Zërat është një koleksion i tregimeve të shkruar nga refugjatët dhe emigrantët që jetojnë në SHBA.

Ju mund të lexoni për sfidat me refugjatët dhe emigrantët e tjerë me të cilat përballen. Lexoni për të mësuar se si ata e përshtatur me jetën në SHBA.

E fundit

Shiko Insider: mbi punësimin dhe punën me refugjatët

Një punëdhënës me përvojën e punës me refugjatë ofron disa këshilla për punëkërkuesit. Nëse ju jeni një refugjat, ju mund të jetë nervoz rreth intervistimit për një punë, por punëdhënësit mund të jetë shumë nervoz! Kjo është veçanërisht e vërtetë në qoftë se ata nuk kanë përvojë pune me refugjatë. Kjo ndihmon në qoftë se ju e kuptoni perspektiva e ... Lexo më shumë

Mendja e fuqishme e Nikola Tesla

Nikola Tesla emigroi në SHBA, si një njeri i ri. Ai ishte një shpikës dhe inxhinier elektrik. Disa nga gjërat që ai shpiku janë pjesë të rëndësishme të jetës sonë sot. Kur shumica e njerëzve dëgjojnë fjalën "Tesla,"Ata mund të kenë kompaninë elektrike makinë në mendje. Jo të gjithë e di se kompania është emëruar pas ... Lexo më shumë

Këshilla për të rinj

Adoleshentët të kalojnë nëpër shumë ndryshime. Ajo mund të jetë e vështirë për ta për të gjetur njerëz të besimit me çështje të vështira. Një edukator ndan disa këshilla për të rinj. Si një edukator, trajneri i futbollit, dhe kuzhinier veten, Unë do të jem për ndarjen e disa këshilla për të rinj. Ata do të ndihmojnë për të rritur shëndetin riu tonë fizikisht, mendërisht. Përmes viteve të mia ... Lexo më shumë

Regjistrohu për gazetën tonë

Ne do të email Voices histori për ju!

Anousheh Ansari: Hapësira e parë femër Explorer

Anousheh Ansari është gruaja e parë muslimane dhe iranian për të bërë një “hapësira turistike”. Ajo është gjithashtu një sipërmarrës i suksesshëm i cili fuqizon gratë për të arritur ëndrrat e tyre. Nëse kërkohet të emërojë dikë që ka qenë në hapësirë, përgjigje nga më të njerëzve do të thonë të njëjtat emra: Neil Armstrong dhe Buzz Aldrin, njerëzit e parë për të ecur ... Lexo më shumë