Si të shkruani një email paga negociator

To negotiate your salary, you will want to sound professional. You can use a template to help you create a well-written salary negotiation email.

duke shkruar një email paga negociatorBelow is an example of a salary negotiation email that you can use as a base for your own email when you want to negotiate your salary. Ndrysho email për të përshtaten personin që po ju shkruajmë për, situata, dhe paga ofruar.

Në të gjitha komunikimet tuaja të punës, mos harroni të jetë i sjellshëm dhe entuziast!

Template për një email paga negociatave

në:

nga:

rreshtin e subjektit: [Përdorni rreshtin e subjektit punëdhënësin përdorur në ofertë pune]
OR futur [Emri i pozitës] - ofertë pune


I nderuar Z. / Znj [Mbiemri]

Thank you so much për ofertë. Unë jam i ngacmuar në lidhje me mundësinë e punës si [Emri i pozitës] për kompaninë tuaj. Unë besoj se aftësitë e mia në ___________, _____________, dhe ____________, do të bëjë më një aset të çmuar për ekipin tuaj.

Para se të pranojë ofertën tuaj, I would like to talk about the salary. Kam shikuar në paga sugjeruar dhe, për shkak të tim [numër] vjet eksperiencë në industrinë e, Unë mendoj se një pagë prej $ [figura 5-10% më e lartë se oferta] do të ishte më e përshtatshme. Unë shpresoj se ju do të bien dakord.

I look forward to discussing this with you soon and thank you for your time.

sinqerisht,

[Emri juaj i parë dhe i fundit]

Shkarko email paga e negociatave

 

Mëso më shumë