patarosan naon bakal dipenta dina test kawarganagaraan kuring?

Inggris ogéTaya basa Inggris

Anjeun meunang siap pikeun uji kawarganagaraan Anjeun? Panggihan patarosan naon Anjeun bakal dipénta dina wawancara kawarganagaraan Anjeun. Nyiapkeun diri pikeun sakabeh patarosan ku kituna anjeun bisa lulus ujian kawarganagaraan Anjeun.

Are you getting ready for your citizenship test? Find out what questions you will be asked in your citizenship interview. Prepare yourself for all the questions so that you can pass your citizenship test.

wawancara kawarganagaraan
Poto kahadean tina USCIS
citizenship interview
Photo courtesy of USCIS

Wawancara test kawarganagaraan boga 3 rupa béda tina patarosan:

The citizenship test interview has 3 different kinds of questions:

  • Sababaraha aya patarosan ngeunaan anjeun
  • Sababaraha aya patarosan anu nguji bacaan anjeun sarta tulisan
  • Sababaraha aya patarosan anu nguji kanyaho Anjeun Amérika Sarikat Amérika
  • Some are questions about you
  • Some are questions that test your reading and writing
  • Some are questions that test your knowledge of the United States of America

Kabéh jenis ieu tina patarosan anu ogé nguji kaahlian Inggris Anjeun, kitu coba mun ngajawab jelas. Paké kecap nu nembongkeun anjeun ngartos patarosan.

All these types of questions are also testing your English skills, so try to answer clearly. Use words that show you understand the question.

Samemeh indit ka ruang wawancara

Before you go in to the interview room

Nalika éta waktu keur janjian Anjeun, patugas USCIS bakal kaluar ka ruang tunggu pikeun meunangkeun Anjeun. perwira bakal nelepon ngaran anjeun lajeng ngenalkeun dirina atawa sorangan. patugas bisa nanya, “Kumaha damang?” Sanajan teu test resmi anjeun acan, patugas anu geus nguji kaahlian basa Inggris Anjeun. Sahingga anjeun bakal rek ngomong hal kawas, “Abdi séhat, hatur nuhun. Kumaha damang?” Lajeng anjeun bakal nuturkeun patugas ka kamar wawancara kawarganagaraan.

When it is time for your appointment, the USCIS officer will come out to the waiting room to get you. The officer will call your name and then introduce himself or herself. The officer may ask you, “How are you?” Although it is not your official test yet, the officer is already testing your English language skills. So you will want to say something like, “I am well, thank you. How are you?” Then you will follow the officer to the citizenship interview room.

Patarosan kahiji di test kawarganagaraan Anjeun

The first question in your citizenship test

Henteu sakabeh patarosan dina wawancara anjeun bakal persis sarua jeung patarosan dulur sejenna sacara. Tapi sual munggaran bakal salawasna jadi sami. Sateuacan anjeun malah diuk turun, patugas USCIS bakal nanya pikeun jangji ka ngabejaan kaleresan. Anjeunna atanapi manehna bakal nyebutkeun, “Naha anjeun sumpah atanapi ngeceskeun yén pernyataan anjeun bakal masihan kiwari bakal kaleresan, sakabeh bebeneran, jeung sia tapi kaleresan?”

Not all questions in your interview will be exactly the same as everyone else’s questions. But the first question will always be the same. Before you even sit down, the USCIS officer will ask you for a promise to tell the truth. He or she will say, “Do you swear or affirm that the statements you will give today will be the truth, the whole truth, and nothing but the truth?”

Anjeun kudu ngajawab, “I do.”

You should answer, “I do.”

Patarosan ngeunaan anjeun

Questions about you

Salila test kawarganagaraan, patugas keur mastikeun informasi anjeun leres tur bener. Anjeunna atanapi manehna baris ménta kavling patarosan ngeunaan informasi dina aplikasi Anjeun (Formulir N-400).

During the citizenship test, the officer is making sure your information is true and correct. He or she will ask lots of questions about the information on your application (Form N-400).

patugas baris nanyakeun ngeunaan kasang tukang anjeun. Anjeunna atanapi manehna bisa nanyakeun yén éta teu dina formulir aplikasi. Di dieu aya sababaraha rupa patarosan anjeun bisa jadi dipenta:

The officer will ask questions about your background. He or she may ask questions that were not on the application form. Here are some types of questions you might be asked:

  • Dupi anjeun ngumbara di mancanagara saprak anjeun kaeusi formulir Anjeun?
  • Anu anjeun kantos nikah saméméh? Dupi anjeun geus cerai?
  • Gaduh anjeun kantos komitmen kajahatan? Dupi anjeun gaduh catetan kriminal?
  • organisasi naon anu anjeun milik?
  • Anjeun sumpah kasatiaan ka Amérika Serikat? (Naha anjeun janji janten warga nagara nu alus?)
  • Dupi anjeun kantos dilayanan dina militér? Mun anjeun diperlukeun ngawula di militer ku draf, ngalakukeunana Anjeun?
  • Have you traveled abroad since you filled out your form?
  • Were you ever married before? Have you been divorced?
  • Have you ever committed a crime? Do you have a criminal record?
  • What organizations do you belong to?
  • Do you swear allegiance to the United States? (Do you promise to be a good citizen?)
  • Have you ever served in the military? If you were required to serve in the military by draft, would you?

Ulah poho! patugas keur nguji Inggris Anjeun dina waktos anu sareng. Ngajawab jelas tur némbongkeun yén anjeun ngartos. Mun anjeun teu ngarti, éta oke ngomong, “Hapunten - baris anjeun ngulang patarosan, Punten?”

Don’t forget! The officer is testing your English at the same time. Answer clearly and show that you understand. If you don’t understand, it’s okay to say, “I’m sorry – will you repeat the question, please?”

Nalika éta patarosan beres, patugas baris nanya ka asup ka dokumén anjeunna atanapi manehna kaeusi dina.

When the questions are finished, the officer will ask you to sign the documents he or she filled in.

Patarosan anu nguji kaahlian bacaan Anjeun

Questions that test your reading skills

patugas baris némbongkeun Anjeun kalimah a maca. Lamun maca eta neuleu, geus lulus test bacaan. Mun anjeun meunang eta salah, anjeun bakal meunang dua nyoba deui dina maca kalimah a. Anjeun ngan perlu meunang salah sual bacaan katuhu kaluar ti tilu nyoba.

The officer will show you a sentence to read. If you read it correctly, you have passed the reading test. If you get it wrong, you will get two more tries at reading a sentence. You only need to get one reading question right out of the three tries.

The maca daptar kosakata bakal nulungan urang diajar keur bagian Inggris bacaan tina test kawarganagaraan Eta nembongkeun kecap Anjeun bakal dipénta maca.

The reading vocabulary list will help you study for the English reading part of the citizenship test It shows the words you will be asked to read.

Patarosan anu nguji kaahlian tulisan anjeun

Questions that test your writing skills

Bakal aya bagian tulisan pondok jeung test kawarganagaraan anu bakal nguji kaahlian tulisan anjeun. patugas bisaeun maneh kalimah pikeun nulis handap. Lamun nulis eta neuleu, geus lulus test tulisan. Mun anjeun meunang eta salah, anjeun bakal meunang dua nyoba deui dina nulis kalimah a. Anjeun ngan perlu nulis salah bener kalimah katuhu ka lulus test tulisan.

There will be a short written part to the citizenship test that will test your writing skills. The officer will tell you a sentence to write down. If you write it correctly, you have passed the writing test. If you get it wrong, you will get two more tries at writing a sentence. You only need to write one correct sentence right to pass the writing test.

The daptar kosakata tulisan bakal nulungan urang diajar keur bagian tulisan English sahiji test naturalization. Ieu nembongkeun kecap Anjeun bakal dipénta pikeun nulis.

The writing vocabulary list will help you study for the English writing portion of the naturalization test. It shows the words you will be asked to write.

Patarosan ngeunaan Amérika Serikat

Questions about the United States

Anjeun oge kudu nyandak hiji test dina sajarah AS jeung pamaréntah, jeung PPKN. Salila ujian ieu, anjeun kudu ngajawab 6 kaluar tina 10 patarosan neuleu ngeunaan AS. Patarosan na jawaban nu diucapkeun. patugas bisaeun maneh lamun jawaban anjeun bener atanapi henteu. Sakali anjeun tos diwaler 6 patarosan neuleu, patugas bakal eureun nanyakeun patarosan na ngabejaan Anjeun nu geus kaliwat nu bagian tina ujian.

You will also have to take a test on US history and government, and civics. During this exam, you must answer 6 out of 10 questions correctly about the USA. The questions and answers are spoken. The officer will tell you if your answer is correct or not. Once you have answered 6 questions correctly, the officer will stop asking questions and tell you that you’ve passed that part of the test.

Di dieu nyaeta daptar nu 100 patarosan resmi Anjeun bisa ngundeur. patugas baris nyokot 10 patarosan tina daptar nu. Sababaraha waleran, kayaning nami presiden, bisa ngarobah ku waktos Anjeun nyandak test Anjeun. Anjeun oge tiasa ngadangukeun 100 patarosan na waleran dina rékaman ti uscis.gov. Atawa anjeun bisa baca aranjeunna dina basa séjén.

Here is a list of the 100 official questions you can download. The officer will pick 10 questions from the list. Some of the answers, such as the name of the president, may change by the time you take your test. You can also listen to the 100 questions and answers in a recording from uscis.gov. Or you can read them in other languages.

The USCIS teu nyadiakeun daptar patarosan dina Swahili jeung Perancis. Patarosan ka uji kawarganagaraan robah saeutik saeutik unggal taun. Ieu sanes versi paling diropéa tina patarosan. Tapi, kalobaannana kénéh dina ujian. Lamun anjeun buka tumbu ieu, file PDF bakal diundeur otomatis. Ngundeur patarosan dina Swahili atawa dina basa Perancis atawa di Hindi.

The USCIS does not provide a list of questions in Swahili and French. The questions to the citizenship test change a little bit every year. These are not the most updated versions of the questions. However, most of them are still on the test. When you go to these links, a PDF file will download automatically. Download the questions in Swahili or in French or in Hindi.

Lalajo video tentang wawancara naturalization USCIS

Watch a video about the USCIS naturalization interview

Diajar deui

Learn more

Tumbu mangpaat

Useful links



Informasi dina kaca ieu asalna tina USCIS sarta séjén sumber dipercanten. Hal ieu dimaksudkeun pikeun hidayah tur diropéa saperti mindeng jadi mungkin. USAHello teu masihan nasihat légal, atawa aya salah sahiji bahan kami dimaksudkeun pikeun dicokot sakumaha nasehat légal. Upami Anjeun keur néangan pikeun pangacara bébas atawa low-ongkos atawa pitulung légal, bisa mantuan Anjeun manggihan jasa légal bébas sarta low-ongkos.

The information on this page comes from USCIS and other trusted sources. It is intended for guidance and is updated as often as possible. USAHello does not give legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for a free or low-cost lawyer or legal help, we can help you find free and low-cost legal services.

Lulus ujian kawarganagaraan Anjeun!

Bébas online kelas préparasi kawarganagaraan

Mimitian kelas kiwari
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!