and the US citizenship test. Our classes do not give you a GED® diploma or US citizenship. You must go to an official testing center to get your GED® diploma. For citizenship, you must apply to the US government.

The pangungsian Center Online kiwari USAHello. Simkuring robah ngaran urang pikeun mastikeun pendatang ti backgrounds ngarasa wilujeng sumping dina ramatloka urang na di kelas urang.

The Refugee Center Online is now USAHello. We changed our name to make sure newcomers from all backgrounds feel welcome on our website and in our classroom.

Mun ramatloka wae ngabejaan Anjeun maranéhna bakal méré Anjeun diploma GED® atanapi kawarganagaraan AS, teu leres. Ieu mangrupakeun ramatloka goréng. Ulah mere eta duit atawa informasi pribadi.

If any website tells you they will give you a GED® diploma or US citizenship, it is not true. It is a bad website. Do not give them money or personal information.

Kumaha carana ulah panipuan sarta website anu goréng

How to avoid fraud and bad websites

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran alus dina situs web lianna:

Here is some good information on other websites:

Testimonials - naon sababaraha urang siswa nyebutkeun ngeunaan kelas USAHello

Testimonials – what some of our students say about the USAHello classroom

"Kuring geus kungsi diploma SMA ti nagara asal, tapi teu bisa nransper sertipikat kuring ti peuntas laut. Persiapan test ngaliwatan USAHello éta prakték hébat. Kuring baris meunang kuliah ". - Wes, pendatang ti Pakistan

“I already had a high school diploma from my home country, but I couldn’t transfer my certificate from overseas. The test preparation through USAHello was great practice. I will get to college.” — Wes, newcomer from Pakistan

gambar kawarganagaraan pikeun testimonials"Éta incredibly teuas pikeun manggihan bahan pikeun diajar di Swahili. Ku diajar di duanana Inggris sarta Swahili, Kuring ngarasa yakin yén kuring bisa lulus PPKN ". - Salome, pangungsian ti Républik Démokratik Kongo

citizenship image for testimonials“It is incredibly hard to find materials to study in Swahili. By studying in both English and Swahili, I felt confident that I could pass the civics.” — Salome, refugee from the Democratic Republic of the Congo

"Kami pohara bahagia mun meunang aksés ka sumber kawas USAHello pikeun mantuan kuring diajar pikeun GED abdi." - Sainte Fathiah

“I am very happy to get access to resources like USAHello to help me study for my GED.” — Fathiah Ainte

"Kuring rék hatur nuhun pikeun anjeun alus teuing gawé-kusabab kahirupan kasusah kuring teu bisa lulus ti sakola luhur tapi keur di handap studi GED anjeun sarta Kami pisan senang tur ngarasakeun unggal palajaran." - murid kuliah prospektif dina New York

“I want to thank you for your excellent work—because of life difficulties I could not graduate from high school but I am following your GED studies and I am very happy and enjoying every lesson.” — Prospective college student in New York

"Kuring nyokot USAHello GED review pikeun mantuan kuring lulus ujian GED di California. Kuring diliwatan ujian GED kuring pikeun sakabéh subjék dina Usaha kahiji. Kuring éta bisa enroll dina Tangtu teknisi cardiac Monitor. Ayeuna kuring bisa nerapkeun keur kursus kuliah jeung nerapkeun pikeun jobs hadé nu nawiskeun kauntungan alus ". - Nick Esquibel

“I took the USAHello GED review to help me pass the GED exam in California. I passed my GED exam for all subjects on the first attempts. I was able to enroll in a Cardiac Monitor technician course. Now I can apply for college courses and apply for better jobs that offer good benefits.” — Nick Esquibel

pangungsian gambar dibandung ti awéwé“Kuring keur ngalakukeun GED nu® kelas persiapan kitu abdi tiasa rengse pangajaran kuring jeung meunang pakasaban hadé.” - Sabitra, pangungsian ti Butan

refugee testimonial image of woman“I am taking the GED® preparation classes so I can finish my education and get a better job.” Sabitra, refugee from Bhutan

 

 



Dupi anjeun gaduh patarosan atanapi kasalempang kelas urang? Punten surélék urang!
Do you have questions or concerns about our classes? Please email us!

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!