Politika e privatësisë

Privacy juaj është i rëndësishëm për ne.

USAHello respekton privatësinë tuaj.

Për të demonstruar angazhimin tonë për të mbrojtur të drejtat tuaja, kemi krijuar këtë privacy policy për të shpjeguar se si ne trajtojmë informacionin që ju të na japin me përdorimin tuaj të faqes sonë të. Kjo politikë mund të ndryshohet në çdo kohë, në të cilin rast Politika e rishikuar Privacy do të zbatohen për informacionin që marrim pas datës Politika e rishikuar Privacy është postuar.

Njoftimi Privacy

Ky njoftim privacy zbulon praktikat e intimitetit për usahello.org. Ky njoftim privacy vlen vetëm për informacionin e mbledhur nga ky website. Ai do t'ju njoftojë sa më poshtë:

  • Ajo që personalisht të identifikueshme është mbledhur nga ju përmes internetit, se si ajo është përdorur dhe me të cilin ajo mund të ndahet.
  • Cilat zgjedhje janë në dispozicion për ju në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja.
  • Procedurat e sigurisë në vend për të mbrojtur keqpërdorimin e informacionit tuaj.
  • Si ju mund të korrigjuar ndonjë pasaktësi në informacionin e.

Mbledhja e informacionit, përdorim, dhe ndarjen e

Ne jemi pronarë i vetëm i informacionit të mbledhur në këtë faqe. Ne vetëm të kenë qasje në / mbledhin informacion që ju vullnetarisht të na japin me email apo kontakt tjetër të drejtpërdrejtë nga ju. Ne nuk do të shesë ose me qira këtë informacion për të gjithë.

Jo-personalisht të identifikueshme dhe cookies

Në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë të, ne ndonjëherë të mbledhur informacion jo-personalisht të identifikueshme për ju, të tilla si IP adresën tuaj dhe faqet e internetit që ju vizitoni. Ne gjithashtu mund të dërgojë "cookies" në kompjuterin tuaj. Një "cookie" është një file i vogël teksti dërguar në kompjuterin tuaj dhe ruajtur në hard drive e tij që na ndihmon të njohim vizitorë të përsëritur, të lehtësuar aksesin e vazhdueshëm të çdo vizitori ndaj dhe përdorimin e faqen tonë të tilla si ajo gjuhë ju preferoni për të lexuar dhe mësuar në, dhe sjellja e përdorimit udhë. Ne përdorim "cookies" dhe të mbledhë informacione të tjera jo-personalisht të identifikueshme për të rritur përvojën tuaj në shfletim.

Kontaktimi dhe / ose duke iu përgjigjur kërkesave tuaja

Ne do të përdorim informacionin tuaj për t'u përgjigjur për ju, lidhur me arsyen që të na kontaktuar. Ne nuk do të ndajnë informacionin tuaj me ndonjë palë e tretë jashtë organizatës sonë, nëse është e nevojshme për të përmbushur kërkesën tuaj, të tilla si regjistrimin në një kurs pasuniversitar.

Nëse ju nuk na kërkoni që të, Ne mund t'ju kontaktojmë përmes emailit në të ardhmen të ju tregojë për programet tona, klasat, përditësime për rivendosjen e refugjatëve, dhe / ose përditësime në këtë privacy policy.

qasja juaj për të dhe kontrolli mbi informatat

Ju mund të zgjedhin nga ndonjë kontakteve ardhshme nga ne në çdo kohë. Ju mund të bëni në vijim në çdo kohë duke na kontaktuar në: privacy@usahello.org.

  • Shih se çfarë të dhënat që kemi për ju, nëse ndonjë.
  • Ndrysho / sakta / fshirë çdo të dhënë që kemi për ju.
  • Express çdo shqetësim që keni në lidhje me përdorimin tonë të të dhënave tuaja.

siguri

Ne kemi marrë masa për të mbrojtur informatat tuaja. Kur ju të paraqesë informatat e ndjeshme nëpërmjet faqes së internetit, Informacioni juaj është i mbrojtur si online dhe offline.
Kudo që të mbledhë informata të ndjeshme (të tilla si të dhëna kartë krediti), që informacioni është i koduar dhe transmetohet tek ne në një mënyrë të sigurt. Ju mund të verifikojë këtë duke kërkuar për një ikonë të bllokohet në shiritin e adresave dhe duke kërkuar për “https” në fillim të adresës të faqes Web.
Ndërsa ne i përdorim encryption për të mbrojtur informatat e ndjeshme transmetohet në internet, ne gjithashtu të mbrojtur offline tuaj informacionit. Vetëm punonjësit që kanë nevojë për informacion për të kryer një punë të veçantë (për shembull, kurse mësimore) jepet akses në informacionin personalisht të identifikueshme.

pyetjet

Nëse keni ndonjë pyetje, ose nëse mendojnë se ne nuk jemi të bindet nga kjo privacy policy, ju duhet të na kontaktoni menjëherë përmes emailit në: privacy@usahello.org.