jobs tatanén

Ngalenyepan tatanén sarta béda rupa jobs tatanén. Baca ngeunaan jalur karir béda bisa nyandak dina tatanén. Panggihan kumaha latihan nu peryogi tur dimana ngawitan milarian proyek Anjeun.

jobs tatanén - tani pangungsian di Vermont
Gambar kahadean tina Lauk AS & satwa Service

jobs Tatanén ngawengku sagala jinis karya tegalan. tukang tani tumuwuh pepelakan, ngangkat sasatoan, jeung ngahurungkeun tegalan ngahasilkeun kana dahareun. pangungsi, imigran, sarta migran sakabeh nulungan ngahasilkeun dahareun bangsa urang.

Meureun anjeun gaduh kasang tukang tani na rek digawekeun kana tegalan. Sugan Anjeun hoyong ngalatih dina karir tatanén. Baca ngeunaan rupa béda panganyarna tatanén sarta cara ngamimitian.

Nu pakasaban tatanén?

  • tani leutik - loba kebon leutik ngahasilkeun pangan organik atawa spesialis. Dimimitian tegalan sorangan di Amérika Serikat merlukeun loba karya jeung investasi.
  • worker tegalan - tukang tani dina kebon badag dianggo boh kalayan sato atawa kalayan pepelakan.
  • packer daging - Karya slaughtering sato jeung paking daging di lingkungan pabrik-kawas. Leuwih gampang nawiskeun asuransi kaséhatan ti jobs tatanén lianna. Loba tutuwuhan daging-paking employ pangungsi.
  • worker musiman - buruh musiman anu mindeng migran anu ngarambat sabudeureun Serikat nuturkeun harvests potong jeung musim penanaman. aranjeunna panén, melak, juket liar, cai, pak na muka pepelakan ieu. Paling pagawe musiman anu undocumented jeung kaayaan gawe kirang.
  • proyék jero-kotana - aya loba kasempetan volunteer sarta sababaraha posisi dibayar on kebon kota jeung kebon masarakat.
  • operator mesin tegalan - operator pakakas ageung on kebon peryogi langkung latihan jeung sertifikasi, Tapi aranjeunna dina paménta jeung mindeng hadé dibayar ti tukang tani séjén.
  • Kur'an pamaréntah - inspectors tatanén pastikeun pepelakan pangan jeung sato anu diangkat leres tur turutan kaséhatan, peraturan kaamanan jeung lingkungan.
  • manajer tegalan atawa ngawas tatanén - manajer ngawaskeun buruh tani, pagawe utamana migran anu ngarambat ti tegalan jeung tegalan.
  • agribisnis - careers di sisi bisnis tatanén, kaasup jualan na industri rojongan séjén, anu tumuwuh. jobs ieu nawiskeun posisi manajemén langkung.
  • élmuwan - elmu pertanian kaasup elmu taneuh sarta genetika tutuwuhan.

Aya lowongan tatanén katuhu pikeun kuring?

Tatanén mangrupa karya fisik teuas. tukang tani jeung urang gawé bareng sato kudu jadi kuat. Loba gawean tatanén ogé ngagunakeun mesin, kitu éta pakasaban alus keur batur anu gawéna ogé kalawan mesin. Lamun hayang bisa dipaké di luar, jobs tatanén baris nyaluyukeun maneh. Tapi gawé tegalan téh bahaya, anjeun kedah waspada sabudeureun mesin, kimia jeung sato. Mun anjeun bisa nyandak kana tanggung jawab, lajeng keur manajer tegalan atawa ngawas bisa janten pas alus pikeun anjeun. Diomongkeun dua basa nyaéta asset hébat pikeun manajer ti tukang tani.

Dimana do kuring mimiti?

jobs Tatanén mangrupa bagian badag tina ékonomi dina California, Texas, jeung nagara sababaraha pertengahan barat jeung kidul. susu teh, buah, industri sayur jeung daging salawasna butuh tukang tani. Aranjeunna teu biasana ménta pangalaman atawa atikan SMA. Tani atawa tegalan manajer baris ngalatih maneh. Tapi jobs ieu teu mayar ogé. Numutkeun Dinas AS Tatanén, leuwih ti satengah sadaya tukang tani nu undocumented.

Kaahlian jeung latihan

careers tatanén lianna bisa merlukeun atikan jeung sababaraha latihan. jobs pamaréntah, kayaning Kur'an tatanén, merlukeun kawarganagaraan. Id rék nyiapkeun kawarganagaraan, Anjeun tiasa nyandak urang bébas kelas kawarganagaraan online

Neangan kelas tatanén deukeut anjeun

akademi Komunitas di wewengkon kalawan kavling kebon nawiskeun kelas di tatanén. Aranjeunna nawiskeun derajat dua taun gaul urang. Anjeun tiasa meunang gelar hiji gaul di sains sato, elmu pertanian atanapi biologi. Pikeun mungsi dina agribisnis, atawa lamun hoyong ngamimitian hiji perusahaan tegalan, Anjeun ogé bisa peryogi kaahlian bisnis. Aya loba kursus bisnis di akademi komunitas. Teangan hiji kuliah komunitas deukeut anjeun.

diajar online

Anjeun tiasa nyandak sabagian kursus online ti Program Cornell Universitas Farms Leutik atawa nonton video kaamanan ti US. Kasalametan tatanén sarta puskesmas.

program pertanian pikeun Amerika Anyar

Loba pangungsi sarta imigran datangna ka Amérika jeung pangaweruh ngeunaan pertanian. Peuntas AS, anjeun tiasa manggihan program nu ngarojong, ngalatih atawa employ patani pangungsian. Di dieu aya sababaraha di antarana:

Lalajo video tentang program pertanian pangungsian di Vermont

Kumaha lamun Kuring keur geus mumpuni di nagara sejen?

Lamun boga kualifikasi atanapi gelar ti nagara sejen, Upwardly Global mantuan imigran karya-otorisasi, pangungsi, asylees, sarta Panyekel visa ngabalikan careers profésional maranéhanana di Amérika Serikat.

Naon lain ngalakukeun Abdi peryogi?

Mimitian pilarian proyek Anjeun

  • Paké puseur pakasaban: puseur pagawean pamaréntah bébas. Aranjeunna nawiskeun nasihat sarta nyimpen hiji daptar jobs lokal. Aranjeunna ngabantu jeung dihanca sarta aplikasi pakasaban. Éta bisa nyambung anjeun latihan pakasaban sarta atikan. Neangan pusat pagawean pangcaketna Anjeun.
  • milarian online: Aghires nyaéta ramatloka pikeun nu mangrupa daptar jobs tatanén.

sorotansorotan
Papanggih Morris slimy, boga Dunya pepelakan Ladang di New Jersey

Di 2002, Morris Gbolo dipindahkeun ka beulah kidul New Jersey salaku pangungsian ti Liberia. Dinten, anjeunna deui ngalakonan naon anjeunna mikanyaah - tani pepelakan sayur karesep ti darat asli na.


Diajar deui

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Diajar kumaha neangan pakasaban sarta ngadamel neruskeun hébat.

Neangan pakasaban pitulung ayeuna