propil kasang tukang budaya murid pangungsian

Learn about your students and their cultural backgrounds with cultural background profiles.

Ku keur informed culturally, Anjeun bakal jadi hadé dilengkepan for ajarkeun beragam siswa dina kelas multikultural Anjeun. Read and download our cultural background profiles. Anjeun oge tiasa download all of the profiles as one PDF. The profiles are short so you can quickly learn key information to help you help your students.

Dina Ayat ieu

Apganistan

Murid ti Afghanistan pisan difokuskeun kana kulawarga maranéhanana Maca deui

Aljazair

siswa Aljazair kudu kolotna anu hoyong ngarojong pangajaran maranéhna. Maca deui

Butan (Nepal Asal)

siswa pangungsian ti Butan mungkin geus Isro ka sakola di Nepal Maca deui

Burma

Murid ti Burma condong kacida hormat guru tapi paling geus interrupted educations Maca deui

Burundi

Murid ti Burundi condong jadi peserta didik langkung sirkular Maca deui

Kamboja

Murid ti Kamboja dipikaresep mahasiswa generasi kadua Maca deui

Cina

siswa Cina anu dipikaresep hormat sarta formal kalayan guru maranéhanana. Maca deui

Colombia

Colombia boga sistem atikan kuat. Tapi, murid ti Kolombia mungkin geus ngungsi kekerasan teu geus dihadiran sakola. Maca deui

Cuba

kulawarga Cuban niatna percanten nilai educaiton Maca deui

Républik Démokratik Kongo

Loba mahasiswa ti DRC spent taun panjang di pangungsian Maca deui

Él Salvador

Murid ti Él Salvador condong hirup di kulawarga multi-generasi Maca deui

Éritréa

Loba Eritreans anu resettled ka Amérika Serikat dina 2000 mimiti Maca deui

Étiopia

siswa Ethiopian dipikaresep miboga daya kawates di sakola maranéhanana Maca deui

Guatemala

Loba kulawarga Guatemalan di Amérika Serikat anu ti budaya Maya sarta bisa jadi teu nyarita Spanyol. Maca deui

Haiti

Loba mahasiswa ti Haiti sumping ka Amérika Serikat sanggeus gempa Maca deui

Honduras

Murid ti Honduras geus varying derajat atikan jeung bisa geus ngalaman kekerasan Maca deui

Iran

Murid ti Iran dipikaresep dihadiran sakola tapi teu mungkin geus wanti mun mikir kritis Maca deui

Irak

siswa Iraqi dipikaresep melek jeung bisa geus kolot kacida dididik Maca deui

Karen (Burma)

siswa Karen kacida hormat guru. Loba teu boga aksés ka pendidikan formal Maca deui

Karennni

siswa Karenni kacida hormat guru. Loba teu boga aksés ka pendidikan formal Maca deui

Laos

Paling mahasiswa ti Laos anu imigran generasi kadua Maca deui

Liberia

Liberians geus loba familiarity sarta pangalaman jeung budaya Amérika Maca deui

Mon (Burma)

siswa Mon kacida hormat guru. Loba teu boga aksés ka pendidikan formal Maca deui

Nepal

siswa pangungsian ti Nepal dipikaresep sempet dugi kasempetan pendidikan Maca deui

Nikaragua

Paling mahasiswa Nicaraguan boga kulawarga nu hayang jadi aub dina pangajaran maranéhna. Maca deui

Pakistan

Katresna anu kurang kamungkinan kana boga sakola dihadiran. Kolot bakal perlu diondang hadir acara sakola Maca deui

Puérto Riko

Puérto Riko mangrupakeun bagian tina Amérika Serikat tapi siswa mibanda kasempetan pisan béda Maca deui

Rakhine Propinsi (Burma)

Murid ti Rakhine Propinsi condong jadi pohara béda culturally ti mahasiswa ti sesa Burma Maca deui

Rohingya

Murid ti kaayaan Rohingya paling dipikaresep gaduh enol atikan formal Maca deui

Rusia (Urut Uni Soviét)

Murid ti Rusia condong jadi komunikasi teu langsung Maca deui

Shan (Burma)

siswa Shan kacida hormat guru maranéhanana Maca deui

Sierra Leone

Murid ti Sierra Leone bakal ngabales ogé musik Maca deui

Somalia

May students from Somalia have little or no formal education Maca deui

Sudan Kidul

Murid ti Sudan Kidul geus dipikaresep ngalaman tingkat tinggi kekerasan Maca deui

Suriah

Syrian students may have interrupted educations but highly educated parents Maca deui

Viétnam

Vietnamese students come from a highly authoritarian educational background Maca deui

Yugoslavia

Students from the former Yugoslavia highly value education and respect their teachers. Maca deui

Mastikeun sakabeh murid Anjeun sukses

strategi kelas dumasar-bukti sarta rojongan pikeun pendidik murid pendatang.

enroll kiwari