Ngarobah di Jurusan AS of Layanan Imigrasi sarta Kewarganegaraan:Hiji pendekatan anyar pikeun panyadia of suaka pulitik pikeun aplikasi 2018 Di Amérika Serikat

Aya pendekatan anyar pikeun suaka Aljawoualssayas sataun 2018 Di Amérika Serikat.

gambar: Hector Silva - Adat jeung Protection Border

Hiji pendekatan anyar pikeun suaka Aljawoualssayas sataun 2018 Di Amérika Serikat.

Dina 2018, aya ngeunaan 300.000 urang ngantosan ngadangukeun suaka dina requests Amerika. Bakal butuh waktu A lila nepikeun sakabéh aplikasi eta sarta wawancara sagala Ngalamar.

Nepikeun ka masalah, anu Imigrasi AS jeung Departemen Layanan Kewarganegaraan Bngaramlatha Pikeun wawancara jeung seekers suaka di 2018. éta Konduktor wawancara jeung pelamar anyar munggaran jeung gawe ngaliwatan daptar dina urutan ngabalikkeun. Ieu sistem anyar:

prioritas kahiji: Aplikasi nu geus dijadwalkeun pikeun wawancara, tapi kedah ulang wawancara jadwal di paménta ngalamar atawa kaperluan dipikaresep ku Departemen Imigrasi sarta panyadia Kewarganegaraan Layanan Amérika.
prioritas kadua: Aplikasi nu geus ditunda 21 Dinten atanapi kirang.
prioritas katilu: Bakal nangtukeun sagala requests pikeun suaka na positif beredar séjén pikeun ngawawancara, dimimitian ku payil anyar jeung waktu digawé sejenna dina file heubeul.

Naha Jurusan Layanan Imigrasi dilakukeun dina Kewarganegaraan AS sarta robah kieu?

Lamun ngalebetkeun nu menta suaka pulitik, anjeun tiasa nerapkeun pikeun diturutan karya sanggeus 150 hiji poé. Teras Anjeun tiasa dianggo dugi anjeun katampa atawa anjeun ingkar. The Imigrasi Department Layanan ceuk Kewarganegaraan AS sarta yén prosés anyar bakal ngurangan jumlah Ngalamar pikeun suaka pulitik wungkul pikeun meunangkeun idin usaha. Mun anjeun kaayaan Ngalamar anyar pikeun kahiji kalina tinimbang ngantosan taun, percaya Departemen Layanan Imigrasi sarta kawarganagaraan AS kamungkinan yén maranéhna moal bakal hadir tapi maranéhna boga kondisi alus. Ieu alatan kusabab eta lamun panyadia nampik aplikasi suaka, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyabut eta ti Amérika Serikat.

Kumaha lamun anjeun ngantosan di wawancara, sarta isu urgent?

Imigrasi Department Layanan ceuk Kewarganegaraan AS sarta bakal nyandak kana tinimbangan, dina dasar unggal hal individual, pamundut urgent nangtukeun jadwal pikeun wawancara luar runtuyan prioritas di luhur. Mangga nyadiakeun sagala scheduling saharita di hiji wawancara dina nulis ka Kantor requests pikeun suaka pulitik Anjeun. Buka kaca kantor husus sarta Departemen AS of Layanan Imigrasi sarta Kewarganegaraan Kanggo inpo kontak.

Kumaha upami kulawarga kuring?

Sababaraha panyadia ngadagoan nepi ka opat taun for geus meunang persetujuan ambéh maranéhanana bisa mawa barudak maranéhanana atawa spouses maranéhna pikeun gabung aranjeunna suaka pulitik. Ieu bakal susah pisan pikeun aranjeunna ngabogaan antosan periode panjang. Sarta nyaéta panggero pikeun pembela HAM Imigrasi Department Layanan jeung kawarganagaraan AS tina prosés adil pikeun maranéhanana Ngalamar. Lamun nuju teu acan gawé bareng pangacara a, urang nganjurkeun nyungsi hiji pangacara pikeun mantuan Anjeun.

Leuwih jéntré ngeunaan Kumaha panawaran pikeun suaka pulitik