6 cara Anjeun bisa mantuan pangungsi AYEUNA

Di dieu aya 6 cara Anjeun bisa mantuan pangungsi AYEUNA

1) Add pro-bono immigration lawyers to USAHello’s local resource database.

USAHello website had over 8,000 datang nyoba pikeun ngakses sarana jeung manggihan inpo ditarjamahkeun kana Order Eksekutif leuwih sabtu minggu katukang ieu. Nepikeun informasi ka urang Dina database sumberdaya City anjeun, kaasup ahli hukum pro-Bono ti kotana Anjeun. Pastikeun pikeun nuliskeun alamat dina (kaasup kode pos), nomer telepon, na ramatloka. Nomeran ahli hukum affiliate ACLU. Manggihan organisasi jasa lianna di wewengkon Anjeun nu ngarojong imigran sarta pangungsi? Mangga tambahkeun aranjeunna ogé!

2) nulungan $60 pikeun mantuan kami narjamahkeun bahan kami kana basa pangungsian.

USAHello is working to create materials in many languages that increase understanding about the Executive Order, Hak perjalanan pangungsian, sarta méré informasi ngeunaan cara ménta bantuan atawa ahli hukum. Mangga mantuan kami narjamahkeun bahan kasebut sarta boga aranjeunna siap pikeun pangungsi.

3) Ngahubungan anggota DPRD anjeun ngeunaan masalah ieu sarua jeung kaadilan.

Kirim surélék syukur kana pamadegan anggota DPRD anu ngarojong pangungsian sarta imigran hak, atawa sora menggah anjeun pikeun maranéhanana anggota DPRD anu teu diucapkeun kaluar di rojongan ti pangungsi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha cara ngajengkeun, nganjang Kaca advokasi pangungsian Déwan AS urang.

4) Nyarita knowledgeably ngeunaan pangungsi sarta prosés resettlement.

Complete USAHello course “Volunteering kalawan Pangungsi."Diajar anu pangungsi anu, ngeunaan prosés resettlement, and the history of refugees and immigrants in our country. Ku nu keur pangaweruh, anjeun bisa mantuan batur ngarti naha ngarojong pangungsi mangrupa tugas moral penting Amérika Serikat nu ngajadikeun nagara urang aman tur kuat.

5) Jadi nu ngajengkeun pikeun pangungsi anu keur iinditan ayeuna.

Upami Anjeun gaduh babaturan atawa nyaho pangungsi atanapi imigran anu keur iinditan, menta aranjeunna lamun tiasa ngajengkeun maranehna. Kalawan idin maranéhna, meunang hiber maranéhna informasi jeung datangna waktu. Pastikeun yén maranéhna dijieun dipareuman hiber maranéhna aman tur ngaliwatan adat jeung / atawa garis kaamanan. Mun anjeun teu ngadangu ti aranjeunna, email: airport@refugeerights.org atawa nelepon ACLU lokal Anjeun. Tetep nyokong dugi anjeun yakin baé geus narima hak konstitusional pikeun pangacara jeung geus aman.

6) pangungsi rojongan di masarakat lokal Anjeun.

Nulis aksara wilujeng sumping sarta nyumbang barang diperlukeun kawas kartu kado toko grocery, beus pas, pakean profésional jeung item pikeun barudak sarta Orok. Lamun perlu mantuan manggihan hiji organisasi lokal pikeun ngarojong, téang basis data simkuring atawa surélék urang keur rekomendasi a.

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun

kira-kira Jessica Marks