USAHello është një website e krijuar për refugjatët dhe imigrantët në SHBA.

Çfarë është USAHello?

USAHello është një one-stop, website të plotë që shtëpitë burimet dhe ardhurve të informacionit duhet për të ndërtuar jetën e suksesshme për veten dhe familjet e tyre në Shtetet e Bashkuara.

refugjatët e zhvendosur dhe emigrantët kanë bashkëpunuar në përmbajtjen tonë, e cila është shkruar për nxënësit anglisht dhe ata me të arsimit ndërprerë. tonë programet janë rritur më tej nga përkthimet e automatizuar dhe manual dhe të fundit në teknikat e multi-modale të mësuarit. Ne përdorim përhapjen e teknologjisë mobile dhe fuqinë e internetit për të siguruar të sigurt, Mbështetja besueshëm se ku dhe kur është e nevojshme.

USAHello është unik.

USAHello është i vetmi burim i plotë në internet për refugjatët dhe imigrantët në SHBA. Ardhurve në çdo shtet të vizitoni faqen tonë të internetit, dhe ne kemi partneritet me agjencitë e risistemimit dhe jo-fitime të tjera në të gjithë vendin. Puna jonë plotëson burime mbi-the-tokë e mbështetjes që tashmë ekzistojnë duke i bërë ato më të kuptueshme dhe të arritshme për ata që kanë nevojë ata me FindHello, aplikacionin tonë celular nisur në 2019 në partneritet me UNHCR.

USAHello udhëhiqet nga popullata që shërben.

USAHello është ngushtë e ndërlidhur me komunitetin ajo është duke u përpjekur për të ndihmuar. Ne besojmë se të ardhurve janë avokatët e tyre të mirë. Më shumë se gjysma e anëtarëve tanë të bordit janë refugjatë zhvendosur Ose së pari- dhe emigrantët brezit të dytë. Programet tona janë zhvilluar dhe janë përmirësuar vazhdimisht me të dhëna nga komunitetet e sapoardhur, përfshirë Teknologjisë Refugjatë USAHello dhe Këshillit Konsultativ.

USAHello është ekonomikisht efikas.

Programet e USAHello janë jashtëzakonisht me kosto efektive. Ne përdorim fuqinë dhe për të arritur e internetit, kombinuar me përhapjen e teknologjisë handheld, për të krijuar programe që janë pafundësisht shkallëzuar. Qëllimi ynë është që të ndihmojë miliona refugjatë dhe emigrantë në Shtetet e Bashkuara dhe në këtë mënyrë të forcuar komunitetet tona, ekonomia jonë, dhe demokracia jonë.