propil kasang tukang budaya murid pangungsian

Learn about your students and their cultural backgrounds with cultural background resources from USAHello.

Ku keur informed culturally, Anjeun bakal jadi hadé dilengkepan for ajarkeun beragam siswa dina kelas multikultural Anjeun. Read and download our cultural background resources. Anjeun oge tiasa download all of the resources as one PDF. The information is concise so you can quickly learn key information to help you help your students. These cultural background resources were designed for educators but can be used by anyone who wants to welcome newcomers in their community.

Dina Ayat ieu

Apganistan

Murid ti Afghanistan pisan difokuskeun kana kulawarga maranéhanana Maca deui

Aljazair

siswa Aljazair kudu kolotna anu hoyong ngarojong pangajaran maranéhna Maca deui

Butan (Nepali origin)

siswa pangungsian ti Butan mungkin geus Isro ka sakola di Nepal Maca deui

Burma

Murid ti Burma condong kacida hormat guru tapi paling geus interrupted educations Maca deui

Burundi

Murid ti Burundi condong jadi peserta didik langkung sirkular Maca deui

Kamboja

Murid ti Kamboja dipikaresep mahasiswa generasi kadua Maca deui

Cina

siswa Cina anu dipikaresep hormat sarta formal kalayan guru maranéhanana. Maca deui

Colombia

Colombia boga sistem atikan kuat. Tapi, murid ti Kolombia mungkin geus ngungsi kekerasan teu geus dihadiran sakola. Maca deui

Cuba

kulawarga Cuban niatna percanten nilai educaiton Maca deui

Républik Démokratik Kongo

Loba mahasiswa ti DRC spent taun panjang di pangungsian Maca deui

Él Salvador

Murid ti Él Salvador condong hirup di kulawarga multi-generasi Maca deui

Éritréa

Loba Eritreans anu resettled ka Amérika Serikat dina 2000 mimiti Maca deui

Étiopia

siswa Ethiopian dipikaresep miboga daya kawates di sakola maranéhanana Maca deui

Guatemala

Many Guatemalan families in the United States are from the Mayan culture and may not speak Spanish Maca deui

Haiti

Loba mahasiswa ti Haiti sumping ka Amérika Serikat sanggeus gempa Maca deui

Honduras

Murid ti Honduras geus varying derajat atikan jeung bisa geus ngalaman kekerasan Maca deui

Iran

Murid ti Iran dipikaresep dihadiran sakola tapi teu mungkin geus wanti mun mikir kritis Maca deui

Irak

Iraqi students are probably schooled and may have highly educated parents Maca deui

Karen (Burma)

siswa Karen kacida hormat guru. Loba teu boga aksés ka pendidikan formal Maca deui

Karennni

siswa Karenni kacida hormat guru. Loba teu boga aksés ka pendidikan formal Maca deui

Laos

Paling mahasiswa ti Laos anu imigran generasi kadua Maca deui

Liberia

Liberians geus loba familiarity sarta pangalaman jeung budaya Amérika Maca deui

Mon (Burma)

Mon students highly respect teachers but many did not have access to formal education Maca deui

Nepal

siswa pangungsian ti Nepal dipikaresep sempet dugi kasempetan pendidikan Maca deui

Nikaragua

Paling mahasiswa Nicaraguan boga kulawarga nu hayang jadi aub dina pangajaran maranéhna Maca deui

Pakistan

Girls are less likely to have attended school and parents will need to be encouraged to attend school events Maca deui

Puérto Riko

Puérto Riko mangrupakeun bagian tina Amérika Serikat tapi siswa mibanda kasempetan pisan béda Maca deui

Rakhine Propinsi (Burma)

Murid ti Rakhine Propinsi condong jadi pohara béda culturally ti mahasiswa ti sesa Burma Maca deui

Rohingya

Students from Rohingya state may have had no formal education opportunities Maca deui

Rusia (Urut Uni Soviét)

Students from Russia tend to be indirect communicatiors Maca deui

Shan (Burma)

Shan students greatly respect their teachers Maca deui

Sierra Leone

Students from Sierra Leone will enjoy cultural classroom activities Maca deui

Somalia

May students from Somalia have little or no formal education Maca deui

Sudan Kidul

Students from South Sudan have probably experienced high levels of violence Maca deui

Suriah

Syrian students may have interrupted educations but highly educated parents Maca deui

Viétnam

Vietnamese students come from a highly authoritarian educational background Maca deui

Yugoslavia

Students from former Yugoslavia highly value education and respect their teachers Maca deui

Mastikeun sakabeh murid Anjeun sukses

strategi kelas dumasar-bukti sarta rojongan pikeun pendidik murid pendatang.

enroll kiwari