shërbimit celular të lirë

A jeni të ri në SHBA? Do të ju pëlqen të shërbimit celular të lirë? USAHello dhe Ultra Mobile mund të ju ndihmojë të merrni të lirë të shërbimit celular për një muaj.

A man in a striped shirt talking on the phone - free cell service

Nëse ju jeni refugjat apo emigrant që ka nevojë për shërbimin celular të lirë, ne mund të ju ndihmojë. Një kompani celulare rrjet të quajtur ultra Mobile mund të ju dërgojë një kartë SIM falas për telefonin tuaj. Me këtë kartë SIM, ju do të merrni një muaj të shërbimit falas për telefonin tuaj. UltraMobile dëshiron të ndihmojë refugjatët dhe emigrantët kanë një tranzicion pozitiv në jetën e tyre të re në SHBA.

Kjo kartë SIM lirë do të përfshijë:

Ne qofte se je i interesuar, ju lutem na dërgoni me email. Ne do të dërgojmë një lidhje që ju mund të përdorni për të porositur një kartë. Ju do të duhet për të ndarë emrin tuaj, adresë, dhe email dhe një kartë do të transportohen në shtëpinë tuaj. Ju nuk do të duhet të ndajnë kartën tuaj të kreditit ose ndonjë informacion tjetër personal. Vetëm një kartë për person është e lejuar.

Si për të marrë shërbimin celular të lirë

Për të marrë shërbimin, ju do të duhet për të vënë kartën tuaj SIM në një telefon GSM. Ju do të duhet të aktivizoni atë nëpërmjet telefonit tuaj ose në internet. Ju mund të aktivizoni telefonin në lidhje me internet, ose duke telefonuar Ultra Asistencë për Celular konsumatorëve. Kur ju na dërgoni me email, Ne do të ju dërgoj udhëzime se si për të ngritur kartën tuaj të re. Udhëzimet gjithashtu do të përfshihen me kartë, kur ju të merrni atë.

USAHello nuk është e lidhur me Ultra Mobile dhe nuk marrin asnjë para nga Ultra Mobile shkak të kësaj oferte.

Mëso më shumë

Gjej ndihmë pranë jush

Përdorni FindHello për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj