Nyaho pangungsian a geus robah hirup abdi salamina

Ngarti jeung nulungan populasi barudak pangungsian
Pangungsian gadis di tempat kaulinan nu

Because of knowing a refugee, an American becomes a social worker to help the refugee children population, changing the course of her own life.

Ngarti jeung nulungan populasi barudak pangungsian

Tumuwuh nepi dina suburb kelas aksara-tengah Jacksonville, Kuring cicing di jahiliah tetep masarakat pangungsian di kotana urang. Saterusna, di tumiba 2013, Kuring enrolled dina Tangtu dijudulan "Colloquium" Tangtu ieu, diajarkeun ku Dr. Leslie Kaplan, fokus kana pamahaman jeung nulungan populasi barudak pangungsian.

Tangtu ieu salamina robah hirup abdi. Salaku hasil tina encounters ringkes Kuring kungsi mibanda barudak pangungsian, Kuring mutuskeun pikeun jadi fasilitator keur Tangtu Colloquium, nu masihan abdi kasempetan salajengna jadi berinteraksi sareng komunitas pangungsian. Kuring ogé mimiti volunteering kalawan Lutheran Layanan Sosial, ti mana memori fondest abdi mahasiswa tengah-sakola bimbel pangungsian. Ieu mereun ningali tekad maranéhanana sarta miharep firsthand.

Ngarobah utama kuring ka tempat gawe sosial ngawula jeung jadi nu ngajengkeun keur loba pangungsi di nagara ieu

Kusabab volunteering, Kuring robah utama kuring ka tempat gawe sosial supaya kuring bisa ngawula jeung jadi nu ngajengkeun keur loba pangungsi di nagara ieu. Salila sataun pamungkas abdi di UNF, Kuring interned di Project pikeun penyembuhan, a nonprofit leutik nu nyadiakeun program sangakan kaséhatan méntal sarta wellness ka pangungsi di daerah Jacksonville. Ieu di dieu di Project pikeun penyembuhan yén kuring encountered a klien anu salamina bakal panginget waktu kuring gawé bareng pangungsi.

bareng, urang digarap arah nulungan klien ieu ngarti kumaha carana nyandak beus kota nepi ka pasini médis nu klien urang. Ku basa jeung halangan kultural antara kami, Kuring diajar hiji deal agung kasabaran jeung hormat. Kuring digawé pikeun ngawangun trust na rapport kalayan klien tur bari lakukeun eta, Kuring mantuan nu klien mangtaun kamerdikaan jeung kapercayaan. klien nu mantuan kuring pikeun neuleuman palajaran sami abdi ieu nyobian ngajar klien nu, sarta kuring baris salamina bersyukur pikeun hormat dikecapkeun jeung amanah antara klien ieu sareng sorangan. pangalaman kieu reminds kuring nu imut anu universal.

Dina ngahargaan Poé pangungsian Dunya 2017, USAHello is collecting stories of how refugees make our lives better.

USAHello believes newcomers make our country a better place. Pangungsian resettlement henteu ngan hal moral atawa etika kana ngalakukeun - eta pedah urang jeung komunitas urang ogé. carita ieu ti individu sabudeureun nagara némbongkeun kumaha Nyaho, pangajaran, gawé bareng, jeung sugan paling importantly, keur babaturan kalawan, pangungsi geus ningkat nyawa Amerika.

Dunya pangungsian Poé June 20, 2017

Manggihan acara di masarakat anjeun sarta diajar kumaha anjeun tiasa ngagungkeun Poé pangungsian Dunya 2017.

kira-kira Katherine Parker
Salaku sarjana ti Universitas Utara Florida ku sarjana muda abdi di Gawé Sosial, Katherine Parker kiwari dina prosés nerapkeun ka Universitas Florida Propinsi keur dirina Master di Gawé Sosial.