Në këtë seksion

GED®

A doni për të përfunduar shkollën? Ju mund të fitoni një GED dhe për të marrë një diplomë të shkollës së mesme. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni një punë më të mirë dhe ju lejon për të aplikuar për universitet. Lexo më shumë

University dhe arsimi i lartë

Mëso se si të aplikoni për kolegj. Gjej bursa për t'ju ndihmuar të paguajnë për kolegj. Lexo më shumë

Mëso Online

Studiuar për GED dhe nënshtetësisë tuaj provë. Gjej faqet e internetit më të mira për të mësuar gjuhën angleze. Lexo më shumë

Shkolla për fëmijët

A keni fëmijë? Mësoni rreth shkollë në Amerikë. Mëso se si për të filluar të fëmijëve në shkollë. Mëso se si për të ndihmuar fëmijët tuaj në shkollë. Lexo më shumë

për mësuesit

A jeni një mësues i refugjatëve apo emigrant fëmijë? aftësi Gain për të ndihmuar nxënësit tuaj të ketë sukses. Lexo më shumë

Më shumë burimeve arsimore

Shihni krejt faqet tona në këtë seksion. Gjej më shumë informacion në lidhje GED, shkollë për fëmijët, klasa online, arsimi i lartë, dhe burimet mësues. Lexo më shumë

Gjej ndihmë pranë jush

Përdorni FindHello për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj