Karriera në USAHello

Karriera

USAHello is an international nonprofit organization that operates like a tech start-up. Misioni ynë është që të përdorin teknologjinë për të ndihmuar refugjatët dhe emigrantët të ndërtuar një jetë të re. Ne kemi rritur shpejt gjatë pesë viteve të fundit për t'u bërë the Platforma kryesor web për individët zhvendosur në Shtetet e Bashkuara. Ne kemi marrë kohët e fundit status zyrtar fondacion në Itali dhe janë vetëm fillimi për të zgjeruar ndërkombëtarisht. Kjo është një kohë vendimtare në histori: ka më shumë refugjatë dhe individë të shpërngulur rreth globit sot se në çdo moment që prej Luftës së Dytë Botërore. Ne besojmë tech ka një rol të rëndësishëm në mbështetjen e integrimit të emigrantëve të zhvendosur në nivel global.

Në thelbin tonë, ne besojmë se refugjatët dhe emigrantët bëjnë komunitetet tona (dhe vendet tona) vendet më të mira.

Careers at USAHello – current openings

We do not have any staff positions open at the moment. However we are actively recruiting summer outreach volunteers.

Mësoni më shumë për punën tonë